Nokia Lumia 1520

Nokia Lumia 1520

Nokia Lumia 1520 Tarvikkeet - Loistavaa! Olet löytänyt Lux-Case.fi verkkokaupan tarjoamaan Suomen parhaaseen Nokia Lumia 1520 tarvike valikoimaan. Kaikki alla listatut tuoteryhmät sisältävät vain puhelimesi kanssa yhteensopivia tuotteita. Suojakuoret valikoima on kaikista tuoteryhmistä laajin ja suosituin. Asiakkaiden ylistämät suojakotelot ja näytön suojakalvot on nyt tarjoushinnoin, kuin myös suojapussit, käsivarsikotelot, kaapelit, laturit, standit & telineet, kuulokkeet, autotelineet, autolaturit, pyörätelineet, lisätarvikkeet ja kaiuttimet tuoteryhmien kaikki tuotteet.

 

posti

Ilmainen Kuljetus

✔ Ilmainen toimitus

✔ Päivittäiset toimitukset

paytrail

Paytrail

✔ Suomen verkkomaksut

✔ 30 Päivän palautusoikeus

 

support

Asiakastyytyväisyys

✔ 100% Tyytyväisyystakuu

Nokia Lumia 1520

Verkkokauppa on nykyaikainen tapa tehdä ostoksia ja tarkkailla laajempaa valikoimaa helpommin kuin itse kaupassa, parastasiinä kuintenkin on ettei sinun tarvitse lähteä kauppaan ostosten tekoa varten vaan voit tehdä ne missä ikinä oletkin. Tälle uudelle älypuhelimelle jota kutsutaan phabletiksi. Sen suuren näytön ansiosta laite sijoittuu kooltaan tabletin ja puhelimen välimaastoon.

Nokia Lumia 1520 Tarvikkeet

Lux-Case.fi verkkokauppa tarjoaa Suomen parhaan valikoiman suojatuotteita ja tarvikkeita tälle uudelle Nokia puhelimelle. Valikoimamme kattaa laitteen käyttöä helpottavia tarvikkeita, kuten kosketusnäyttökyniä, kaapeleita, autotelineitä, pöytätelineitä, suojapusseja, autolatureita, kuulokkeita ja kaiuttimia. Valikoi itsellesi sopivimmat tarvikkeet ja tilaa ne jo tänään!

Nokia Lumia 1520 Suojakuoret

Kuoret on helppo tapa antaa Nokialaisellesi uusi upea ulkoasu ja suojata se likaa, naarmuuntumista ja siihen kohdistuvia iskuja vastaan. Suojakuoret on helposti asennettavia ja niiden vaihto vie vain sekunteja, mahdollistaen phabletin tyylittelemisen aina tilanteeseen sopivaksi. Myymämme kuoret on aina täydellisesti istuvia ja mallikohtaisesti valmistettuja. Suojakuorien materiaaleina toimii pehmeä silikoni, kova komposiittimuovi, joustava TPU muovi ja alumiini. Silikonisuojukset, kovakuoret, tpu-kuoret ja alumiinikuoret antavat hienostuneen tyylin uudelle älypuhelimellesi. Kuoren lisäksi on suositeltavaa käyttää aina näytön suojakalvoa.

Nokia Lumia 1520 Suojakotelot

Tabletin ja puhelimen väliin sijoittuva laite on tarpeen suojata kauttaaltaan. Helpoiten se onnistuu korkealaatuisella suojakotelolla, joka antaa suojan phabletin etu sekä taka puolelle. Suljetavilla kansilla varustetut kotelot toimivat myös tyylikkäänä ja käytännöllisenä standinä. Nahkakotelot, puhelinlompakot, nahkataskuta ja monet muut kotelo mallit löydät helposti verkkokaupastamme omasta Nokia Lumia 1520 kotelot tuoteryhmästä. Kaikki tuotteet toimittaa ilmainen kuljetus. Kaikki enne 18.00 tehdyt tilaukset postitetaan vielä saman päivän aikana.