Nokia 225

Nokia 225
Nokia 225 puhelin malli todella retro tyylinen ja erittäin tyylikäs. Nokia on palannut entiseen mallin ja meillä lux-case.fi verkkokaupassa on tarjolla siihen upeita kuoria koteloita, pusseja, näytönsuojia, latureita, autolatureita, pyörätelineitä, kaapeleita, kaiuttimia, kuulokkeita ja muita lisätarvikkeita. Puhelimesi hienon näytön pidät puhtaana ja uuden veroisena kätevillä näytön suojakalvoilla. Suojakuoria meillä on valikoimassamme paljon eri värisiä, kuviollisia ja hienoja teksti/kuva yhdistelmällä varustettuja kuoria. Kotelot tarjoavat parhaan mahdollisen suojan puhelimellesi. Ne ovat valmistettu kestävistä materiaaleista ja ovat pitkäikäisiä kovassa käytössä. Laturit ja autolaturit löydät myös täältä, useita värejä ja malleja. Kuulokkeita on myös laaja ja kattava valikoima jokaisen makuun. Laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita värejä ja malleja, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy laaja tarjonta erikokoisia, värisiä ja mallisia. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvaa paremmalla äänen laadulla niin kaiuttimet ovat loistava valinta. Kaiuttimet voidaan liittää melkein mihin tahansa laitteeseen Bluetoothilla tai käyttämällä audiokaapelia. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa. Kaapeleita verkkokaupastamme löytyy myös useita vaihtoehtoja. Audiokaapelit, USB-adapterin, AUX kaapelit ja jakokaapelit joilla saat kytkettyä kahdet kuulokkeet samaan laitteeseen. Kaapeleita löytyy useita hienoja väri ja pituus vaihtoehtoja. HDMI-johdot mahdollistavat erittäin hyvän kuvan ja äänen siirron tietokoneelta televisioon. Ota aikaa tutustuaksesi meidän valikoimaamme ja käy samalla tutustumassa muihin Nokia tuotteisiimme. Tilaa omasi jo tänään. Tarjoamme ilmaisen toimituksen tuotteillemme ja jos teet tilauksesi arkena ennen klo 18.00 saamme tuotteesi vielä saman päivän postiin.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
Nokia 225 Suojakuoret
Laajimman ja kattavimman valikoiman suoja ja lisätarvike tuotteita puhelimille, tableteille ja kannettaville tietokoneille löydät meidän lux-case.fi verkkokaupastamme. Yli 10 vuoden kokemuksella takaamme nopean ja turvallisen palvelun ja toimituksen sinulle. Tilauksesi saat tehtyä kätevästi ja nopeasti suoraan kotoasi ja toimitamme tuotteet suoraan kotiovellesi. Valikoimassamme on useita eri väri vaihtoehtoja, monia upeita kuviollisia ja kuva/teksti yhdistelmä kuoria joita jokainen löytää mieleisensä. Kaikki kuoremme ovat valmistettu erittäin kestävistä materiaaleista kuten TPU-muovi hybridi seoksesta, alumiinista, silikonista, kovamuovista, lisäksi ne ovat valmistettu Nokia 225 puhelimen mittojen mukaisesti joten ne istuvat puhelimeesi erinomaisesti ja samalla jättää puhelimesi kaikki liitännät vapaiksi. Suojakuoret ovat järkevä tapa suojata puhelin likaa ja naarmuja vastaan. Lähetä tilauksesi jo tänään. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen kotiinkuljetuksen ja kun arkisin ennen klo 18.00 teet tilauksesi saamme tuotteesi vielä saman päivän postiin.

Nokia 225 Kuoret / Pussitb
Kätevin ja helpoin tapa suojata koko puhelin on suojakuoret. Varsinkin nahkakotelot ovat laadukkain vaihtoehto suojata puhelin kolhuja, likaa ja naarmuja vastaan, lisäksi ne ovat erittäin kestäviä. Nahkakotelot erottuvat edukseen muista niiden ominaisuuksien avulla kuten tuki joka nahkakoteloissa on helpottaa varsinkin internetissä surffaamista ja elokuvien katselua sillä saat tuettua laitteesi ilman että joudut pitämään siitä kiinni kokoajan. Korttitaskut puolestaan ovat erittäin hyödyllisiä koska voit pitää niissä kätevästi esimerkiksi käyntikortteja, pankkikortteja ja ajokorttia ja sinun ei tarvitse aina ottaa lompakkoasi mukaan joka paikkaan. Suojapussit ovat myös erinomainen ja erilainen tapa suojata puhelin lialta ja naarmuilta. Puhelin on helppo ja näppärä pitää mukana pussissa kun vaikka liikut kaupungilla. Sekä koteloita ja pusseja on saatavilla useilla eri väreillä ja kuvioilla. Osta tuotteesi tänään ja hyödynnä meidän ilmainen toimitus.

Nokia 225 Lisätarvikkeet
Lux-case.fi verkkokaupan valikoimassa on lukemattomia Nokia 225 puhelimen lisätarvikkeita ja muita kivoja tuotteita joista valita omansa. Näytön suojakalvoilla annat puhelimesi näytölle helposti ja kätevästi erinomaisen suojan likaa ja naarmuja vastaan. Laturit ja autolaturit löydät myös täältä, useita värejä ja malleja. Kuulokkeita on myös laaja ja kattava valikoima jokaisen mieleen. Laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on paljon useita värejä ja malleja, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta erikokoisia, värisiä ja mallisia. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvaa paremmalla äänen laadulla niin kaiuttimet ovat loistava valinta. Kaiuttimet voidaan liittää melkein mihin tahansa laitteeseen Bluetoothilla tai käyttämällä audiokaapelia. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa tai jopa rannalla. Kaapeleita verkkokaupastamme löytyy myös useita vaihtoehtoja. Audiokaapelit, USB-adapterin, AUX kaapelit ja jakokaapelit joilla saat kytkettyä kahdet kuulokkeet samaan laitteeseen. Kaapeleita löytyy useita väri ja pituus vaihtoehtoja. HDMI-johdot mahdollistavat erittäin hyvän kuvan ja äänen siirron tietokoneelta televisioon. Tutustuaksesi ajan kanssa meidän valikoimaamme ja käy samalla tutustumassa muihin Nokia tuotteisiimme. Toivotamme mukavia ostos hetkiä myymälässämme.