Motorola Moto Z Force

Motorola Moto Z Force
Motorola Moto Z Force

Motorola Moto Z Force puhelin julkaistiin Syyskuussa 2016 ja on ollut suosittu siitä lähtien. Tätä puhelin mallia koristaa upea 5.5” AMOLED näyttö 1440 x 2560 pikselin resoluutiolla. Käyttöjärjestelmä on puhelimessa Android OS, v6.0.1 (Marshmallow). Mitoiltaan se on 155.9 x 75.8 x 7 mm ja painoa 163 g. Tässä mallissa on 4 GB RAM keskusmuisti ja mallista riippuen 32 tai 64 GB vapaata tallennustilaa. Tarjoamme puhelimelle lux-case.fi verkkokaupassa Skandinavian suurimman valikoiman erilaisia tuotteita. Saat meiltä tilattua kotelot, kuoret, pussit, näytönsuojat käsivarsikotelot, laturit, varavirtalähteet, pyörätelineet, autotelineet, kaiuttimet, kuulokkeet, kaapelit ja hyödylliset lisätarvikkeet. Kuorien avulla pidät puhelimesi erinomaisesti suojattuna erilaisia naarmuja sekä kolhuja vastaan. Kuoret ovat erittäin helposti kiinnitettävissä ja irrotettavissa. Meiltä on saatavilla monia eri väri vaihtoehtoja sekä hienoja malleja. Kuoret ovat valmistettu erittäin kestävistä ja laadukkaista materiaaleista. Kotelot tarjoavat puhelimellesi erinomaisen suojan. Ne erottuvat hyvin muista suojista niiden hienojen ominaisuuksien vuoksi.Koteloissa oleva standi mahdollistaa sen että voit asettaa erinomaisesti puhelimesi sellaiseen kulmaan josta näet katsella esimerkiksi elokuvia tao pelata pelejä. Korttitaskuissa sinun on todella helppo pitää mukanasi muutamat päivittäin käyttämäsi kortit. Tarjonnastamme löydät myös upeat autotelineet. Niiden avulla sinun on todella helppo pitää puhelin tukevasti ja turvallisesti paikoillaan autossasi.

Voit silti käyttää vapaasti puhelintasi sen ollessa telineessä. Tule tilaamaan omasi tänään. Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikille tuotteillemme ja tilatessasi arkisin ennen klo 18.00 saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Motorola Moto Z Force Suojakuoret

Lux-case.fi verkkokauppa tarjoaa todella kattavan sekä laajan valikoiman erilaisia suojakuoria Motorola Moto Z Force puhelimelle. Meiltä saat tilattua tuotteet nopeasti ja kätevästi suoraan kotiisi ilmaiseksi toimitettuna, lisäksi meillä on yli 10 vuoden kokemus alalta joten tarjoamme asiakkaillemme luotettavan palvelun. Tarjolla on todella hienojen mallien ja väri vaihtoehtojen lisäksi myös upeilla eri kuvilla, kuvioilla sekä teksti ja kuva yhdistelmällä varustettuja kuoria joista valita. Valmistusmateriaalit ovat todella kestäviä ja korkealaatuisia kuten silikoni, alumiini, joustava muovi, kovamuovi sekä puu. Kuoret tarjoavat puhelimelle erittäin hyvän ja lisäksi myös tyylikkään suojan naarmuja sekä kolhuja vastaan. Ne ovat myös valmistettu kyseisen puhelin mallin mittojen mukaan, joten ne istuvat siihen täydellisesti ja ne myös samalla jättävät kätevästi napit ja liitännät puhelimesta vapaiksi. Kuoret ovat hyvin yksinkertainen ja todella helppo vaihtoehto pitää puhelin suojattuna erilaisilta vaurioilta, lisäksi se on puhelimessa melko huomaamaton. Lähetä meille tilaus nyt ja pääset hyödyntämään ilmaisen toimituksemme. Tilatessasi meiltä arkisin ennen klo 18.00 saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.

Motorola Moto Z Force Suojakotelot

Suojakotelot toimivat loistavasti puhelimesi suojana ja pitävät sen hyvin turvassa päivittäisiltä iskuilta ja kolhuilta. Niissä olevien ominaisuuksien vuoksi ne erottuvat hyvin edukseen muista suojista, standit ja korttitaskut tekevätkin miistä todella monipuolisia sekä käytännöllisiä. Standit mahdollistavat puhelimen tukemisen eri kulmiin josta sinun on mukava esimerkiksi katsella elokuvia tai pelata pelejä, puolestaan korttitaskuilla saat hyvin pidettyä mukanasi muutamia tärkeimpiä päivittäin käyttämiäsi kortteja ja kaikki kulkee näppärästi mukanasi yhdessä kotelossa. Valmistuksessa käytetty materiaali on erittäin kestävää ja korkealaatuista, joten ne soveltuvat erinomaisesti päivittäiseen käyttöön ja suojaamaan puhelintasi naarmuilta ja kolhuilta. Kattavan suojan lisäksi kotelot tarjoavat puhelimellesi erittäin tyylikkään ulkoasun ja se on todella mukavan tuntuinen pitää hyvin käsissä.

Motorola Moto Z Force Suojapussit

Motorola Moto Z Force puhelimen saat erittäin hyvin ja tyylikkäästi suojattua pusseilla. Ne ovat todella kestävistä ja korkealaatuisista materiaaleista valmistettuja, jonka vuoksi ne ovat päivittäisessä käytössä erittäin kestäviä. Tämän kaiken lisäksi pusseissa on todella pehmeä vuoraus jonka ansiosta ne eivät naarmuta puhelimesi näyttöä tai muita tavaroita joita satut pussissa pitämään. Niissä on lisäksi ylimääräinen tasku joissa saat erittäin kätevästi pidettyä mukanasi pieniä tavaroitasi kuten avaimia, kortteja sekä rahaa, pussit ovat kuin laukku joita on todella helppo ja mukava pitää mukana. Pusseissa on myös todella kätevät ja mukavan tuntuiset kantohihnat joilla niiden kantaminen sujuu todella kätevästi kun olet liikenteessä. Pussit ovat todella kätevä ja myös miellyttävä tapa suojata puhelin kun olet liikkumassa ulkona ja sinulla on kaikki tarpeellinen mukana yhdessä pussissa. Tule nyt tutustumaan myymälämme valikoimaan.