Nokia 3310 Suojakuoret, suojakotelot ja näytönsuojat

Nokia 3310


Nokia 3310 puhelin on määrä julkaista kuluttajille Toukokuussa 2017. Se on päivitetty malli klassikko puhelimesta ja yksi mielenkiintosimmista julkaisuista tänä vuonna. Siinä on 2.4” näyttö 240 x 320 pikselin resoluutiolla. Vapaata tallennustilaa tässä puhelin mallissa on 16 MB. Kokonsa puolesta se on perinteisen puhelimen kokoinen mitoilla 115.6 x 51 x 12.8 mm. Tämä puhelin edustaa nykypäivänä perinteisempää puhelin mallia.
Lux-case.fi verkkokaupassamme meillä on tarjolla jo nyt tälle puhelin mallille paljon erilaisia upeita ja kätevä tuotteita. Olemme aina ajantasalla uusien puhelin mallien julkaisujen kanssa ja tämä on ehdottomasti yksi mielenkiintoisimmista. Meiltä saat tilatuua siihen kuoret, kotelot, pussit, näytönsuojat, laturit, autolaturit, autotelineet, pyörätelineet, kuulokkeet, kaiuttimet, kaapelit sekä muut kätevät lisätarvikkeet.



Kuorilla sinun on erittäin helppo suojata puhelin erilaisia kolhuja sekä naarmuja vastaan tehokkaasti. Niitä on saatavilla hienoja eri malleja sekä kauniilla väri vaihtoehdoilla koristeltuina. Kuoret kestävät erinomaisesti päivittäisessä käytössä ja ovat todella pitäikäisiä suojia puhelimellesi. Kotelot puolestaan ovat monipuolinen koko puhelimen kattava suoja. Niiden ominaisuuksien vuoksi ne tarjoavat hieman enemmän kuin vain suojan puhelimelle. Kotelossa olevan standin ansiosta saat tuettua puhelimesi juuri sellaiseen kulmaan josta sinun on mukava katsella esimerkiksi elokuvia tai surffailla netissä. Korttitaskuissa puolestaa saar todella kätevästi pidettyä mukanasi muutamia päivittäin tarvitsemiasi kortteja. Myynissä olevat lisätarvikkeet ovat erittäin hyödyllisiä puhelimen päivittäisessä käytössä ja saatavilla on myös erilaisia hauskoja vempaimia joiden parissa saat hyvin kulutettua aikaasi. Tule nyt tutustumaan meidän valikoimaamme.



Nokia 3310 puhelimen osasto on omistettu suojakuorille, jossa pääset tutustumaan erinomaiseen tarjontaan erilaisia kuoria joilla pidät puhelimesi suojattuna. Meidän verkkokaupan laajasta ja kattavasta valikoimasta saat helposti ja kätevästi tilattua juuri sinun tyylillesi sopivat kuoret puhelimesi suojaksi ja turvaksi. Kuoret ovat valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista sen vuoksi että ne kestävät päivittäistä käyttöä mahdollisimman pitkään ja antavat puhelimellesi erinomaisen suojan naarmuja ja kolhuja vastaan, kuorien materiaalit ovat alumiini seos, silikoni, joustava muovi ja kovamuovi. Kuoret ovat liäaksi myös valmistettu kyseisen puhelimen mittojen mukaisesti jonka vuoksi se istuukin puhelimeen täydellisesti ja samalla jättäen puhelimen liitännät vapaiksi. Tule nyt jo tutustumaan meidän kattavaan tuote valikoimaan.
Opi lisää
Näytä vähemmän

