Nokia Lumia 620 Kuoret

Nokia Lumia 620 Kuoret

Nokia Lumia 620 Kuoret - Verkkoakuppamme valikoimassa on kymmeniä korkealaatuisia suojakuoria. Nokia Lumia 620 Kuoret on valmistettu mittatilaustyönä ja siksi ne istuvat täydellisesti puhelimen suojaksi. Näyttävillä kuoret tarjoavat älypuhelimelle uuden upean, massasta erottuvan tyylin lisäksi tehokkaan suojan iskuja, likaa ja naarmuuntumista vastan. Tilaatessasi kuoret nyt saat niille ilmaisen kuljetuksen sekä pääset hyödyntämään loistavat tarjouksemme. Huomaathan myös laadukkaa Nokia Lumia 620 Suojakotelot.

23 Nimike(ttä)

/ sivu

23 Nimike(ttä)

/ sivu

Lumia 620 kuoret

 

Nokia Lumia 620 älypuhelimen suojakuoret löydät Lux-Case.fi verkkokaupasta. Suomen suurin valikoima korkealaatuisia suojatuotteita. Kaikki myymämme tuotteet ja tästä tuoteryhmästä löytyvät tuotteet on testatusti yhteensopivia Lumiallessi. Mittatilaustyönä valmistetut kuoret istuvat aina virheettömästi puhelimesi suojaksi, tarjoamaan tehokkaan suojan sekä erittäin tyylikkään ulkoasun puhelimellesi. Tilatessasi kuoret Lux-Case:n verkkokaupasta, tarjoamme niille ilmaiset kuljetukset sekä pääset hyödyntämään loistavat tarjouksemme.

 

Lumia 620 Silikonikuoret

 

Silikoni on erinomainen suojusten valmistusmateriaali sen joustavan ja pehmeän koostumuksensa ansiosta. Silikonin koostumus tarjoaa täydellisen istuvuuden, mukavan käsittely tuntuman, tehokkaan iskunvaimennus suojan sekä täydellisen suojan likaa ja naarmuuntumista vastaa. Hybridi kuoret on suunniteltu extra suojaaviksi, niiden valmistukseen käytetään usein silikonin lisäksi, jotakin kovaa materiaalia kuten kovamuovia tai alumiinia. Kuoret yhdistävät kahden eri materiaalin parhaat ominaisuudet yhteen ja näin ollen tarjoavat tehokkaimman suojan Nokia Lumia 620 älypuhelimellesi.

 

Muut Nokia Lumia 620 Kuoret

 

Niin kuin jo edellä, mainittiin valikoimamme on Suomen laajin tarjoten kaiken haluamasi tai tarvitsemasi. Tutustutaan tarkemmin suojakuorien materiaaleihin, mitä meillä on tarjota sinulle. Kovakuoret on valmistettu komposiittimuovista, jonka rakenne mahdollistaa niiden kuvioinnin, päällystämisen esimerkiksi tekojalokivillä tai glitterillä sekä ne on voitu valmistaa erittäin ohuiksi. TPU-kuoret sijoittuu ominaisuuksiltaan suurin piirtein silikonisuojusten ja kovamuovisten kuorien väliin. Joustava kumimainen materiaali on jämäkämpää kuin silikoni, mutta joustavampaa kuin kovamuovi. Suojaominaisuuksiltaan tpu tarjoaa loistavan iskunvaimennuskyvyn, tehokkaan naarmuuntumissuojan ja tietysti täydellisen suojan likaa ja pölyä vastaan. Huomaa myös valikoimassamme olevat alumiiniset suojakuoret ja bumber suojakehykset sekä täysin vesitiiviit kotelot. Lumia 620 suojaksi kannattaa myös harkita suojakoteloa ja näytön suojakalvoa.