Nokia 3

Nokia 3
Nokia 3

Nokia 3 puhelin on määrä julkaista vuoden 2017 toisella neljänneksellä. Nokia odottaa tästä mallista suurta menestystä puhelin markkinoilla. Tässä puhelimessa on todella erinomainen 5” IPS LCD näyttö 720 x 1280 pikselin resoluutiolla. Käyttöjärjestelmä tässä puhelin mallissa on Android OS, v7.0 (Nougat). Kokonsa puolesta se on todella käytännöllinen mitoilla 143.4 x 71.4 x 8.5 mm. Tässä puhelin mallissa on 2 GB RAM keskumuisti ja Vapaata tallennustilaa löytyy 15 GB. Tältä lux-case.fi verkkokauppamme osastolta saat tilattua puhelimellesi paljon erilaisia suojia sekä lisätarvikkeita. Saat tilattua kaupastamme puhelimeesi kotelot, kuoret, pussit, käsivarsikotelot, varavirtalähteet, laturit, autolaturit, pyörätelineet, autotelineet, kuulokkeet, kaiuttimet, kaapelit, ja muut hyödylliset lisätarvikkeet.

Kuoret ovat valmistettu korkelaatuisita ja kestävistä materiaaleista ja lisäksi ne ovat tehty puhelimen mittojen mukaisesti joten ne istuvat puhelimeen täydellisesti, samalla jättäen puhelimen kaikki liitännät vapaiksi. Kuoria on saatavilla hienojen väri vaihtoehtojen lisäksi myös upeilla kuvioilla sekä kauniilla kuva ja teksti yhdistelmällä koristeltuja kuoria joista on todella helppo löytää omaan tyyliin sopivat suojat. Kotelot puolestaan tarjoavat mahtavan suojan koko puhelimellesi ja niissä olevien korttitaskujen ja standin ansiosta ne ovatkin erittäin monipuolinen suoja puhelimelle. Standin avulla voit asetella puhelimen haluamaasi kulmaan. Korttitaskuissa puhelimesi mukana kulkee kätevästi tärkeimmät korttisi kun vaikka käyt kaupassa. Kotelot tuovat suojan lisäksi myös kauniin tyylikkään ilmeen puhelimellesi. Autotelineillä saat loistavasti pidettyä puhelimesi paikoillaan tukevasti ja turvallisesti autossasi.

Nokia 3 puhelimelle saat tältä osastolta kätevästi tilattua todella tyylikkäät suojakuoret joilla puhelimesi pysyy erittäin hyvässä kunnossa. Meillä on tarjolla Skandinavian suurin ja monipuolisin tuote valikoima jossa sinä pääset tutustumaan erilaisiin kuori vaihtoehtoihin. Kuorien materiaalit ovat ovat erittäin kestäviä ja laadukkaita sen vuoksi että ne kestävät päivittäistä käyttöä hyvin ja tarjoavat hyvän suojan puhelimellesi, kuorien materiaaleina toimii alumiini, TPU-muovi hybridi seos, kovamuovi ja silikoni. Kuoret ovat valmistettu kyseisen puhelimen mittojen mukaisesi joten ne istuvat puhelimeen täydellisesti ja samalla kuoret kätevästi jättävät puhelimen liitännät vapaiksi. Kun haluat lisää värikkyyttä puhelimellesi niin meiltä on saatavilla kauniiden eri väri vaihtoehtojen lisäksi myös upeita kuvioilla koristeltuja sekä kuva ja teksti yhdistelmällä varustettuja kuoria.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Nokia 3 Suojakuoret