Nokia 3310 Soujakotelot

Etsitkö Nokia 3310 tapauksia? Meillä on etsimäsi. Nokia 3310-koteloita on paljon erilaisia. Lompakkokotelo on paras molemmista maailmoista, sillä siinä yhdistyvät sekä lompakko- että läppäkotelo, joten voit jättää molempien kantamisen väliin - samalla kun se suojaa sekä puhelimesi taka- että etupuolta. Nokia 3310-lompakkokotelossa on korttipidike korttien ja käteisen säilyttämistä varten, ja se suljetaan magneetilla tai painikkeella - joten arvokkaimmat tavarasi ovat aina turvassa. Meillä on myös Nokia 3310 fläppikoteloita, joiden etupuoli taittuu taaksepäin ja toimii tukena - täydellinen tapa katsella videoita tai valokuvia ilman, että sinun tarvitsee pitää Nokia 3310 puhelintasi käsissäsi. Ja jos et osaa päättää tai tarvitset molempia, meillä on Nokia 3310 2-in-1 magneettikotelo, joka on lompakkokotelo, jonka sisällä on kuori - toimivampaa ei olekaan! Halusitpa mitä tahansa, meillä on laaja valikoima tyylejä, kuvioita ja värejä. Kaikkea tyylikkäästä ja ammattimaisesta ilmeikkääseen ja värikkääseen. Löydät myös laajan valikoiman materiaaleja puhelimen koteloa varten. Haluatko Nokia 3310 ylellistä aitoa nahkaa vai kenties yhtä ylellistä PU-nahkaa? Ehkä haluat jotain hieman yksinkertaisempaa, kuten kangas- tai silikonikotelon? Meiltä löydät etsimäsi!

Nokia 3310 Soujakuoret

Etsitkö Nokia 3310 simpukankuoria? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan. Matkapuhelimen kotelo Nokia 3310 antaa sinulle mahdollisuuden pitää se yksinkertaisena ja pitää silti Nokia 3310 turvassa. Täältä löydät laajan valikoimamme muovi- ja silikonikoteloita, jotka kiinnitetään puhelimesi takaosaan, eivätkä ne vie paljon tilaa taskussasi. Löydät myös koteloita nahasta, kankaasta, nailonista, lasista - jopa puusta! Joistakin Nokia 3310-koteloistamme löydät myös kotelon takaosassa olevan popsocket-taskun, joka pitää puhelimesi turvassa ja mukavasti kädessäsi. Meillä on myös valikoima puskureita, jos haluat olla minimalistinen. Löydät Nokia 3310-kotelomme (lähes) kaikissa mahdollisissa väreissä ja kuvioissa, esteettisemmistä ja värikkäimmistä yksivärisiin - ja jos haluat jättää värit ja kuviot kokonaan väliin, meillä on tietysti myös läpinäkyviä koteloita.

Nokia 3310 Näytönsuojat ja tarvikkeet

Onko mitään pahempaa kuin naarmu Nokia 3310-näytössäsi? Pidä puhelimesi vapaana naarmuista, kolhuista ja tahroista Nokia 3310-näytönsuojalla. Halusitpa sitten karkaistua lasia tai muovikalvoa olevan näytönsuojan, ne on aina helppo laittaa ja ottaa pois, ja ne pitävät Nokia 3310puhelimesi aina tuoreena ja uutena.

Nokia 3310 Kotelot

Nokia 3310 puhelimelle on tällä osastolla tarjolla erittäin monipuoliset ja erinomaisesti suojaavat kotelot. Tarjoamme myymälässämme Skandinavian kattavimman kotelo valikoiman puhelimellesi, joiden joukosta pääset todella kätevästi valitsemaan itseäsi miellyttävät mallit. Kotelot antavat erinomaisen suojansa lisäksi myös tyylikkään ulkoasun puhelimellesi. Valikoimastamme lötyy loistavan väri valikoimamme lisäksi myös upeilla kuvioilla varustettuja sekä kauniilla kuvilla koristeltuja upeita koteloita. Parhaan suojan puhelimellesi annat koteloilla ja lisäksi niissä olevat ominaisuudet erottavat ne edukseen muista suojista, standi ja korttitaskut tuovat niihin monipuolisuutta ja käytännöllisyyttä. Standin avulla pidät puhelimesi hyvässä asennossa kun esimerkiksi katselet videoita tai pelaat pelejä ja korttitaskuilla puolestaan saat pidettyä tärkeimpiä korttejasi mukanasi. Ne ovat valmistettu erittäin vahvoista ja laadukkaista materiaaleista.

