Nokia 3310

Nokia 3310
Nokia 3310

Nokia 3310 puhelin on määrä julkaista kuluttajille Toukokuussa 2017. Se on päivitetty malli klassikko puhelimesta ja yksi mielenkiintosimmista julkaisuista tänä vuonna. Siinä on 2.4” näyttö 240 x 320 pikselin resoluutiolla. Vapaata tallennustilaa tässä puhelin mallissa on 16 MB. Kokonsa puolesta se on perinteisen puhelimen kokoinen mitoilla 115.6 x 51 x 12.8 mm. Tämä puhelin edustaa nykypäivänä perinteisempää puhelin mallia. Lux-case.fi verkkokaupassamme meillä on tarjolla jo nyt tälle puhelin mallille paljon erilaisia upeita ja kätevä tuotteita. Olemme aina ajantasalla uusien puhelin mallien julkaisujen kanssa ja tämä on ehdottomasti yksi mielenkiintoisimmista. Meiltä saat tilatuua siihen kuoret, kotelot, pussit, näytönsuojat, laturit, autolaturit, autotelineet, pyörätelineet, kuulokkeet, kaiuttimet, kaapelit sekä muut kätevät lisätarvikkeet.

Kuorilla sinun on erittäin helppo suojata puhelin erilaisia kolhuja sekä naarmuja vastaan tehokkaasti. Niitä on saatavilla hienoja eri malleja sekä kauniilla väri vaihtoehdoilla koristeltuina. Kuoret kestävät erinomaisesti päivittäisessä käytössä ja ovat todella pitäikäisiä suojia puhelimellesi. Kotelot puolestaan ovat monipuolinen koko puhelimen kattava suoja. Niiden ominaisuuksien vuoksi ne tarjoavat hieman enemmän kuin vain suojan puhelimelle. Kotelossa olevan standin ansiosta saat tuettua puhelimesi juuri sellaiseen kulmaan josta sinun on mukava katsella esimerkiksi elokuvia tai surffailla netissä. Korttitaskuissa puolestaa saar todella kätevästi pidettyä mukanasi muutamia päivittäin tarvitsemiasi kortteja. Myynissä olevat lisätarvikkeet ovat erittäin hyödyllisiä puhelimen päivittäisessä käytössä ja saatavilla on myös erilaisia hauskoja vempaimia joiden parissa saat hyvin kulutettua aikaasi. Tule nyt tutustumaan meidän valikoimaamme.

Nokia 3310 puhelimen osasto on omistettu suojakuorille, jossa pääset tutustumaan erinomaiseen tarjontaan erilaisia kuoria joilla pidät puhelimesi suojattuna. Meidän verkkokaupan laajasta ja kattavasta valikoimasta saat helposti ja kätevästi tilattua juuri sinun tyylillesi sopivat kuoret puhelimesi suojaksi ja turvaksi. Kuoret ovat valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista sen vuoksi että ne kestävät päivittäistä käyttöä mahdollisimman pitkään ja antavat puhelimellesi erinomaisen suojan naarmuja ja kolhuja vastaan, kuorien materiaalit ovat alumiini seos, silikoni, joustava muovi ja kovamuovi. Kuoret ovat liäaksi myös valmistettu kyseisen puhelimen mittojen mukaisesti jonka vuoksi se istuukin puhelimeen täydellisesti ja samalla jättäen puhelimen liitännät vapaiksi. Tule nyt jo tutustumaan meidän kattavaan tuote valikoimaan.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Nokia 3310 Suojakuoret

