Nokia Lumia 2520

Nokia Lumia 2520

Lux-case.fi verkkokaupasta kaikki tarvitsemasi nokia 2520 lisätarvikkeet. Tämäntasoisen tabletin tehokas suojaaminen on ensiarvoisen tärkeää. Me lux-casella olemmekin erikoistuneet nimenomaan älypuhelinten ja tablettien suojaamisen ja olemme keränneet todella kattavan valikoiman laadukkaita suojakuoria ja koteloita. Kotelot suojaavat myös suurta näyttöäsi ja joissain malleissa on myös standi jolla tuet laitteen pöydälle juuri sopivaan katselu kulmaan. Meiltä myös kaikki muut tarvikkeet aina autolatureista kosketusnäyttökyniin. Tutustu tarjontaamme ja hyödynnä upeat tarjoukset.

 

posti

Ilmainen Kuljetus

✔ Ilmainen toimitus

✔ Päivittäiset toimitukset

paytrail

Paytrail

✔ Suomen verkkomaksut

✔ 30 Päivän palautusoikeus

 

support

Asiakastyytyväisyys

✔ 100% Tyytyväisyystakuu

Nokia Lumia 2520

Nokian ensimmäinen windows tabletti osuu juuri sinne minne pitääkin. Kaikin puolin tyylikäs ja todella tukevan tuntuinen tabletti jämäkän polycarbonaatti kotelon ansiosta. Kirkkaan punainen väri on tervetullut vaihtoehto muuten niin värittömien tablettien maailmassa. Lumia 2520 käyttää windows RT käyttöjärjestelmää mikä on oikein toimiva, mutta ei valitettavasti tue x86 ohjelmia. Muistia tästä lumiasta löytyy 32 gigaa ja RAM muistia 2 Gigaa joten useamman ohjelman pyörittäminen samanaikaisesti onnistuu kevyesti. Todella tehokas 2.2 GHz neliydin prosessori pyörii uskomattoman sulavasti ja 10.1 tuumainen näyttö reagoi kosketukseen todella hyvin. 6.7 Megapixelin kameralla ikuistat tärkeät hetkesi nopeasti ja tarkasti. Tabletti tukee WiFi sekä 4G yhteyksiä.

Nokia Lumia 2520 Suojakuoret

Lux-case verkkokaupalla on ilo esitellä suomen kattavin Nokia Lumia 2520 Suoja ja lisätarvike valikoima. Olemme erikoistunee tablettien ja älypuhelinten suojaukseen joten suojakuori valikoimamme on valtava, satoja suojakuoria eri väreissä, malleissa ja materiaaleissa joista valita. Suojakuoren materiaalilla on väliä riippuen siitä missä sitä käytetään. Geelikuoret suojaavat erinomaisesti iskuilta ja kovat TPU kuoret tämän lisäksi pölyltä, lialta ja kosteudelta. Kannattaa myös tutustua tyylikkäisiin koteloihimme joissa on suoja näytölle sekä standi joka tekee tabletin käytöstä ja videoiden käytöst mukavampaa, sillä voit asettaa laitteen pöydälle juuri siihen kulmaan kuin haluat.

Nokia Lumia 2520 Tarvikkeet

Verkkokaupastamme löydät myös paljon muita hyödyllisiä lisätarvikkeita kuten urheilukoteloita, suojapusseja, suojakalvoja, standeja, kuulokkeita, kaiuttimia, kaapeleita, autotelineitä ja tarvikkeita, latureita, polkupyörätelineitä ja muita tabletin käyttöä helpottavia tuotteita. Kaikki tuotteemme ovat laadukkaita ja tästä osiosta löytyvät tarvikkeet on yhteensopivia Nokia Lumia 2520 tablettisi kanssa. Verkkokaupassamme on upeita tarjouksia ja lisäksi tarjoamme ilmaisen kotiinkuljetuksen. Tutustu siis valikoimaamme ja tee löytöjä.