Nokia 3310 Käsivarsikotelot

Nokia 3310 puhelimelle on tällä osastolla tarjolla erittäin käytännöllisiä käsivarsikoteloita. Meillä on myymälässämme erittäin monipuolinen ja laaja valikoima erilaisia käsivarsikoteloita puhelimellesi. Meillä on tarjolla tavallisten mallien lisäksi myös erittäin käytännöllisiä vedenpitäviä vaihtoehtoja, joissa puhelimesi pysyy kuivana ja samalla kätevästi kätesi ulottuvilla joka säällä. Malleja ja värejä löydät erinomaisen valikoiman myymälästämme ja varmasti jokaiselle löytyy omaan tyyliin sopiva malli. Käsivarsikotelo on todella kätevä eri urheilu harrastuksien parissa, sillä ne eivät hankaa tai purista kädessä, sillä saat ne säädettyä juuri omalle kädellesi hyvin sopiviksi. Niissä on on myös erittäin käytännöllinen sisäänrakennettu kosketus näytönsuoja, joten saat käytettyä puhelinta hyvin sen ollessa kotelossa. Poikkea nyt myymäläämme.

Nokia 3310 Pussit

Nokia 3310 puhelimelle meillä on tällä osastollamme tarjolla upeita pusseja suojaamaan se naarmuilta ja kolhuilta. Lux-case.fi verkkokauppa tarjoaa erinomaisen ja monipuolisen valikoiman erilaisia hienoja pusseja puhelimeesi. Niiden avulla saat erittäin tyylikkäästi suojattua koko puhelimesi kolhuilta ja naarmuilta. Saatavilla on upeita eri mallisia sekä kauniita eri väri vaihtoehtoja puhelimesi suojaksi. Pusseissa on todella mukavan tuntuinen kantohihna jonka avulla saat kätevästi ja näyttävästi kuljetettua sitä kätevästi mukanasi kaupungilla. Niissä on myös ylimääräinen tasku jossa voit säilyttää erilaisia pieniä tavaroita kuten avaimia, kortteja sekä rahaa, joten se toimii myös pienenä laukkuna. Ne ovat valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista ja lisäksi sisäpinta on vuorattu pehmeällä materiaalilla joka estää puhelintasi naarmuuntumasta.

Nokia 3310 Näytön Suojakalvot

Täältä löytyvät kaikki Nokia 3310 puhelimen erittäin käytännölliset näytönsuojat helposti ja kätevästi. Pääset lux-case.fi verkkokauppamme täällä tutustumaan Skandinavian suurimpaan ja kattavimapaan tuote valikoimaan josta varmasti löydät itseäsi miellyttävät näytönsuojat puhelimesi näyttöä suojaamaan. Näytönsuojat ovat tehty juuri kyseiseen puhelin malliin sopiviksi ja sen vuoksi ne istuvat täydellisesti puhelimen näytölle. Ne eivät myöskään hankaloita kosketusnäytön käyttöä tai himmennä sitä. Saatavilla on näytön suojakalvoja sekä karkaistu lasi näytönsuoja. Näytön suojakalvot ovat ohkasia ja tarjoavat hyvän suojan naarmuja ja likaa vastaan, karkaistu lasi näytönsuojat ovat paksumpia ja ne suojjaavat jopa iskuilta ja kolhuilta, lisäksi niiden lasi on räjähtämätön eli se ei hajoa rikkoutuessaan pieniksi teräviksi sirpaleiksi vaan se pysyy tiivisti kasassa.

