Nokia 6

Nokia 6
Nokia 6

Nokia 6 puhelin julkaistiin Tammikuussa 2017 ja siitä on jo nopeasti tullut yksi tämän vuoden suosituimmista puhelimista. Tässä uudessa mallissa on erittäin tyylikäs 5.5” IPS LCD näyttö 1080 x 1920 pikselin resoluutiolla. Käyttöjärjestelmänä toimii Android OS, v7.1.1 (Nougat). Keskusmuistia löytyy ¾ GB RAM ja vapaata tallennustilaa 32/64 GB mallista riippuen. Mitoiltaan se on 154 x 75.8 x 8.4 mm ja painoa on 169 g. Meidän luc-case.fi verkkokauppamme tarjoaa jo nyt sille laadukkaat ja kestävät suojat sekä lisätarvikkeet. Saat tilattua meiltä puhelimelle kuoret, kotelot, pussit, näytönsuojat, käsivarsikotelot, Latirit, autolaturit, varavirtalähteet, kuulokkeet, kaiuttimet, autotelineet, pyörätelineet, kaapelit sekä muut lisätarvikkeet.

Puhelimen saat helposti pidettyä hyvä kuntoisena tyylikkäillä kuorilla jotka antavat sille erinomaisen suojan erilaisia naarmuja sekä kolhuja vastaan. Saatavilla on hieno valikoima eri värisiä ja mallisia. Kuoret istuvat puhelimeen täydellisesti ja samalla jättävät kätevästi puhelimen liitännät vapaiksi. Koteloiden avulla saat tarjottua erittäin hyvän ja kattavan suojan koko puhelimellesi ja samalla annettua sille elegantin ilmeen. Niissä olevan standin avulla sinun on todella hyvä asettaa puhelin juuri sellaiseen kulmaan josta on mukava katsella esimerkiksi videoita ja pelata pelejä. Korttitaskuissa saat todella näppärästi pidettyä puhelimesi mukana muutamia tärkeimpiä korttejasi. Lisätarvikkeista löydät paljon eri tuotteita joiden avulla puhelimen päivittäinen käyttö on mukavampaa. Tule nyt tutustumaan meidän erinomaiseen tuote valikoimaan.

Lux-case.fi verkkokaupan tältä osastoltamme sinun on todella kätevä löytää Nokia 6 puhelimellesi paljon erilaisia suojakuoria. Myymälämme tarjoaa pohjoismaiden kattavimman ja laajimman tuote valikoiman upeita kuori vaihtoehtoja. Valikoimastamme löytyy paljon erilaisia väri vaihtoehtoja, kauniita kuviollisia ja upeita kuva ja teksti yhdistelmällä varustettuja kuoria joilla saat suojattua ja myös piristettyä puhelimesi ilmettä. Kuoret ovat valmistettu kestävistä ja korkelaatuisista materiaaleista ja ne kestävätkin hyvin päivittäistä käyttöä, lisäksi ne ovat valmistettu kyseisen laitteen mittojen mukaan joten ne istuvat täydellisesti puhelimeen ja samalla myös jättäen sen liitännät vapaiksi. Kuoret ovat myös erittäin ohuita jonka vuoksi ne eivät hankaloita puhelimen käyttöä millään tavalla ja ne ovat mukavan tuntuiset kädessä.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Nokia 6 Suojakuoret

Lux-case.fi verkkokauppa tarjoaa erinomaisen valikoiman erilaisia kuoria suojaamaan Nokia 6 puhelintasi. Tarjoamme puhelimellesi Skandinavian kattavimman ja laajimman tuote valikoiman. Kuoret ovat todella hyvä ja yksinkertainen tapa suojata ja pitää puhelin hyvässä kunnossa. Saatavilla on paljon erilaisia malleja sekä upeiden väri vaihtoehtojen lisäksi myös todella hienoja kuviollisia ja kuva sekä teksti yhdistelmällä varustettuja kuoria. Kuoret ovat valmistettu erittäin kestävistä sekä korkealaatuisista materiaaleista kuten alumiini seoksesta, silikonista, kovamuovista sekä joustavasta muovista, näiden avulla puhelimesi pysyy erittäin turvallisesti ja samalla myös näyttävästi suojattuna. Lisäksi kuoret ovat valmistettu kyseisen puhelimen mittojen mukaan joten sen vuoksi ne istuvat puhelimellesi täydellisesti ja samalla ne jättävät kätevästi puhelimen liitännät vapaiksi. Kuoret ovat erittäin tyylikäs ja todella hyvä tapa pitää puhelimesi helposti suojassa. Tule nyt tutustumaan meidän kattavaan ja erinomaiseen tuote valikoimaamme.

Nokia 6 Suojakotelot

Kotelot tarjoavat puhelimelle erittäin tyylikkään ja kattavan suojan. Koteloilla tarjoat kattavan ja erittäin hyvän suojan koko Nokia 6 puhelimellesi. Ne ovatkin erittäin monipuolinen ja käytännöllinen varuste pitää puhelin turvattuna sekä niissä olevien ominaisuuksien vuoksi ne ovatkin enemmän kuin vain puhelimen suojat. Niissä olevat standit mahdollistavat sen että voit asettaa puhelimesi juuri sellaiseen kulmaan josta sinun on paras katsella esimerkiksi elokuvia tai surffailla netissä. Korttitaskuissa saat todella kätevästi pidettyä puhelimesi mukana tärkeimmät korttisi kun käyt vaikka ostoksilla. Kotelot ovat valmistettu todella laadukkaista ja vahvoista materiaaleista kuten nahasta ja TPU.muovista, joten ne ovat erinomaiset suojaamaan puhelimesi naarmuilta sekä kolhuilta. Myös koteloita on saatavilla eri väri vaihtoehtojen lisäksi kauniita kuvioilla ja kuvilla varustettuja malleja joista on helppo valita omalle tyylille sopivat. Kotelot ovat erittäin monipuolinen suoja vaihtoehto.

Nokia 6 Suojapussit

Nokia 6 puhelimelle on saatavilla erittäin upea valikoima tyylikkäitä pusseja joilla saat pidettyä erittäin tyylikkäästi ja kätevästi puhelimesi suojassa kolhuilta sekä naarmuilta. Pusseja on saatavilla erittäin hienoja eri mallisia ja myös kauniiden väri vaihtoehtojen lisäksi upeilla kuvioilla varustettuja versioita joiden joukosta varmasti jokainen saa löydettyä mieleiset mallit omalle puhelimelle ja tyylilleen sopivat. Pusseissa olevalla mukavalla ja kätevällä kantohihnalla saat hyvin pidettyä puhelintasi mukana kun liikut kaupungilla ja lisäkasi samalla niissä on ylimääräinen tasku joissa saat säilytettyä pienempiä tavaroitasi kuten avaimia, kortteja sekä rahaa jonka vuoksi ne ovat kuin pieniä laukkuja jossa mukanasi kulkee kaikki päivittäin tarvitsemasti tavarat kätevästi mukana. Pussin sisäpinta on vuorattu erittäin pehmeällä materiaalilla joten se ei naarmuta puhelimesi näyttöä eikä muitakaan tavaroita joita siinä kuljetat. Pussit antavat erinomaisen suojan lisäksi myös erittäin tyylikkään ulkoasun puhelimellesi. Pussit ovat myös muutakin kuin pelkkä suoja puhelimelle. Toivotamme sinulle erittäin mukavia ostoshetkiä meidän lux-case verkkokaupassamme.

Nokia 6 kotelot - Lux-Case.fi

Lux-Case Nokia 6 kotelot ja tarvikkeet https://lux-case.fi/nokia-6.html