Motorola Moto Z2 Force

Motorola Moto Z2 Force
Motorola Moto Z2 ForceMotorola julkaisi loppukesästä 2017 Moto Z2 Force lippulaivamallinsa. Puhelimesta löytyy 5,5 tuuman QHD P-OLED näyttö 2560x1440 pikselin tarkkuudella ja tehoista vastaa monissa huippupuhelimissa käytetty Snapdragonin 835 järjestelmäpiiri. Lisäksi Motorola lupaa näytölle 4 vuoden takuun halkeamista vastaan, mutta puhelin ei ole kuitenkaan iskunkestävä. Näytön etuosassa sijaitsee myös navigointipainikkeenakin toimiva sormenjälkitunnistin.

Moto Z2 Force sisältää 6 Gt keskusmuistia ja tallennustilaa 64 Gt. Etukamerassa on 5 MP ja takakameroina toimivat 12 megapikselin kennot joista toinen kuvaa mustavalkoisena ja toinen värikuvaa. Edeltäjämalliin verrattuna Moto Z2 Force on ohuempi ja tämä selittynee pienemmällä 2730 mAh akulla. Motorola Moto Z2 Force älypuhelimeen on mahdollista lisäksi hankkia Moto Mods lisäosia.
Motorola Moto Z2 Force on peräti 800 euron arvoinen älypuhelin joten on viisasta suojata puhelin onnettomuuksilta. Meillä Lux-Case.fi verkkokaupassamme on Pohjoismaiden monipuolisin valikoima lisävarusteita Motorola Moto Z2 Force mallille. Etsitkö uutta suojakoteloa jossa on paljon erilaisia ominaisuuksia vai käytätkö mielummin persoonallisia suojakuoria? Meidän monipuolisesta valikoimastamme Motorola Moto Z2 Force puhelimelle löytyy varmasti jokaiselle miellyttäviä lisävarusteita.
Haluatko tuoda puhelimeesi uutta ulkonäköä vai ajatteletko ainoastaan suojata Motorola Moto Z2 Force älypuhelimesi? Lux-Case verkkokaupassamme on erittäin laaja valikoima erilaisia suojakuoria Moto Z2 Force mallille. Meiltä löydät älypuhelimellesi paljon erilailla suunniteltuja kuoria monenlaisilla kuvilla ja kuvioilla. Vai etsitkö yksiväristä suojakuorta? Siinä tapauksessa meiltä löydät kaiken väriset suojakuoret mitä voit kuvitella. Mistä sitten ikinä pidätkään, meillä on varmasti jokaiselle jotain mielenkiintoista tarjottavaa. Kaikki kuoret on suunniteltu Motorola Moto Z2 Force mittojen mukaan, joten ne toimivat älypuhelimessasi täydellisesti.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.