Nokia 3310 Autotarvikkeet

Kaikki Nokia 3310 puhelimen auton lisätarvikkeet saat kätevästi hankittua myymälästämme. Tarjolla on erittäin monipuolinen ja kattava valikoima erilaisia tuotteita puhelimeesi. Meillä on hieno valikoima erilaisia lisätarvikkeita autoosi kuten autolaturit joiden avulla puhelimestasi ei lopu autossa akku kesken ajomatkan. Autolaturit ovat valmistettu erittäin kestävistä ja todella laadukkaista materiaaleista jonka vuoksi se ovat päivittäisessä käytössä todella kestäviä, lisäksi autolaturit ovat erittäin turvallisia käyttää. Tietyissä autolaturi malleissa on hätävasara jolla saat rikottua autosi ikkunana hätätapauksessa. Auton lisätarvikkeista löytyy myös upeat autotelineet joilla saat tukevasti pidettyä puhelimesi paikoillaan autossasi ja samalla voit kääntää autotelinettä melkein mihin asentoon vain. Käy katsomassa mitä meillä on tarjota sinulle.

Nokia 3310 Autotelineet

Hankkiessasi hienoja ja laadukkaita autotelineitä Nokia 3310 puhelimelle tämä on juuri oikea paikka sinulle. Lux-case.fi verkkokaupasta löydät pohjoismaiden laajimman ja kattavimman valikoiman autotelineitä. Tarjolla on todella tyylikkäitä malleja ja myöskin erittäin upeita eri värisiä joista jokainen varmasti löytää mieleiset telineet. Autotelineet ovat valmistettu erittäin korkealaatuisista sekä kestävistä materiaaleista jonka vuoksi ne kestävät ja suojaavat puhelintasi erinomaisesti. Ne eivät häiritse lainkaan puhelimen normaali käyttöä joten voit esimerkiksi käyttää puhelintasi navigaattorina sen ollessa telineessä, lisäksi se ei myöskään peitä puhelimen näyttöä sillä siinä ei ole tukia tai varsia. Telineitä on saatavilla eri kiinnityksillä kuten imukuppi, ilmastointiritilä sekä niskatukeen kiinnitettäviä autotelineitä joilla saat erittäin hyvin pidettyä puhelimesi paikoillaan.

Nokia 3310 Autolaturit

Kätevät ja laadukkaat autolaturit Nokia 3310 puhelimelle saat hankittua kätevästi täältä. Lux-case.fi verkkokaupastamme sinun on helppo löytää erilaisia tyylikkäitä autolatureita puhelimellesi. Meiltä on saatavilla todella näyttäviä malleja sekä tylikkäitä väri vaihtoehtoja, joista jokaiselle löytyy varmasti mieleinen malli. Latureita on saatavilla malleja joissa on useampia USB portteja joka mahdollistaa sen että voit ladata useampia laitteita samaan aikaan, joten ne ovat erittäin käytännöllisiä sekä aikaa säästäviä kun voit ladata puhelimesi lisäksi myös tablettiasi. Autolaturit ovat valmistettu vahvoista sekä laadukkaista materiaaleista, joiden ansiosta ne sopivat erinomaisesti autoosi ja lisäksi niissä olevat erinomaiset lämpösuojat joiden ansiosta ne ovat todella turvallisia käyttää. Kokonsa puolesta niitä on todella kätevä pitää mukana.

Nokia 3310 Standit & Telineet

Nokia 3310 puhelimen standit ja pidikkeet ovat kaikki kerätty tänne yhteen paikkaan. Lux-case.fi verkkokaupan tältä osastolta sinun helppo tilata omasi puhelimeesi. Löydät osastoltamme upeita eri mallisia sekä värisiä vaihtoehtoja joista saat varmasti löydettyä itsellesi sopivat tuotteet. Standien avulla saat erinomaisessti tuettua puhelimesi sellaiseen kulmaan josta on erittäin mukava esimerkiksi katsella elokuvia tai pelata pelejä, pidikkeillä puolestaan saat tukevasti ja turvallisesti pidettyä puhelimesi paikoillaan ja voit silti aivan normaalisti käyttää sitä sen ollessa pidikkeessä. Standit ja pidikkeet ovat valmistettu todella laadukkaista ja erittäin kestävistä materiaaleista joten ne ovat loistavia ja luotettavia käyttää. Niiden avulla puhelimesi pysyy hyvin paikoillaan. Tule tutustumaan valikoimaamme.

