Nokia 130

Nokia 130
Tervetuloa Nokia 130 Dual Sim osastollemme. Meidän upeasta verkkokaupastamme löydät Skandiinavian suurimman valikoiman koteloita, kuoria, pusseja, latureita, autolatureita, autotelineitä, pyörätelineitä, kuulokkeita, kaapeleita, kaiuttimia ja muita hienoja lisätarvikkeita puhelimellesi. Puhelimen upean näytön pidät hyvin suojattuna kätevillä näytön suojakalvoilla. Suojakuoret antavat erinomaisen suojan puhelimellesi ja lisäksi se on helppo kiinnittää puhelimeen. Kuoria on saatavilla laaja väri valikoima, kuviollisia ja kuva/teksti yhdistelmällä varustettuja kuoria. Nahkakotelot ovat erinomainen tapa suojata älypuhelimesi. Koteloissa oleva tuki on todella kätevä kun surffailet internetissä tai katselet elokuvia. Korttitaskut ovat todella käytännölliset, voit pitää tärkeimpiä korttejasi puhelimen mukana esimerkiksi kaupassa käydessä. Erittäin laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita värejä ja malleja, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta erikokoisia, värisiä ja mallisia. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvaa paremmalla äänen laadulla niin kaiuttimet ovat loistava valinta. Kaiuttimet voidaan liittää melkein mihin tahansa laitteeseen Bluetoothilla tai käyttämällä audiokaapelia. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa. Kaapeleita verkkokaupastamme löytyy myös useita vaihtoehtoja. Audiokaapelit, USB-adapterin, AUX kaapelit ja jakokaapelit joilla saat kytkettyä kahdet kuulokkeet samaan laitteeseen. Kaapeleita löytyy useita väri ja pituus vaihtoehtoja. HDMI-johdot mahdollistavat erittäin hyvän kuvan ja äänen siirron tietokoneelta televisioon. Tutustu rauhassa meidän valikoimaamme ja käy samalla tutustumassa muihin Nokia tuotteisiimme. Toivotamme mukavia ja leppoisia ostos hetkiä verkkokaaupassamme.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
Nokia 130 Dual Sim Suojakuoret
Lux-case.fi verkkokaupasta löydät Skandinavian laajimman valikoiman suoja ja lisätarvike tuotteita puhelimille, tableteille ja kannettaville tietokoneille. Yli 10 vuoden kokemuksella takaamme luotettavan ja turvallisen palvelun sinulle. Tilauksesi saat tehtyä helposti ja nopeasti suoraan kotoasi ja toimitamme tuotteet suoraan kotiisi. Valikoimassamme on useita eri väri vaihtoehtoja, monia upeita kuviollisia ja kuva/teksti yhdistelmä kuoria joita jokainen löytää mieleisensä. Kuoret ovat valmistettu erittäin kestävistä materiaaleista kuten TPU-muovi hybridi seoksesta, alumiinista, silikonista, kovamuovista sekä puusta, lisäksi ne ovat valmistettu Nokia 130 Dual Sim puhelimen mittojen mukaisesti joten ne istuvat puhelimeesi täydellisesti ja samalla jättää puhelimesi liitännät vapaiksi. Suojakuoret ovat järkevä tapa suojata puhelin likaa ja naarmuja vastaan. Tee tilaus jo tänään. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen kotiinkuljetuksen ja jos teet tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 niin saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.

Nokia 130 Dual Sim Kuoret ja Pussit
Suojakuoret ovat ehdottomasti paras tapa suojata koko puhelin. Varsinkin nahkakotelot ovat ensiluokkainen vaihtoehto suojata puhelin kolhuja, likaa ja naarmuja vastaan, lisäksi ne ovat erittäin kestäviä. Nahkakotelot erottuvat edukseen muista niiden ominaisuuksien avulla kuten tuki joka nahkakoteloissa on helpottaa varsinkin internetissä surffaamista ja elokuvien katselua kun saat tuettua laitteesi ilman että joudut pitämään siitä kiinni kokoajan. Korttitaskut puolestaan ovat erittäin hyödyllisiä koska voit pitää niissä esimerkiksi käyntikortteja, pankkikortteja ja ajokorttia ja sinun ei tarvitse aina ottaa lompakkoasi mukaan joka paikkaan. Suojapussit ovat myös erinomainen ja erilainen tapa suojata puhelin lialta ja naarmuilta. Puhelin on helppo ja näppärä pitää mukana pussissa kun vaikka liikut kaupungilla. Sekä koteloita ja pusseja on saatavilla useilla eri väreillä ja kuvioilla. Toimi jo tänään ja hyödynnä ilmainen toimitus.

Nokia 130 Dual Sim Lisätarvikkeet
Lux-case.fi verkkokaupan valikoimassa on lukemattomia Nokia 130 Dual Sim puhelimen lisätarvikkeita joista voit valita mieleisesi. Näytön suojakalvoilla annat puhelimesi näytölle helposti ja kätevästi erinomaisen suojan likaa ja naarmuja vastaan. Laturit ja autolaturit löydät myös täältä, useita värejä ja malleja. Kuulokkeita on myös laaja ja kattava valikoima jokaisen makuun. Laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita värejä ja malleja, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta erikokoisia, värisiä ja mallisia. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvaa paremmalla äänen laadulla niin kaiuttimet ovat loistava valinta. Kaiuttimet voidaan liittää melkein mihin tahansa laitteeseen Bluetoothilla tai käyttämällä audiokaapelia. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa. Kaapeleita verkkokaupastamme löytyy myös useita vaihtoehtoja. Audiokaapelit, USB-adapterin, AUX kaapelit ja jakokaapelit joilla saat kytkettyä kahdet kuulokkeet samaan laitteeseen. Kaapeleita löytyy useita väri ja pituus vaihtoehtoja. HDMI-johdot mahdollistavat erittäin hyvän kuvan ja äänen siirron tietokoneelta televisioon. Ota aikaa tutustuaksesi meidän valikoimaamme ja käy samalla tutustumassa muihin Nokia tuotteisiimme. Toivotamme mukavia ja leppoisia ostos hetkiä myymälässämme.