Nokia 5

Nokia 5
Nokia 5

Nokia 5 on tarkoitus julkaista vuoden 2017 Toukokuussa. Se on yksi Nokian malleista joista odotetaan valtavaa menestystä kuluttajien keskuudessa. Tässä puhelin mallissa on erinomainen 5.2” IPS LCD näyttö 720 x 1280 pikselin resoluutiolla. Se on kooltaan todella käytännöllinen mitoilla 149.7 x 72.5 x 8 mm. Tässä puhelimessa on käyttöjärjestelmänä Android OS, v7.1.1 (Nougat). Lisäksi siinä on keskusmuistia 2 GB RAM ja vapaata tallennustilaa löytyy 16 GB verran.

Meillä on jo nyt tässä vaiheessa lux-case.fi verkkokauppaan kerätty erittäin kattava tuote valikoima erilaisia tuotteita sille. Saat täältä tilattua puhelimellesi kuoret, kotelot, pussit, käsivarsikotelot, näytönsuojat, laturit, autolaturit, varavirtalähteet, autotelineet, pyörätelineet, kaiuttimet, kuulokkeet, kaapelit ja muut laadukkaat lisätarvikkeet. Koteloilla tarjoat puhelimellesi erinomaisen ja kattavan suojan. Ne erottuvat hyvin edukseen niiden ominaisuuksien vuoksi. Kotelossa olevien korttitaskujen avulla saat erinomaisesti pidettyä puhelimesi mukana pidettyä tärkeimpiä korttejasi. Standin ansiosta sinulla on mahdollisuus asettaa puhelimesi itsellesi sopivaan kulmaan josta sinun hyvä selata nettiä tai pelata pelejä. Kuorien avulla tarjoat puhelimille yksinkertaisen ja hyvän suojan erilaisia kolhuja sekä naarmuja vastaan. Kuoret valmistettu erittäin laadukkaista sekä kestävistä materiaaleista, jonka vuoksi ne tarjoavat hyvin vahvan suojan puhelimelle. Saatavilla on todella tyylikkäitä malleja sekä kauniita väri vaihtoehtoja. Valikoimastamme löydät puhelimeesi myös upeat näytönsuojat joiden avulla sinun on helppo pitää puhelimesi näyttö lähes uuden veroisena. Tule nyt meidän myymäläämme ostoksille.

Kaikki Nokia 5 puhelimen tyylikkäät suojakuoret saat kätevästi tilattua myymälämme tältä osastolta. Tarjolla puhelimellesi on Skandinavian suurin valikoima erittäin laadukkaita kuoria pitämään sen suojattuna erilaisia päivittäisiä kolhuja sekä naarmuja vastaan. Puhelimeesi saat meiltä tilattua erilaisten tyylikkäiden väri vaihtoehtojen lisäksi myös upeilla kuvilla, kuvioilla sekä kuva ja teksti yhdistelmällä varustettuja malleja. Kuoret ovat valmistettu erittäin vahvoista sekä laadukkaista materiaaleista kuten alumiini seoksesta, kovamuovista, joustavasta muovista, silikonista sekä puusta. Ne ovat valmistettu kyseisen puhelin mallin mittojen mukaan ja neistuvat siihen täydellisesti, sekä samalla jättäen puhelimen näppäimet sekä liitännät vapaaksi. Ne eivät hankaloita puhelimen normaali käyttöä millään tavalla ja ne ovat erittäin mukavia pitää tukevasti kädessä.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Nokia 5 Suojakuoret