Nokia 3310 Laturit

Tälle osastolle olemme koonneet kaikki Nokia 3310 puhelimen erilaiset laturit josta ne löytyvät nopeasti sekä kätevästi. Meidän verkkokaupastamme löydät Skandinavian suurimman valikoiman latureita puhelimellesi joiden joukosta sinun on helppo löytää juuri omalle tyylillesi sopivat mallit. Saatavilla meillä on kauniita eri väri vaihtoehtoja sekä upeita erilaisia malleja. Myynnissä meillä on myös latureita joissa on useampia USB portteja joissa saat kätevästi ladattua useampia laitteita samaan aikaan, joten säästä aikaa kun voit esimerkiksi puhelimesi lisäksi ladata myös tablettiasi. Laturit ovat valmistettu todella kestävistä sekä korkealaatuisista materiaaleista jonka vuoksi ne ovat todella kestäviä päivittäisessä käytössä, lisäksi niissä on todella hyvät lämpösuojat. Toivotamme oikein mukavia ostoshetkiä verkkokaupassamme.

Nokia 3310 Kuulokkeet

Korkealaatuiset ja tyylikkäät Nokia 3310 puhelimen kuulokkeet löytyvät erittäin kätevästi täältä yhdestä ja samasta paikasta. Tarjolla on todella upea sekä kattava valikoima erilaisia hienoja kuuloke vaihtoehtoja. Verkkokaupassamme on myynnissä erittäin tyylikkään mallisia ja kauniita eri värisiä vaihtoehtoja joista valita suosikkisi. Myymälässämme olevissa kuulokkeissa on sisäänrakennettu mikrofoni jonka ansiosta saat erittäin kätevästi puhuttua hands-free puheluita. Kuulokkeita meillä on myynnissä erilaisia malleja kuten korvanappi, perinteisiä sanka ja hattu mallisia kuulokkeita, joista saat valittua omasi. Meiltä saat myös erittäin tyylikkäitä koteloita kuulokkeille joissa saat pidettyä mukanasi kuulokkeita todella kätevästi ja pidät ne hyvässä järjestyksessä ja suojattuna. Ne ovat erittäin korkealaatusia ja kestäviä päivittäisessä käytössä.

Nokia 3310 Kaiuttimet

Nokia 3310 puhelimen laadukkaat ja tyylikkäät kaiuttimet ovat kaikki kätevästi tilattavissa tältä osastoltamme. Lux-case.fi verkkokauppa tarjoaa sinulle erittäin monipuolisen ja laajan valikoiman erilaisia kaiuttimia puhelimellesi. Saat tilattua meiltä erittäin upeita väri vaihtoedoilla koristeltuja eri malleja. Saat liitettyä ne kätevästi muihin laitteisiin Bluetooth toiminnon avulla sekä muihin laitteisiin jossa toimintoa ei ole niin littäminen onnistuu perinteisillä audiokaapeleilla. Kaiuttimilla voit lisäksi myös vastaanottaa hands-free puheluita niissä olevien sisäänrakennettujen ansiosta ja äänenlaatu on sekä puheluissa että musiikkia kuunnellessä erinomainen. Kokonsa puolesta ne ovat todella erinomaiset koska saat pidettyä niitä mukana minne tahansa oletkaan menossa. Kaiuttimet ovat valmistettu erittäin laadukkaista ja kestävistä materiaaleista ja saatavilla on myös hienoja vedenpitäviä malleja.

Nokia 3310 Lisätarvikkeet

Lux-case.fi verkkokaupastamme saat tilattua kaikki erittäin hyödylliset lisätarvikkeet Nokia 3310 puhelimellesi. Olemme myymälässämme keränneet kaikki lisätarvikkeet tänne yhteen paikkaan josta ne löytyvät entistä helpommin ja samalla tarjoamme pohjoismaiden kattavimman sekä laajimman valikoiman niitä puhelimellesi. Löydät täältä todella erinomaiset kosketusnäyttökynät ja hanskat joiden avulla voit mukavammin surffailla netissä ja lisäksi ne ovat siitä käytännölliset koska ne eivät jätä näytölle rasvaisia jälkiä tai naarmuta sitä. MicroSD muisti kortit saat tältä osastoltamme ja näillä muistikorteilla lisäät muistia puhelimeesi joten se tarjoaa lisää tilaa uusille sovelluksille ja vaikka elokuville, jonka vuoksi ne ovat erittäin käytännöllisiä. Meiltä löydät myös todella kätevät matka adapterit. Lisätarvikkeet ovat todella kestäviä ja laadukkaita.

