Motorola Nexus 6

Motorola Nexus 6
Tässä hienossa Motorolan uutuuspuhelimessa on todella suuri kuuden tuuman Quad HD näyttö, 2,7 gigahertsin neliydinprosessori sekä 13 megapikselin kamera. Lux-case.fi verkkokaupasta löydät tietenkin kotelot, suojakuoret sekä lisätarvikkeet Motorola Nexus 6 puhelimellesi. Tarjontamme kattaa valtavan määrän eri tuotteita, jotka olemme jaotelleet omiin osioihinsa. Meiltä löydät puhelimesi suuren näytön suojaksi Motorola Nexus 6 näytön suojakalvot, joiden avulla suojaat suuren näyttösi naarmuilta. Valikoimastamme löytyy myös valtava määrä kuulokkeita, mini kaiuttimia sekä kaapeleita. Meiltä löydät myös kaiken tarvittavan autosi varusteluun ja autotarvike osiostamme löydät Bluetooth kuulokkeet, autotelineet sekä autolaturit. Tarjontamme on todella laaja, joten varaa hetki aikaa ja tutustu tuotteisiimme kaikessa rauhassa. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen kotiinkuljetuksen koko Suomeen.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Motorola Nexus 6 Suojakuoret

Tervetuloa Pohjoismaiden suurimpaan älypuhelinten ja tablettien suojakuori valikoiman pariin. Olemme erikoistuneet puhelimien suojaukseen ja meiltä löydät tietenkin myös laadukkaat ja kestävät suojakuoret Motorola Nexus 6 puhelimellesi. Suojakuori on lähes välttämätön nykyajan puhelimille sillä älypuhelimet on pakattu täyteen huipputeknologiaa, niissä on suuri näyttö sekä ne on tehty erittäin ohuiksi. Älypuhelinten ainoa heikkous onkin niiden kestävyys ja sen me haluamme korjata. Valikoimastamme löydät kymmenet erilaiset Motorola Nexus 6 suojakuoret, joiden avulla teet puhelimestasi todella kestävän. Kaikki suojakuoret on valmistettu puhelimen mittojen mukaan ja ne istuvat puhelimellesi täydellisesti, suojaten sen kaikki ominaisuudet. Suojakuoret on todella helppo asentaa paikalleen ja ne peittävät ainoastaan puhelimesi takakannen sekä kyljet, jättäen kameran, painikkeet ja muut puhelimesi liitännät täysin käyttöösi. Suojakuorien avulla saat puhelimestasi paremman otteen ja ne antavat sille erittäin tyylikkään ja omaperäisen ulkonäön. Kaikkia verkkokauppamme suojakuoria on saatavilla useissa eri väreissä ja materiaaleissa, joten voit vapaasti valita mieleisesi kuoret. Myymme kaikki kuoret tarjoushintaan ja tarjoamme niille vielä ilmaisen kotiinkuljetuksen kaikkialle Suomeen.

 

Motorola Nexus 6 Kotelot, Laukut & Pussit

Suojakotelot Motorola Nexus 6 puhelimelle tarjoavat parhaan mahdollisen suojan tälle upealle puhelimelle. Suojakotelo pitää puhelimesi turvassa silloinkin, kun se sattuu tippumaan taskustasi tai pöydältäsi. Motorola Nexus 6 kotelo on erittäin edullinen vakuutus puhelimesi turvaksi ja se todella maksaa itsensä takaisin pitkällä juoksulla. Suojakotelomme on valmistettu laadukkaasta PU nahasta ja saatavilla on myös aidosta nahasta valmistettuja koteloita, jotka kestävät todella kovaa kulutusta. Kaikki kotelomme on valmistettu millimetrintarkasti puhelimesi muotojen mukaan ja ne istuvat puhelimellesi täydellisesti. Koteloissa on myös todella käteviä ominaisuuksia ja useat kotelomme on varustettu korttitaskuilla, joten voit pitää niissä puhelimen lisäksi kaikkia tärkeitä korttejasi. Koteloiden lisäksi valikoimastamme löytyy valtava määrä älypuhelinten pusseja, laukkuja sekä lompakkoja. Nahkalompakko on todella kätevä ja se on varustettu rannehihnalla, lompakossa on runsaasti tilaa pankkikorteille ja käteiselle, joten voit heittää vanhan ja kuluneen lompakkosi menemään. Tyylikkäät laukut on erityisesti naisille suunniteltu ja ne on valmistettu nahasta. Laukut ovat upea tapa säilyttää puhelinta ja tyylikkyytensä ansiosta ne sopivat esimerkiksi illanviettoihin. Puhelimen suojapussi on erittäin hyvä ja halpa keino suojata puhelin naarmuilta sekä lialta kun säilytät puhelintasi esimerkiksi repussasi. Voit säilyttää puhelintasi suojapussissa tai laukussa, vaikka sinulla olisi jo suojakuori tai kotelo puhelimesi suojana. Vietä hetki aikaa valtavan tarjontamme parissa ja tee tilaus!

Motorola Nexus 6 Lisätarvikkeet

Motorola Nexus 6 lisätarvikkeet antavat puhelimellesi uusia ulottuvuuksia. Valtavasta valikoimastamme löydät runsaasti puhelimen käyttöä helpottavia apuvälineitä. Autotarvike osiostamme löydät palkitut autotelineet sekä USB-autolaturit, joita on saatavilla useissa eri väreissä. Musiikin ystäville tarjoamme uskomattoman laajan valikoiman kuulokkeita sekä mini kaiuttimia, joiden avulla voit nauttia musiikistasi vieläkin enemmän. Tässä puhelimessa on todella suuri näyttö ja meiltä löydät siihen totta kai myös näytön suojakalvot, jotka pitävät näyttösi puhtaana ja uudenveroisena pitkään. Tarjonnastamme löydät myös kaapelit, pyörätelineet, käsivarsikotelot sekä monet muut lisätarvikkeet Motorola Nexus 6 puhelimellesi, joten varaa hetki aikaa ja tutustu tuotteisiimme. Lux-case.fi verkkokauppa tarjoaa ilmaisen kotiinkuljetuksen kaikkiin tilauksiin!