Nokia 3 suojakuoria löydät Lux-case.fi verkkokauppamme pohjoismaiden suurimmasta ja kattavimmasta valikoimastamme upean tajonnan. Kuoria löytyy valikoimastamme hienojen väri vaihtoehtojen lisäksi myös upeita kuviollisia sekä kauniita kuvalla ja tekstillä koristeltuja kuoria joista varmasti helposti löydät juuri omaan tyyliin sopivat vaihtoehdot. Kuoret ovat valmistettu kestävistä ja korkelaatuisista materiaaleista kuten kuten joustavasta muovista, alumiini seoksesta, silikonista, kovamuovista ja puusta, lisäksi ne ovat valmistettu puhelimen mittojen mukaan joten ne istuvat puhelimeesi täydellisesti ja samalla jättäen puhelimen kaikki liitännät vapaiksi. Kuoret ovat myös siksi erittäin käytännölliset sillä ne eivät häiritse puhelimen päivittäistä käyttöä millään tavalla vaan voit käyttää sitä aivan normaalisti. Kuoret tarjoavat todella hyvän suojan puhelimelle likaa ja naarmuja vastaan ja samalla ne ovat erittäin helpot kiinnittää ja irrottaa ja juuri sen vuoksi ne ovat niin suosittu suoja vaihtoehto. Tule nyt käymään myymälässä ja tutustu meidän kattavaan tuote valikoimaammme.

Nokia 3 Suojakotelot

Suojakotelot ovat todella monipuolinen ja käytännöllinen tapa suojata Nokia 3 puhelin kokonaisuudessaan sillä kotelot ovat ehdottomasti paras tapa pitää puhelin suojassa kolhuja sekä naarmuja vastaan, lisäksi niiden ominaisuuksien vuoksi ne erottuvat muista suojista edukseen, sillä niissä olevat standi ja korttitaskut tekevät niistä hyvin kätevät. Standin avulla saat asetettua puhelimesi juuri siihen kulmaan johon itse haluat kun esimerkiksi vaikka katselet elokuvia tai kun pelaat pelejä, korttitaskut puolestaan ovat siitä loistava lisä koteloon kun voit pitää kätevästi puhelimesi mukana tärkeimpiä korttejasi eikä sinun tarvitse aina pitää lompakkoa välttämättä mukanasi. Kotelot ovat suurimmaksi osaksi valmistettu nahasta joten ne ovat todella kestävä vaihtoehto ja lisäksi niiden pinta on todella pitävä joten otteesi pysyy siinä hyvin ja lisäksi ne ovat mukavan tuntuiset pitää kädessä. Kotelot myös tarjoavat erinomaisen suojan lisäksi erittäin tyylikkään ja elegantin ulkoasun puhelimelle joten senkin vuoksi se on todella hyvä vaihtoehto. Koteloita on saatavilla useita eri värisiä ja mallisia joista helposti löydät itsellesi sopivan. Kotelot ovat erinomainen suoja puhelimelle.

Nokia 3 Autotelineet

Autotelineet ovat erittäin kätevä vaihtoehto varsinkin kun pitää puhelinta autossa esillä. Telineeseen saat todella tukevasti ja turvallisesti kiinnitettyä samalla kun ajat. Telineet ovat siinä mielessä erinomainen vaihtoehto koska voit silti vapaasti käyttää puhelintasi vapaasti ajon aikana. Telineen saa käännettyä mihin asentoon vain joten sitä on helppo käyttää vaikka navigaattorina. Hands-free puheluita voit vastaanottaa myös todellä helposti. Telineitä on eri kiinnityksellä kuten ilmastointiritilä kiinnityksellä olevia jotka saat hyvin ja tukevasti kiinnitettyä ilmastointiritilään ja sitten on tietysti imukuppi versiot jotka voit kiinnittää mille tahansa tasaiselle pinnalle niin autossa kuin kodissasi, sen imukuppi tarttuu todella tiukasti sileälle pinnalle joten ei tarvitse olla huolissaan että se irtoaa. Tule nyt ostoksille myymäläämme.

Nokia 3 kotelot - Lux-Case.fi

Lux-Case Nokia 3 kotelot ja tarvikkeet https://lux-case.fi/nokia-3.html