Nokia Lumia 1020

Nokia Lumia 1020

Lux-Case:lla olemme keränneet loistavat valikoimat puhelintarvikkeita ja suojakuoria kaikille Nokia Lumia puhelimille. Olet nyt saapunut Nokia Lumia 1020 uutuus älypuhelimen osastolle. Alla on listattuna viisitoista tuoteryhmää, joiden kaikki tuotteet on 100% yhteensopivia Nokia Lumia 1020 puhelimelle. Valikoimassamme on laajalti lisävarusteita, niin mallikohtaisina Nokia Lumia 1020 puhelimelle, kuin yleismalliset tuotteet Lumia 1020 puhelimelle. Pyrimme aina keräämään suojakuori valikoimaamme vain laadukkaimmat ja tyylikkäimmät tuotteet. Suojakuori valikoimamme yritämme laajentaa Suomen parhaaksi, myös Nokia Lumia 1020 älypuhelimelle. Valitse itsellesi tarpeelliset tuotteet ja tilaa jo tänään. Tilaaminen verkkokaupastamme on nopeaa ja helppoa. Tarjoamme helpot maksutavat ja ilmaiset kuljetukset kaikille Nokia Lumia 1020 tuotteille.

 

posti

Ilmainen Kuljetus

✔ Ilmainen toimitus

✔ Päivittäiset toimitukset

paytrail

Paytrail

✔ Suomen verkkomaksut

✔ 30 Päivän palautusoikeus

 

support

Asiakastyytyväisyys

✔ 100% Tyytyväisyystakuu

Nokia Lumia 1020

Nokia mainostaa Nokia Lumia 1020 puhelinta mainoslauseella "Mikään ei pääse lähellekään". Tällä tarkoitetaan Nokia Lumia 1020 puhelimesta löytyvää 41 megapikselin kameraa. Älypuhelimessa on AMOLED tekniikkaa hyödyntävä erittäin herkkä 4.5 tuuman kosketusnäyttö, joka toistaa kuvan tarkasti 1280 x 768 pikselin tarkkuudella. Näyttö on suojattu kestävällä Corning Gorilla 3 lasilla. Nokia Lumia 1020 on kooltaan taskukokoinen. Leveyttä laitteella on 71.4 mm, pituutta 130.4 mm, paksuutta 10.4 mm ja painoa 158 grammaa. Nokia Lumia 1020 puhelimen akku tuottaa varmasti suuren pettymyksen sen kaikille käyttäjille. Akun kapasiteetti on vain 2000mAh, mikä saattaisi riittää pienikokoiselle älypuhelimelle, mutta ei vastaa suuri tehoisen ja suuri näyttöisen puhelimen tarpeita. Windows Phone käyttöjärjestelmää pyörittää 1,5 gigahertsin tuplaydinprosessori. RAM-muistia puhelimessa on kiitettävät 2gt. Massamuistia on 32gt verran, mikä on normaali käyttäjälle varmasti riittävästi ja jos se ei riitä on pilvitallennus mahdollisuus aina käytettävissäsi.

Tarvikkeet

Nokia Lumia 1020 puhelimen muoto on erikoinen sen suuren ja tehokkaan kameransa takia. Suojakuorilla suojaat puhelimesta ulkonevan kameran linssin tehokkaasti ja helposti. Nokia Lumia 1020 suojakuoria on tarjolla valkoisina, vihreinä, sinisinä, vaaleanpunaisina, harmaina ja tyylikkäästi kuvitettuina. Kyseisen puhelimen omistajan tulee pitää mielessä heikko akku. Akun kestoa parantamaan valikoimassamme on kymmeniä helposti mukana kuljetettavia korkeakapasiteettisia varavirtalähteitä, joilla lataat puhelimen akkusi monesti täyteen missä tahansa. Katso myös autolaturit, joilla lataat akkusi täyteen aina autoillessasi ja verkkovirtalaturit pitkillä kaapeleilla, joilla kasvatat käyttösädettä laitteen latauksen aikana. Jos suojakuoret eivät ole sinulle mieluinen tapa suojata puhelintasi. Valikoimamme pitää sisällään monia muita suojaratkaisuja Nokia Lumia 1020 puhelimelle. Tehokasta suojaa tarjoavat nahkakotelot antavat puhelimellesi suojaa molemmin puolin ja lisäksi toimivat standinä kotelon ollessa avattuna. Suojapussit suojaavat puhelinta sitä laukussa tai taskussa säilytettäessä ja estävät avaimien tai kolikoiden hankaamat naarmut. Suurin näyttöisen Nokia Lumia 1020 puhelimen näyttö on päällystetty kestävällä Corning Gorilla lasilla, mutta sen suojaaminen lialta, sormenjäljiltä ja naarmuuntumiselta on suositeltavaa. Lux-Case:lta löytyy siihen ratkaisu laadukkaiden näytön suojakalvojen muodossa. Mallikohtaiset Nokia Lumia 1020 näytön suojakalvot istuvat täydellisesti puhelimesi näytölle. Toivomme sinun viihtyvän verkkokaupassamme ja huomaavan sen olevan erittäin kattavan tuotevalikoiman omaava, mistä löydät kaiken tarvitsemasi Nokia Lumia 1020 puhelimellesi. Hyödynnä helppoa tilaustamme, monipuolisia maksutapojamme ja ilmaista kuljetustamme jo tänään!