Nokia Lumia 520 / 525

Nokia Lumia 520 / 525
Tervetuloa tarkastelemaan upeaa Nokia Lumia 520 tarvikevalikoimaamme. Meillä on ilo tarjota edulliset ja laadukkaat Nokia Lumia 520 tarvikkeet, suojakuoret, kotelot, laturit, autotarvikkeet, näytön suojakalvot sekä paljon muita upeita tuotteita suojaamaan ja tyylittelemään puhelintasi. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi, puhelimen varustelu tulee aloittaa jo heti alustalähtien. Suojaamalla puhelimesi pidennät sen käyttöikää vuosilla. Kaikki tuotteemme toimitetaan nopealla ja ilmaisella kuljetuksella koko Suomeen.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Nokia Lumia 520

Nokia Lumia 520 on tyylikäs halvemman luokan älypuhelin, jonka suoritus kyky on hintaansa nähden huippu luokkaa. Lumia 520 yksi huippu ominaisuus on IPS LCD tekniikkaa hyödyntävä neljän tuuman kosketusnäyttö, joka toimii Lumia 920 näytön tavoin myös hankat kädessä. Puhelimen tehoista vastaa tuplaytiminen yhden gigahertsin prosessori ja 512 megatavun RAM-muisti. Tallennustilaa on vakiona 8 gigatavun verran, joka on kuitenkin helposti laajennettavissa microSD-muistikortilla. Lumia 520 tukee 2G ja 3G yhteyksiä useilla eri taajuuksilla mahdostaen datan siirto nopeuden aina 21 megabittiin asti. Puhelin on myös varustettu varsin vakuuttavalla 5 megapikselin kameralla, joka tallentaa myös 720p teräväpiirto videoita. Akkuksi on asennettu 1430mAh kapasiteettinen akku ja puheajaksi on luvattu lähes 15 tuntia. Kompaktin kokoinen laite on mitoiltaan: 64 x 119,9 x 9,9 mm ja painoa on vain 124 grammaa. Lumia 520 käyttää muiden Nokia puhelinten tapaan Windows Phone käyttöjärjestelmää.

Nokia Lumia 520 Kuoret / Suojakotelo

Lux-Case on haalinut kasaan loistavan valikoiman lisätarvikkeitta, joiden joukosta löytyy oikat tuotteet niin puhelimen suojaukseen kuin varusteluunkin. Oikean laisilla tarvikkeilla saat puhelimestasi entistä enemmän irti. Tarvikkeet helpottavat puhelimesi käyttöä niin autossa, kotona kuin toimistollakin. Täydellistä ulkoasua puhelimilleen hakeville on tarjolla runsas valikoima monenmoisia suojakuoria, pusseja, suojataskuja ja nahkakoteloita. Oikein suojattun puhelimen käyttöikä on huomattavasti pidempi kuin suojaamattoman puheliman, myös suuri kokoinen kosketus näyttö on hyvä suojata mallikohtaisella näytön suojakalvolla. Autotuotteista löytyy erittäin käytännölliset mallikohtaiset ja yleismalliset telineet ja laturit. PowerBank varavirtalähteillä varmistat ettei akkusi pääse koskaan loppumaan edes reissussa ollessasi. Varavirtalähteet on erittäin näppärän kokoisia, mutta niiden kapasiteetit yltävät aina nelinkertaiseksi Nokia Lumia 520 omaan akkuun verrattuna. Valikoimastamme löytyy myös urheiluun suunnatut vesitiiviit ja käsivarteen kiinnitettävät kotelot, jotka toimivat erinomaisena apuna liikkuville ihmisille. Jos etsimääsi tuotetta ei jostain syystä löytynyt valikoimastamme, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä oikean tuotteen löytämiseksi.