Nokia Lumia 530

Nokia Lumia 530
Kotelot, kuoret ja lisätarvikkeet Nokia Lumia 530 puhelimelle. Tänne olemme listanneet kaikki laadukkaat Nokia Lumia 530 kuoret, kotelot ja lisätarvikkeet. Suojakuoret ja kotelot ovat varmin tapa suojata puhelimesi odottamattomilta vahingoilta. Valikoimaamme kuuluu myös näytön suojakalvot, joiden avulla suojaat älypuhelimen tärkeimmän ominaisuuden eli näytön. Mikäli tarvitset puhelimeesi laturia tai varavirtalähdettä niin löydät nekin verkkokaupastamme. Jos pidät musiikin kuuntelusta, niin sinun kannattaa vilkaista massiivista kuuloke ja mini kaiutin valikoimaamme. Tarjoamme myös suuren valikoiman autotarvikkeita, joiden avulla teet älypuhelimesi käytöstä helpompaa autoillessasi. Lux-case.fi verkkokauppa tarjoaa sinulle kaiken mitä älypuhelimesi tarvitsee. Selaa alaspäin ja katso rauhassa tarjontaamme. Kaikki tilauksemme toimitetaan ilman postikuluja kaikkialle Suomeen!
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Nokia Lumia 530 Suojakuoret

Nokia Lumia 530 suojakuoret. Tervetuloa Lux-case.fi verkkokauppaan! Tarjoamme Suomen suurimman valikoiman älypuhelinten suojakuoria. Kuoret Nokia Lumia 530 puhelimelle suojaavat puhelintasi vaaratekijöiltä kuten pölyltä, lialta ja naarmuilta. Kuori ei pelkästään suojaa puhelintasi vaan se antaa sille myös persoonallisen ulkonäön. Kuoriemme materiaalin ja värin voit vapaasti valita käyttötarkoitukseesi sopivaksi. Meiltä löydät pehmeitä hyvin kovia iskuja kestäviä TPU ja silikonikuoria sekä ohuita mutta pölyltä ja lialta paremmin suojaavia alumiini ja muovikuoria. Väri ja kuvio valikoimamme on todella laaja ja voit valita esimerkiksi sinisen, punaisen, keltaisen, harmaan, valkoisen, pinkin tai metallinhohtoisen kuoren. Kaupasta löydät myös hauskat erinomaisen suojan tarjoavat silikoniset 3D kuoret, joka voi olla esimerkiksi apina, pingviini tai joulupukki. Suojakuori peittää ainoastaan puhelimesi takakannen sekä kyljet, jättäen kuitenkin kameran, painikkeet ja muut puhelimesi liitännät täysin käyttöösi. Olemme erittäin ylpeitä tuotteistamme ja siksi tarjoamme niille 100% tyytyväisyystakuun 30 päivän palautusoikeudella. Selaa valtavaa suojakuori valikoimaamme ja tee tilaus! Muista, että kaikki tuotteemme toimitetaan ilman postikuluja kaikkialle Suomeen!

 

Nokia Lumia 530 Kotelot, Laukut ja Pussit

Kotelo Nokia Lumia 530 puhelimelle. Suojakotelo antaa älypuhelimellesi parhaimman mahdollisen suojan pölyä, likaa, naarmuja ja iskuja vastaan. Meiltä Lux-case.fi verkkokaupasta löydät useat tyylikkäät ja laadukkaat nahasta valmistetut Nokia Lumia 530 suojakotelot. Haluatko kenties sinisen, vihreän, punaisen, pinkin, mustan tai violetin kotelon? Lukuisten värivaihtoehtojen lisäksi löydät verkkokaupastamme myös kauniit kuvioidut kotelot. Kotelot eivät ainoastaan suojaa puhelintasi, vaan niissä on myös useita käytännöllisiä ominaisuuksia kuten standi, korttitaskut ja smart view ikkuna. Standin avulla voit kääntää puhelimesi vaakatasoon optimaaliseen katselukulmaan kun haluat katsoa siitä vaikkapa elokuvia. Korttitaskujen ansiosta sinun ei enää tarvitse pitää lompakkoa mukanasi, vaan voit pitää kaikki tärkeät korttisi samassa paketissa puhelimesi kanssa. Smart view ikkunan avulla voit helposti seurata saapuvia ilmoituksiasi avaamatta kotelon kantta. Kotelon kansi pysyy kiinni vahvalla magneettikiinnityksellä ja näyttösi pysyy varmasti turvassa jokaisessa tilanteessa. Jos et halua käyttää koteloa tai suojakuorta, niin valikoimastamme löytyy myös naarmuilta suojaavia pusseja ja laukkuja. Laukussa puhelimesi kulkee mukanasi erittäin kätevästi sillä se on varustettu olkahihnalla. Pussi suojaa puhelintasi naarmuilta kun pidät sitä esimerkiksi taskussasi tai repussasi. Kaikki pussimme ja laukkumme on valmistettu laadukkaasta nahasta ja kankaasta. Pussien ja laukkujen väri ja kuviovalikoima on myös todella laaja ja löydät varmasti mieleisesi. Tilaa kotelo, pussi tai laukku jo tänään ja hyödynnä ilmainen toimitus!

 

Nokia Lumia 530 Lisätarvikkeet

Lisätarvikkeet Nokia Lumia 530 puhelimelle. Lux-case.fi verkkokauppa tarjoaa puhelimen suojauksen lisäksi uskomattoman määrän Nokia Lumia 530 lisätarvikkeita. Tarjontamme kattaa kuorien ja koteloiden lisäksi myös laadukkaat ja helposti asennettavat näytön suojakalvot. Jos harrastat urheilua, niin tarjoamme pyörätelineet ja käsivarsikotelot helpottamaan puhelimesi käyttöä treenatessasi. Autotarvike valikoimamme on myös todella laaja ja meiltä löydät kymmenet erilaiset autolaturit sekä autotelineet puhelimellesi. Musiikin ystäville tarjoamme Suomen suurimman valikoiman kuulokkeita ja mini kaiuttimia. Lisätarvike valikoimamme on todella suuri, joten varaa hetki aikaa ja selaa rauhassa tuotelistaamme. Jos sinulla on kysyttävää niin ystävällinen asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi.