Motorola

Motorola
Motorola

Meidän laajasta tuote valikoimastamme saat kätevästi tilattua tuotteet Motorola laitteillesi. Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus alalta ja sen vuoksi takaamme erinomaisen ja luotettavan palvelun. Tarjonnastamme löydät hienot suojakuoret Motorola laitteille. Ne ovat valmistettu laitteiden mittojen mukaan joten ne istuvat täydellisesti ja samalla jättävät liittimet vapaiksi. Kuoria on saatavilla kattava väri ja malli valikoima. Kätevillä näytön suojakalvoilla annat laitteesi näytölle erinomaisen suojan naarmuja ja likaa vastaan.

Meiltä myös löydät erittäin tyylikkäät ja erinomaisesti suojaavat kotelot jotka tarjoavat lähes täydellisen suojan laitteillesi. Useimmissa koteloissa olevat korttitaskut ja standi tuovat mukavuutta kun esimerkiksi käytät internettiä tai katselet elokuvia. Taskut ovat erittäin käytännölliset, saat niissä pidettyä tärkeimmät korttisi puhelimen mukana. Myös koteloita on tarjolla monia eri värejä ja malleja. Tuote valikoimassamme on myös tarjolla useita erilaisia kuulokkeita ja kaiuttimia. Kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun ja toistavat äänet tarkasti. Kaiuttimia sekä kuulokkeita meiltä löytyy useita eri malleja, värejä ja kokoja.

Valikoimastamme löydät myös vesitiiviitä kaiuttimia. Tuote valikoimaan kuuluu myös todella kätevät autotelineet joiden avulla saat laitteesi pysymään tukevasti ja turvallisesti paikoillaan autossa. Autotelineitä on laaja valikoima mistä valita. Telineet ovat erinomainen varuste autoon koska sillä saat laitteesi pysymään paikoillaan tukevasti ja turvallisesti autossasi. Tutustu valikoimaamme tänään ja näet mitä kaikkea meillä on myynnissä omille laitteillesi.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Motorola Suojakuoret

Motorola laitteiden suojakuoria löydät meidän myymälästämme erinomaisen valikoiman erilaisia upeita vaihtoehtoja. Lux-case.fi verkkokauppa tarjoaa sinulle pohjoismaiden suurimman ja kattavimman tuotevalikoiman laitteillesi ja varsinkin suojakuoria löytyy todella paljon erilaisia joista jokainen takuu varmasti löytää mieleisensä mallit. Kuoret ovat todella yksinkertaisia mutta siitä huolimatta ne tarjoavat erinomaisen suojan naarmuja sekä kolhuja vastaan, lisäksi ne ovat todella kevyet joten niitä tuskin huomaa laitteissa. Kuoret ovat valmistettu erittäin korkealaatuisista sekä kestävistä materiaaleista kuten joustavasta muovista, alumiini seoksesta ja muovista. Juuri sen vuoksi sopivat suojiksi erinomaisesti, lisäksi ne ovat myös valmistettu kyseisen laitteiden mittojen mukaisesti joten ne istuvat niihin täydellisesti ja ne myös samalla jättävät puhelimen liitännät kätevästi vapaiksi. Tarjolla on upeiden väri vaihtoehtojen lisäksi tarjolla myös kauniita kuvioilla sekä teksti ja kuva yhdistelmällä koristeltuja versioita joista on mukava hankkia itselleen piristävät kuoret. Tule nyt ostoksille ja tutustumaan meidän kattavaan ja laajaan tuote valikoimaamme.

Motorola Suojakotelot

Suojakotelot antavat todella erinomaisen ja varsin kattavan suojan koko laitteelle. Kotelot ovat erittäin monipuolinen ja käytännöllinen suoja laitteille, sillä sen ominaisuuksien vuoksi ne erottuvat hyvin edukseen muista markkinoilla olevista suojista. Koteloissa olevat standit ovat todella erinomaisia sillä niiden avulla saat tuettua laitteen juuri sellaiseen kulmaan mihin itse haluat ja josta sinun on paras katsella esimerkiksi elokuvia tai pelata pelejä, korttitaskut puolestaan antavat sinulle mahdollisuuden pitää laitteesi mukana tärkeimpiä korttejasi kun olet vaikka ostoksilla. Kotelot tarjoavat erittäin kattavan suojan lisäksi laitteellesi myös todella tyylikkään ilmeen. Ne ovat valmistettu vahvoista ja erittäin laadukkaista materiaaleista kuten nahasta ja joustavasta muovista, joten ne sopivat täydellisesti laitteen suojiksi myös kovaankin käyttöön. Myös koteloita on tarjolla erittäin tyylikkäitä malleja sekä hienojen eri väri vaihtoehtojen lisäksi myös todella upeita kuviolisia ja kuvallisia malleja joista valita omat. Kotelot ovat todella erinomainen ja monipuolinen suoja.

Motorola Suojapussit

Motorola laitteille on saatavilla erittäin upea valikoima tyylikkäitä pusseja joilla saat pidettyä erittäin tyylikkäästi ja kätevästi laitteesi suojassa kolhuilta sekä naarmuilta. Pusseja on saatavilla erittäin hienoja eri mallisia ja myös kauniiden väri vaihtoehtojen lisäksi upeilla kuvioilla varustettuja versioita joiden joukosta varmasti jokainen saa löydettyä mieleiset mallit omalle laitteelle ja tyylilleen sopivat. Pusseissa olevalla mukavalla ja kätevällä kantohihnalla saat hyvin pidettyä laitteesi mukana kun liikut kaupungilla ja lisäkasi samalla niissä on ylimääräinen tasku joissa saat säilytettyä pienempiä tavaroitasi kuten avaimia, kortteja sekä rahaa jonka vuoksi ne ovat kuin pieniä laukkuja jossa mukanasi kulkee kaikki päivittäin tarvitsemasti tavarat kätevästi mukana. Pussin sisäpinta on vuorattu erittäin pehmeällä materiaalilla joten se ei naarmuta laitteesi näyttöä eikä muitakaan tavaroita joita siinä kuljetat. Toivotamme sinulle erittäin mukavia ostoshetkiä meidän verkkokaupassamme.