Motorola Moto Z2 Play

Motorola Moto Z2 Play
Motorola julkaisi kesällä 2017 keskihintaisen Moto Z2 Play älypuhelimensa. Alkuperäiseen Moto Z Play malliin verrattuna Z2 Play malli on pysynyt melko samanlaisena ulkonäöltään, tähän on syynä Moto Mods lisäosat. Takakuori on kumminkin vaihtunut lasista alumiiniin ja pinta on viimeistelty hiekkapuhallus menetelmällä. Moto Z2 Play mallin Snapdragon 626 suorittimella pärjää normaalissa käytössä oikein hyvin. Keskusmuistia löytyy 4 gigatavun verran ja sisäistä tallennustilaa 64 gigaa. Vaikka 3000 mAh akku onkin pienentynyt, niin silti sillä pärjää lataamatta helposti päivän yli. Huomionarvoinen asia on, että vaikka Moto Z2 Play malli on ohut, niin silti siitä löytyy 3,5mm audio liitäntä. Näyttönä toimii Samsungin valmistama 5,5 tuuman Super AMOLED FULL HD:lla. 12 megapikselin pääkamera kaksois LED salamalla ei yllä saman hintakategorian älypuhelinten tasolle kuvanlaadussa.

Motorola Moto Z2 Play on 400 euron arvoinen älypuhelin joten on viisasta myös suojata se asiaan kuuluvalla tavalla. Meillä Lux-Case.fi verkkokaupassamme on kattava valikoima tarvikkeita Motorola Moto Z2 Play mallille. Etsitkö uutta suojakoteloa jossa on monipuolisia ominaisuuksia vai käytätkö mielummin persoonallisia suojakuoria? Meidän monipuolisesta valikoimastamme Motorola Moto Z2 Play puhelimelle löydät varmasti tarvikkeita.

Motorola Moto Z2 Play on laadukas ja uniikki puhelin, mutta samalla 400 euron arvoinen. Älä ota mitään riskejä ja suojaa älypuhelimesi iskuilta ja naarmuilta. Aina kannattaa ostaa suojakuori Moto Z2 Play mallille ennen kuin onnettomuus ehtii tapahtua. Lux-Case verkkokaupassa meillä on monipuolinen valikoima erilaisia kuoria Moto Z2 Play puhelimelle. Sieltä pitäisi jokaiselle löytyä jotain ja tuotteet on valmistettu lähinnä tekonahasta, muovista, silikoonista ja näiden yhdistelmistä. Kuorissa on myös fiksuja ominaisuuksia kuten mm. ständi, joka helpottaa esimerkiksi elokuvien katselua sekä useisiin kuoriin ei jää käytettäessä sormenjälkiä. Kuoria löytyy meiltä laidasta laitaan suunniteltuna. Usein ennakointi maksaa itsensä jossain vaiheessa takaisin, joten miksi enää odottaa?
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.