Nokia 8

Nokia 8
Nokia 8

HMD Global Oy toimesta paluun tehnyt Nokia-brändi julkaisi alkusyksystä 2017 lippulaivapuhelimensa, Nokia 8. Alkuperäisten Nokian matkapuhelintoimintojen viimeisimmäksi huippupuhelimeksi jäi Lumia 930 joka julkistettiin keväällä 2014. Nokia palaakin älypuhelinmarkkinoille haastajan asemassa. Nokia 8 mallin 500e hinta on varsin kilpailukykyinen vuoden 2018 lopussa verrattuna muiden valmistajien huippupuhelimiin.

Nokia 8 näytön koko sijoittuu välimaastoon 5,3 tuumallaan. Pyöreiden muotojen ansiosta käsiteltävyys on hyvää luokkaa ja alumiininen takakansi tuo myös näköä, toki haittapuolena on pinnan tahraantuminen sormenjäljistä. Puhelimelle on myös pölyn- ja roiskevedenkestävyys luokitus, tosin monilla kilpailijoilla on vedenkestävyysluokitus. Ehdottomina plussina voidaan Nokia 8:ssa pitää erinomaisen tarkkaa ja kirkasta LCD näyttöä (2560x1440 pikseliä) sekä puhdasta Android 7.1.1 Nougat käyttöjärjestelmää. Nykyaikainen suoritin Qualcomm Snapdragon 835 yhdessä puhtaan Android järjestelmän kanssa tekee puhelimen käytöstä nopeaa ja myöskin päivityksiä on saatavilla nopealla aikavälillä. 13+13MP kaksois takakameralla sekä 8MP etukameralla saa otettua laadukkaita kuvia valoisalla ajalla, kumminkin hämärällä kuvat eivät pääse samalle tasolle kilpailijoiden kanssa. Akun kesto sekä 4Gt ja 64Gt muisti on myös keskitasoa.

Kokonaisuutena Nokia 8 ei sykähdytä, sillä vertaillessa kilpailijoihin monessa asiassa Nokia 8 on "vain" keskitasoa. Kuitenkin hinnalla Nokia 8 pystyy päihittämään Samsungin, Sonyn ja HTC:n parilla sadalla eurolla. Toki halvempiakin samantasoisia älypuhelimia löytyy OnePlus 5 ja LG G6.

Täältä Lux-Casesta löydät tarvitsemasi tarvikkeet Nokia 8:lle. Meillä on yksi Skandinavian monipuolisimmista valikoimista, joten sinulle pitäisi olla helppoa löytää tarvikkeita älypuhelimellesi. Meiltä löydät esimerkiksi suojakuoria, näytönsuojuksia, koteloita, kaiuttimia ja power bankkeja. Etsi mitä tarvitset juuri tänään! Ainoastaan tarvitsee etsiä mieluisa tuote älypuhelimellesi ja saat tilattua tarvitsemasi Nokia 8:lle.

Täältä Nokia 8 osastolta pääset valitsemaan suojakuoret älypuhelimellesi. Meiltä löydät verkkokaupasta laajan ja monipuolisen valikoiman erilaisia suojakuoria Nokia 8:lle. Kuoria on saatavilla eri materiaaleiden ja värivaihtoehtojen lisäksi myös trendikkäillä kuvioilla ja kuvilla. Joten varmasti löydät meiltä omaan makuusi sopivan suojakuoren älypuhelimeesi! Kuoret antavat älypuhelimellesi päivittäisen suojan pölyä, naarmuja ja kolhuja vastaan. Kuoret on suunniteltu Nokia 8 mittojen mukaan, jonka vuoksi ne istuvatkin älypuhelimeesi täydellisesti.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Nokia 8 Kuoret


Nokia 8 on uniikki ja moderni puhelin, mutta kuitenkin myös 500 euron arvoinen. Älä ota turhia riskejä ja suojaa älypuhelimesi kolhuilta sekä naarmuilta. On järkevää ostaa suojakuori Nokia 8:lle ennen kuin onnettomuus ehtii tapahtua. Lux-Casessa meillä on monipuolinen valikoima erilaisia kuoria Nokia 8:lle. Sieltä löytyy jokaiselle jotain ja meidän tuotteet on valmistettu lähinnä tekonahasta, muovista, silikoonista ja näiden yhdistelmistä. Kuorissa on myös fiksuja ominaisuuksia kuten mm. ständi, jonka ansiosta videoiden katselu helpottuu sekä useisiin kuoriin ei jää käytettäessä sormenjälkiä. Kuoria löytyy laidasta laitaan suunniteltuna. Usein ennakointi maksaa itsensä jossain vaiheessa takaisin, joten miksi enää odottaa?

Nokia 8 Kotelot


Meillä on monipuolinen valikoima erilaisia koteloita Nokia 8:lle. Voit olla vakuuttunut siitä, että älypuhelimesi saa parhaimman suojan iskuilta ja naarmuilta. Kotelot ovat laadukkaasti suunniteltuja ja ne antavat persoonallisen ilmeen älypuhelimellesi suojauksen lisäksi. Meiltä löydät koteloita laidasta laitaan, kirkkaista väreistä mitä näyttävimpiin kuvioihin ja kuviin. Nokia 8 on laadukas puhelin, joten sinun kannattaa aina ostaa sellainen kotelo, joka tarjoaa parhaan mahdollisen suojan. Meidän kotelomme on valmistettu lähinnä aidosta nahasta, tekonahasta, muovista ja silikoonista. Laadukkaiden materiaaleiden ansiosta kotelot ovat todella kestäviä ja kuluvat hitaasti käytössä. Koteloissa on useita eri ominaisuuksia kuten mm. magnettilukot, taitettava ständi videoiden katselemiseen ja sisäänrakennettu käteistasku. Tässä muutama ominaisuus mainittuna.

Nokia 8 Näytönsuojat


Meiltä saat laadukkaat näytönsuojat Nokia 8:lle. Nokia 8 on 500 euron älypuhelin, joten on pieni kustannus siihen nähden suojata näyttösi. Meillä Lux-Casen suojakalvot suojaavat näyttöäsi naarmuilta sekä pölyltä ja ne ovat tarkoin suunniteltu, joten kalvot sopivat täydellisesti Nokia 8:lle. Kun joudut myöhemmin poistamaan suojakalvon se ei myöskään jätä mitään jäämiä näytollesi.
Toinen ja vieläkin turvallisempi tapa suojata näyttö on hommata temperoidusta lasista oleva lasisuoja. Temperoitu lasi on todella kirkas ja ohut. Se voi useissa tapauksissa pelastaa jopa älypuhelimesi näytön halkeamilta. Lasissa on myös sileä reunus, joten sitä on turvallista käyttää älypuhelimessasi.