Lux-case.fi verkkokauppa tarjoaa Nokia 3310 puhelimelle erinomaisen ja laadukkaan valikoiman upeita erilaisia kuoria sen suojaksi. Tarjoamme Skandinavian suurimman ja monipuolisimman valikoiman hienoja kuoria joiden avulla sinun on helppo pitää puhelimesi suojattuna päivittäisiltä vahingoilta sekä kolhuilta. Ne ovat valmistettu erittäin korkealaatuisista ja kestävistä materiaaleista kuten alumiini seoksesta, kovamuovista, joustavasta muovista, silikonista ja puusta. Kuoret ovat erinomainen suoja jokapäiväisessä käytössä. Ne ovat valmistettu puhelimen mittojen mukaisesti ja sen vuoksi ne istuvat siihen täydellisesti, sekä samalla jättäen puhelimen liitännä ja näppäimet kätevästi vapaaksi. Tarjoamme useita erilaisia hienoja malleja sekä kauniita väri vaihtoehtoja, joista valita puhelimelle ja tyylille mieleiset. Saatavilla on hienoja kuvilla, kuvioilla sekä kuva ja teksti yhdistelmällä varustettuja vaihtoehtoja. Kuoret ovat erittäin helposti kiinnitettävät sekä irrotettavat. Kuoret ovat hyvin yksinkertainen mutta silti todella kattava suoja puhelimelle. Tule nyt tutustumaan meidän erittäin kattavaan sekä laajaan valikoimaamme.

Nokia 3310 Suojakotelot

Kun haluat antaa koko Nokia 3310 puhelimellesi parhaan mahdollisen suojan erilaisiaq päivittäisiä kolhuja sekä naarmuja vastaan, niin kotelot ovat juuri oikea vaihtoehto siihen tarkoitukseen. Ne erottuvat mainiosti edukseen muista suojista niissä olevien ominaisuuksien vuoksi. Kotelossa olevan standin avulla saat erinomaisesti tuettua puhelimesi mukavasti juuri sellaiseen kulmaan josta on hyvä esimerkiksi katsella elokuvia tai vaikka pelata pelejä. Korttitaskuissa puolestaan saat todella mukavasti pidettyä mukanasi muutamia päivittäin käyttämiäsi kortteja. Ne ovat todella kestävät suojat puhelimelle, sillä ne ovat valmistettu vahvoista sekä laadukkaista materiaaleista ja ne soveltuvat erinomaisesti päivittäiseen käyttöön. Kotelot ovat todella mukavat pitää kädessä ja ne antavat hyvän pidon, jottei puhelin pääse putoamaan kädestä. Tarjolla on paljon erilaisia malleja sekä erittäin tyylikkäitä kuvioituja värikkäitä koteloita. Ne tarjoavat myös lisäksi puhelimelle erinomaisen ja näyttävän ilmeen. Kotelot ovat todella monipuolinen suoja koko puhelimelle.

Nokia 3310 Autotelineet

Meiltä löydät Nokia 3310 puhelimelle erinomaiset autotelineet joissa puhelimesi pysyvät tukevasti ja turvallisesti paikoillaan autossasi. Saat kiinnitettyä autotelineet erittäin kätevästi melkein minne tahansa autossasi sillä niitä on tarjolla imukuppi, ilmastointiritilä ja niskatukeen kiinnittyviä malleja. Telineet sopivat hyvin eri autojen sisustukseen ja antaat lisäksi tyylikkään ilmeen. Voit vaivattomasti ja helposti käyttää puhelintasi sen ollessa telineessä, sillä niissä ei ole ylimääräisiä varsia tai esteitä. Ne mahdollistavat kääntyvyyden lähes mihin kulmaan tahansa ja voit näppärästi käyttää puhelintasi esimerkiksi navigaattorina ajon aikana. Autotelineet eivät myöskään naarmuta puhelintasi lainkaan tai häiritse ajamistasi. Telineitä on eri väri vaihtoehtoja sekä monenlaisia malleja joista varmasti löytyy sopivat jokaiseen autoon. Niskatukeen kiinnittyvän telineen ansiosta myös takapenkillä matkustavat pääsevät nauttimaan esimerkiksi elokuvista tai peleistä automatkalla. Erinomainen varuste puhelimelle autoon. Tule nyt tutustumaan meidän myymälämme suureen ja monipuoliseen valikoimaan!

Nokia 3310 kotelot - Lux-Case.fi

Lux-Case Nokia 3310 kotelot ja tarvikkeet https://lux-case.fi/nokia-3310.html