Motorola Moto Z

Motorola Moto Z
Motorola Moto Z

Motorola Moto Z julkaistiin kuluttajille Syyskuussa 2016 ja se on nopeasti kasvattanut suosiotaan. Meillä lux-case.fi verkkokaupassa on tarjota sille erinomainen sekä laadukas valikoima erilaisia tuotteita sille. Puhelimessa on hieno 5.5” AMOLED näyttö 1440 x 2560 pikselin resoluutiolla. Käyttöjärjestelmä on Android OS, v6.0.1 (Marsmallow) ja mahdollisuus päivittää v7.0 (Nougat) versioon. Tässä mallissa on 4 GB RAM keskusmuisti ja vapaata tallennustilaa mallista riippuen on 32 tai 64 GB. Täältä saat kätevästi tilattua puhelimelle kuoret, kotelot, pussit, näytönsuojat, käsivarsikotelot, laturit, autotelineet, pyörätelineet, kuulokkeet, kaiuttimet, varavirtalähteet, kaapelit ja muut lisätarvikkeet. Kotelot tarjoavat puhelimellesi erittäin kattavan suojan ja ne ovat todella käytännöllisiä niiden ominaisuuksiensa vuoksi. Koteloissa olevat korttitaskut ovat todella hyödylliset sillä saat niissä pidettyä puhelimesi mukana kaikki tärkeimmät korttisi joita päivittäin tarvitset ja standi taas antaa sinulle mahdollisuuden tukea puhelimesi niin että siitä on mukava katsella elokuvia tai pelata pelejä. Kuoret ovat erittäin yksinkertainen vaihtoehto ja samalla ne antavat erinomaisen suojan puhelimellesi. Kuoret ovat erittäin laadukkaita ja ne ovat valmistettu kyseisen puhelimen mittojen mukaan jonka vuoksi ne istuvat puhelimeen täydellisesti, lisäksi ne jättävät kätevästi puhelimen liitännät vapaiksi. Kuoria on saatavilla erittäin tyylikkäitä sekä eri värisiä malleja. Autotelineet ovat jo nykyään ehdoton hankinta autoon.

Autotelineiden avulla saat pidettyä puhelimesi todella hyvin ja turvallisesti paikoillaan autossasi, sekä voit kääntää niitä eri asentoon kätevästi. Tilaa omat tuotteesi jo tänään ja toimitamme ne sinulle ilmaiseksi kotiin. Tilatessasi arkisin ennen klo 18.00 saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Motorola Moto Z Suojakuoret

Meillä on tarjolla lux-case.fi verkkokaupassa pohjoismaiden kattavin ja suurin tuote valikoima erilaisia tuotteita Motorola Moto Z puhelimelle. Meiltä saat todella kätevästi ja nopeasti tilattua puhelimellesi upeat ja suojaavat kuoret pitämään puhelimesi suojattuna erilaisia päivittäisiä kolhuja sekä naarmuja vastaan. Niitä meillä on tarjolla todella tyylikkäitä malleja sekä hienojen eri väri vaihtoehtojen lisäksi, myös kauniita kuvilla, kuvioilla ja kuva sekä tekstillä varustettuja versioita. Kuoret ovat puhelimen mittojen mukaan valmistettuja, jonka ansiosta ne istuvat täydellisesti siihen ja lisäksi samalla ne jättävät kätevästi puhelimen liitännät sekä näppäimet vapaiksi. Niitä on saatavilla eri materiaaleina kuten alumiini seos, silikoni, kovamuovi, joustava muovi sekä puu. Ne kestävät juuri tämän takia erinomaisesti päivittäisessä käytössä pitkään. Monet kuorista ovat todella huomaamattomia puhelimen suojana ja erinomaisia pitää kädessä. Hanki täältä omasi jo tänään! Me tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen kotiisi ja kun lähetät tilauksesi meille arkisin ennen klo 18.00 niin saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.

Motorola Moto Z Suojakotelot

Suojakoteloilla annat ehdottomasti parhaan ja kätevän suojan puhelimellesi jonka nykyisillä suojilla on mahdollista antaa. Kotelot ovat todella monipuolisia sekä käytännöllisiä sillä niissä olevien ominaisuuksien ansiosta ne erottuvat edukseen muista markkinoilla olevista suojista. Koteloissa olevat standit ovat erittäin kätevät kun voit asettaa puhelimesi sellaiseen kulmaan josta sinun on hyvä katsella puhelimeltasi esimerkiksi elokuvia sekä pelata pelejä. Korttitaskuissa saat todella erittäin näppärästi pidettyä puhelimesi mukana myös tärkeimmät päivittäin käyttämäsi korttisi ja rahaa. Käydessäsi ostoksilla sinun ei tarvitse aina pitää lompakkoasi mukana. Kotelot ovat todella suojaavia mutta tarjoavat myös erittäin tyylikkään ulkonäön puhelimellesi, lisäksi ne ovat erittäin laadukkaista sekä kestävistä materiaaleista valmistettu kuten nahasta, keinonahasta ja joustavasta muovista jonka vuoksi ne sopivat hyvin päivittäiseen kovaankin käyttöön. Myymälästämme löydät kauniiden väri vaihtoehtojen lisäksi myös hienoilla kuvioilla ja hauskoilla kuvilla koristeltuja versioita joiden joukosta varmasti löytyy kaikille sopivat mallit.

Motorola Moto Z Autotelineet

Meiltä löydät puhelimellesi erinomaiset autotelineet joissa puhelimesi pysyvät tukevasti ja turvallisesti paikoillaan autossa. Saat kiinnitettyä autotelineet erittäin kätevästi ja helposti melkein minne tahansa autossasi sillä niitä on tarjolla imukuppi, ilmastointiritilä ja niskatukeen kiinnittyviä malleja. Telineet sopivat hyvin eri autojen sisustukseen ja antaat lisäksi tyylikkään ilmeen. Voit vaivattomasti ja helposti käyttää puhelintasi sen ollessa telineessä, sillä niissä ei ole ylimääräisiä varsia tai esteitä. Ne mahdollistavat kääntyvyyden lähes mihin kulmaan tahansa ja voit näppärästi käyttää puhelintasi esimerkiksi navigaattorina ajon aikana. Autotelineet eivät myöskään naarmuta puhelintasi lainkaan tai häiritse ajamistasi. Telineitä on saatavilla eri väri vaihtoehtoja sekä monenlaisia malleja joista varmasti löytyy sopivat jokaiseen autoon. Niskatukeen kiinnittyvän telineen ansiosta myös takapenkillä matkustavat pääsevät nauttimaan esimerkiksi elokuvista tai peleistä automatkalla. Tule tänään tutustumaan meidän myymälämme valikoimaan.