Motorola Moto X2

Motorola Moto X2
Omistatko uuden Motorola Moto X2 puhelimen? Lux-case.fi verkkokaupasta löydät satoja tarvikkeita tälle harvinaisemmalle älypuhelimelle. Meiltä löydät satoja Motorola Moto X2 lisätarvikkeita, koteloita sekä suojakuoria. Valikoimamme kattaa autotarvikkeet kuten autotelineet sekä autolaturit, joiden avulla teet puhelimen käytöstä autossasi helpompaa. Akun loppuminen on yleinen ongelma älypuhelinten kanssa, meiltä löydät kymmeniä erilaisia varavirtalähteitä ja verkkovirtalatureita ratkaisemaan tämä jokapäiväinen ongelma. Meiltä löydät myös kuulokkeet, kaapelit, sekä pyörätelineet. Puhelimesi suojaukseen tarjoamme kestävät ja laadukkaat näytön suojakalvot, suojakuoret ja kotelot Motorola Moto X2 puhelimellesi. Vietä hetki aikaa tuotteidemme parissa ja tilaa tuotteet joita sinä tarvitset puhelimeesi. Kaikki toimituksemme lähetetään nopeasti ja täysin ilman postikuluja koko Suomeen.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Motorola Moto X2 Suojakuoret

Etsitkö välineitä puhelimesi suojaukseen? Tulit juurikin oikeaan osoitteeseen! Lux-case.fi verkkokauppa tarjoaa Suomen suurimman valikoiman älypuhelimien suojakuoria ja meiltä löydät myös kuoret Motorola Moto X2 puhelimellesi. Moto X2 on Motorolan uusin ja tehokkain puhelin. Puhelimessa on 2,5GHz Qualcomm Snapdragon 801 prosessori ja suuri 5,2 tuuman näyttö ja siksi se onkin tärkeä suojata mahdollisilta vahingoilta. Suojakuoret on valmistettu vain markkinoiden parhaista materiaaleista ja ne antavat puhelimellesi loistavan suojan ja vieläpä erittäin huokeaan hintaan. Suojakuoriesi materiaali on täysin sinun valintasi ja meiltä löydät silikoni kuoret, TPU-kuoret, alumiini kuoret sekä komposiittimuovista valmistetut kuoret. Kuoria löytyy kaikissa sateenkaaren väreissä ja se voi olla tyylitelty kauniilla kuviolla tai tekstillä. Suojakuori ei siis ainoastaan anna puhelimellesi suojaa vaan se tekee siitä todella yksilöllisen ja sinun persoonaasi sopivan. Vietä hetki aikaa ja tutustu rauhassa tuotteisiimme sekä verkkosivuumme. Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikille tuotteillemme koko Suomeen. Jos sinulla on jotain kysyttävää, niin ystävällinen asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiisi erittäin mielellään.

 

Motorola Moto X2 Kotelot, Laukut ja Pussit

Suojakotelo Motorola Moto X2 puhelimelle. Kuinka monta kertaa sinä olet tiputtanut puhelimesi? Lux-case.fi verkkokauppa tarjoaa sinulle välineet, joiden avulla annat puhelimellesi täydellisen suojan. Motorola Moto X2 suojakotelo on erittäin kevyt ja kestävä. Suojakotelo antaa tälle puhelimelle ja sen suurelle näytölle molemminpuolisen suojan likaa, pölyä, iskuja sekä naarmuja vastaan. Puhelimen kansi sulkeutuu erittäin vahvalla magneetti lukituksella, joten kansi ei pääse aukeamaan vaikka puhelimesi sattuisi tipahtamaan taskustasi. Kotelomme on valmistettu nahasta ja ne ovat todella upeita ja tuntuvat käytössä erittäin miellyttäviltä. Kotelot on valmistettu millintarkasti sopimaan sinun puhelimellesi, jättäen kuitenkin puhelimesi liitännät käyttöösi. Koteloissa on myös monia käytännöllisiä ominaisuuksia kuten korttitaskut, rahaa ja korttejasi varten sekä standi, jonka avulla voit asettaa puhelimesi mieluisaan katselukulmaan pöydällesi. Smart view ikkunan avulla voit seurata saapuvia ilmoituksia avaamatta puhelimesi kantta. Suojakoteloiden lisäksi valikoimastamme löytyy myös pölyltä ja naarmuilta suojaavat älypuhelinten suojapussit. Suojapussissa puhelimesi pysyy turvassa naarmuilta kun pidät sitä esimerkiksi repussasi. Puhelinlaukku valikoimamme on myös todella laaja sekä monipuolinen. Vietä hetki aikaa sivustomme parissa ja tilaa kotelo, suojapussi tai laukku puhelimesi suojaksi.

 

Motorola Moto X2 Lisätarvikkeet

Tämä puhelin on suunnattu pääsääntöisesti USA:n markkinoille mutta meiltä Lux-case.fi verkkokaupasta löydät siihen paljon lisävarusteita. Motorola Moto X2 lisätarvike valikoimamme kattaa kaikki tarpeelliset tuotteet autosi varusteluun kuten helposti asennettavat autotelineet sekä autolaturit. Myös liikuntaa harrastaville meiltä löytyy puhelimen käyttöä helpottavat pyörätelineet sekä käsivarsikotelot. Meiltä löydät tietenkin myös kaikki tarpeelliset kaapelit, kuulokkeet, mini kaiuttimet, kosketusnäyttökynät sekä paljon muita laadukkaita lisätarvikkeita Motorola Moto X2 puhelimellesi. Valikoimamme on todella laaja, joten vietä hetki aikaa ja tutustu tuotteisiimme.