Meillä on lux-case.fi verkkokaupassa tarjota Skandinavian laajin sekä monipuolisin valikoima erilaisia kuoria Nokia 5 puhelimelle. Myymälästämme saat erittäin kätevästi ja nopeasti tilattua puhelimellesi tyylillesi sopivat kuoret suojaamaan sitä naarmuja sekä kolhuja vastaan. Valikoimastamme löytyy hienojen väri vaihtoehtojen lisäksi myös upeita kuvilla, kuvioilla sekä kuvalla ja tekstillä koristeltuja tyylikkäitä kuoria. Ne istuvat puhelimeen täydellisesti ja samalla jättäen liitännät vapaiksi, sillä ne ovat valmistettu Nokia 5 puhelimen mittojen mukaan. Myynnissä olevat kuoret ovat valmistettu vahvoista ja korkealaatuisista materiaaleista kuten alumiini seoksesta, kovamuovista, joustavasta muovista ja silikonista. Sen vuoksi ne ovat erinomaisia pitämään puhelimesi suojattuna päivittäisiä kolhuja vastaan. Kuoret ovat todella helppokäyttöisiä ja hyviä suojia pitämään puhelimen hyvässä kunnossa. Tule nyt katsomaan mitä kaikkea meidän kattavasta sekä laajasta valikoimastamme löytyy omalle puhelimellesi.

Nokia 5 Suojakotelot

Kotelot ovat erinomainen vaihtoehto pitää hieno Nokia 5 puhelin hyvässä kunnossa. Ne tarjoavat puhelimelle loistavan suojan lisäksi myös mukavan annoksen tyylikkyyttä. Myös koteloita on saatavilla erittäin upeilla kuvilla, kuvioilla sekä kuva ja teksti yhdistelmällä varustettuja vaihtoehtoja. Korttitaskujen ja standin vuoksi kotelot erottuvat mainiosti omaksi edukseen muista suojista. Korttitaskuissa sinun on erittäin kätevä pitää puhelimesi mukana päivittäin käyttämiäsi tärkeimpiä kortteja sekä rahaa. Standin avulla saat todella helposti asetettua puhelimesi itseäsi miellyttävään katselukulmaan, josta on mukava katsella suosikki elokuvia ja pelata pelejä kätevästi. Ne ovat mukavat pitää kädessä ja lisäksi ne pysyvät pintansa ansiosta tukevasti kädessä kun puhut puhelimessa tai surffaillessa internetissä. Kotelot ovat erittäin monipuolinen ja erinomainen suoja koko puhelimelle.

Nokia 5 Lisätarvikkeet

Lux-case.fi verkkokaupassamme on erinomainen ja kattava valikoima erilaisia laadukkaita lisätarvikkeita Nokia 5 puhelimellesi. Erinomaisilla näytönsuojilla pidät puhelimesi näyton hyvässä kunnossa ja puhtaana kätevästi, lisäksi näytönsuojat ovat helpot asettaa puhelimen näytölle. Latureita, autolatureita ja matka adaptereita meiltä löytyy useita eri värisiä ja mallisia, joista valita omansa ja pitää puhelimesi ladattuna missä ikinä oletkin. Laadukkaita kuulokkeita meillä on myös todella laaja valikoima, kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun ja lisäksi ne toistavat äänet tarkasti. Tarjolla on paljon eri mallisia ja värisiä kuulokkeita. Kaiuttimia on joka lähtöön valikoimassamme ja niitä on saatavilla erikokoisia, eri värisiä ja eri mallisia, kaiuttimet ovat ehdoton valinta niille jotka haluavat paremman äänenlaadun kuin laitteiden normaali kaiuttimet antavat kun esimerkiksi katselet elokuvia tai kun kuuntelet musiikkia. Kosketusnäyttökynät ovat todella hauska lisä kun selailet internettiä, sillä se ei naarmuta näyttöä eikä jätä rasvaisia jälkiä näytölle. Tarjonnasta löytyy vielä muutamia kauko-ohjattavia tuotteita jotka tuovat iloa ja ajanvietettä vapaa-aikaan, voit ohjailla niitä puhelimellasi vaikka kotona tai sitten ulkona. Tervetuoloa myymäläämme ostoksille. Toivotamme oikein mukavia sekä leppoisia ostoshetkiä verkkokaupassamme.

Nokia 5 kotelot - Lux-Case.fi

Lux-Case Nokia 5 kotelot ja tarvikkeet https://lux-case.fi/nokia-5.html