Nokia Lumia 1320

Nokia Lumia 1320

Nokia Lumia 1320 puhelintarvikkeet edullisesti Lux-Case.fi verkkokaupasta. Laadukkaat tarvikkeet, helppo sekä nopea toiminen verkkokauppa ja ilmainen kuljetus takaa asiakkaidemme tyytyväisyyden. Tälle puhelinmallille on valikoimassamme useita satoja tuotteita, joita suosittelen siirtymään selaamaan tuoteryhmittäin, kaiken tarvitsemasi löytämiseksi. Nokia Lumia 1320 tarvikkeet pitää sisällään: Suojakuoret, Kotelot, Käsivarsikotelot, Pussit, Näytön Suojakalvot, Autotarvikkeet, Autotelineet, Autolaturit, Standit & Telineet, Laturit, Kuulokkeet, Kaiuttimet, Lisätarvikkeet, Pyörätelineet ja Kaapelit.

 

posti

Ilmainen Kuljetus

✔ Ilmainen toimitus

✔ Päivittäiset toimitukset

paytrail

Paytrail

✔ Suomen verkkomaksut

✔ 30 Päivän palautusoikeus

 

support

Asiakastyytyväisyys

✔ 100% Tyytyväisyystakuu

Nokia Lumia 1320 Tarvikkeet

 

Tabletin ja älypuhelimen väliin sijoittuva laite on suurikokoinen älypuhelin, jonka fyysinen koko on lähes tabletin luokkaa. Lux-Case.fi verkkokauppa tarjoaa tälle uudelle mobiililaitteelle suomen parhaan valikoiman tyylikkäitä ja korkealaatuisia lisävarusteita ja erityisen hyvin kaupassa on edustettuna suojatuotteet ja lisätarvikkeet, joilla laite on helppo varustella entistäkin käytännöllisemmäksi ja mukavammaksi käyttää. Nokia Lumia 1320 tarvikkeet pitää sisällään täydellisesti istuvat suojakuoret, tehokkaasti suojaavat kotelot, käytännölliset käsivarsikotelot, laadukkaat kaapelit, kuulokkeet, kaiuttimet, näytön suojakalvot, autotarvikkeet, jotka pitävät sisällään autolaturit ja autotelineet tuoteryhmät, tyylikkäät standit ja telineet, yleismalliset suojapussit, akunvarauksesta huolehtivat laturit sekä lisätarvikkeet & hauskat vempaimet.

 

Nokia Lumia 1320 Suojakuoret

 

Laadukkaat kuoret on valmistettu mittatilaustyönä tarkasti puhelimen mittojen mukaisesti istumaan täydellisesti puhelimen päälle sen muotoja mukaillen. Yleisimpiä materiaaleja ovat kova komposiittimuovi, pehmeä silikoni, joustava TPU-muovi sekä kestävä ja kevyt alumiini. Nokia Lumia 1320 suojakuoret tarjoavat erinomaisen suojan puhelimelle sekä luovat sille samalla uuden upean ulkoasun, jonka pääset valitsemaan kymmenistä tyylikkäistä vaihtoehdoista. Silikonikuoret tarjoaa laitteelle parhaiten iskuja vaimentavan suojan, kun taas kovamuoviset kovakuoret tarjoavat heikon suojan iskuilta, mutta antaa erittäin tyylikkään suojan naarmuuntumista, likaa vastaan sekä suojaa puhelimen, yleensä kertaalleen kovalta iskulta, jolloin suojakuori halkeaa turvaten puhelimesi. Kaikki kuoret toimitetaan sinulle ilmaisella kuljetuksella.

 

Nokia Lumia 1320 Kotelot

 

Suojakotelot on suurikokoisten laitteiden kohdalla suosituin suojaustapa, niiden antaessa täydellisen suojan laitteelle kauttaaltaan eli suojaten myös suuren kosketusnäytön tehokkaasti kannella, joka taittuu myös näppärästi tyylikkääksi standiksi tukemalla laitteen pöydälle tai mille tahansa tasaiselle pinnalle asentoon, jossa se on aina käytettävissä parhaassa katselukulmassa. Nokia Lumia 1320 kotelot on valmistettu käsityönä tarkasti puhelinmallille istuvaksi. Nahkakotelot ja kaikki muutkin suojakotelot on suunniteltu jättämään kaikki liitännät, painikkeet ja kameran esteettömästi käyttöösi. Nahkakotelo on täydellinen vaihtoehto puhelimen ulkoasun uudistukseen. Myös kaikki Suojakotelot toimitetaan sinulle ilmaisella kuljetuksella aina nopeasti ja koko Suomen laajuisesti.