Nokia 3310 Pyörätelineet

Korkealaatuiset autolaturit Nokia 3310 puhelimelle ovat kätevästi tilattavissa täältä. Meillä on verkkokaupassamme todella monipuolinen ja hieno valikoima useita eri autolatureita kyseiselle puhelin mallille. Meillä on tarjota todella tyylikkäitä ja eri värisiä malli vaihtoehtoja pyörääsi. Saat niiden avulla pidettyä puhelimesi tukevasti sekä turvallisesti paikoillaan kun olet pyöräilemässä, lisäksi näet puhelimesi selkeästi. Ne pysyvät kiinni pyörässä erittäin tiukasti vaikka ajaisit vaikeampi kulkuisissa maastoissa. Kiinnitys mahdollisuuksia on useita kuten ohjaustankoon, runkoon ja satulaan, joten voit itse valita missä puhelimesi kulkee mukanasi kätevimmin ja mukavammin. Pyörätelineet ovat valmistettu erittäin korkealaatuisista ja vahvoista materiaaleista, jonka vuoksi ne ovat juuri sopivia telineiksi kestämään töyssyjä, tärinää ja eri sää olosuhteissa.

Nokia 3310 Kaapelit

Nokia 3310 puhelimen kaikki tarvittavat kaapelit olemme keränneet tälle yhdelle osastolle, josta ne ovat helpommin löydettävissä sekä tilattavissa. Meidän kattavasta sekä laajasta valikoimastamme saat hankittua puhelimellesi erilaiset kaapelit nopeasti. Meillä on tarjota erilaisia USB lataus sekä datasiirto kaapeleita joilla saat latauksen lisäksi siirrettyä haluamaasi dataa samaan aikaan, jonka vuoksi ne ovat erittäin käytännöllisiä ja monipuolisia tarvikkeita. Myymälästämme saat tilattua eri mallisia sekä eri värisiä kaapeleita puhelimeesi, niiden joukosta varmasti löydät omalle tyylillesi sopivat. Tältä osastolta löydät myös erinomaiset audiokaapelit joiden avulla saat kaiuttimet kytkettyä laitteisiisi ja pääset nauttimaan erinomaisesta äänenlaadusta kuunnellessasi musiikkia. Tarjolla on myös litteitä malleja jotka pysyvät erittäin hyvin järjestyksessä eivätkä sotkeennu.

Nokia 3310 Power Banks

Nokia 3310 puhelimelle saat täältä hankittua todella käytännölliset varavirtalähteet. Tarjoamme mukavan valikoiman upeita eri mallisia ja värisiä vaihtoehtoja puhelimellesi. Saatavilla on malleja jotka ovat varustettu useammalla USB portilla, joten sinun on kätevä niiden avulla ladata useampaa laitetta samaan aikaa ja sen vuoksi säästät kätevästi myös aikaa. Varavirtalähteet ovat todella kätevä varuste, sillä et tarvitse sähköä ladataksesi puhelintasi. Erinomainen lisävaruste vaikka retkille ja pitää matkoilla mukana. Ne ovat erittäin kompaktin kokoisia ja kevyita, siksi ne kulkevatkin helposti mukanasi joka paikkaan. Ulkonäöltään varavirtalähteet ovat tyylikkäitä ja hauskan näköisiä. Tarjolla on eri kapasiteetilla varustettuja malleja joista löydät helposti omaan tarpeeseen sopivat. Tule tutustumaan myymälämme valikoimaan.