Motorola Moto X

Motorola Moto X
Tervetuloa selaamaan Motorola Moto X tarvike valikoimaa. Vaikka Motorola Moto X puhelin on suunnattu Yhdysvaltojen markkinoille. Olemme keränneet sille kuitenkin loistavan valikoiman suojakuoria, monissa väreissä, malleissa, ja materiaaleissa. Sopisiko sinulle parhaiten violetti? Pinkki? Vihreä? Sininen? Ihon-värinen? Silikoninen? Komposiittimuovinen? Alumiininen? Ei sillä niin väliä, sillä valikoimamme pitää sisällään nämä kaikki vaihtoehdot ja paljon muuta. Valikoimamme ei rajoitu ainoastaan Motorola Moto X suojakuoriin, vaan tarjolla on kaikkea autolatureiden ja kosketusnäyttökynien väliltä. Olemme jakaneet tuottee kategorioihin, joista sinun on helppo siirtyä selaamaan etsimiäsi tuotteita. Tarjoamme kaikille Motorola Moto X tarvikkeille ilmaiset kuljetukset koko Suomeen. Katso myös Motorola Moto G tuotteet.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Motorola Moto X

Motorola Moto X on todellinen yllätys Motorolalta. Tosin Motorola on Googlen omistama, mutta täysin erillinen yritys, jolla on potentiaalia vaikka mihin Googlen avustuksella. Vielä odottelemme sitä päivää, että Motorola kehittyy sille tasolle, että se voi alkaa valmistamaan Googlen puhelimet. Motorola Moto X malli on ehdottomasti uusi Motorolan lippulaiva. Puhelimen tilaaville annetaan vapaat kädet valita puhelimen koko värimaailma. Motorolan sivuilta löytyvällä ohjelmalla voit luoda itsellesi sopivimman värisen puheliman. Valitettavasti Motorola Moto X on näillä näkymin tulossa vain Yhdysvaltojen markkinoille. Motorola Moto X on varustettu kapasitiivisella AMOLED kosketusnäytöllä, jonka koko on 4.7 tuumaa ja tarkkuus 720x1280 pikseliä. Tämän Motorolan uutuuden Android käyttöjärjestelmää pyörittämään on asennettu 1,7 gigahertsinen tuplaydinprosessori, Qualcomm MSM8960Pro Snapdragon järjestelmä piiri ja kahden gigatavun verran RAM-muistia. Kamerana toimii 10mpx tarkkuudella elävän näköisiä kuvia taltioiva automaattitarkentava ja HDR-ominaisuutta hyödyntävä korkealuokkainen kamera. Voidaan siis todeta Motorola Moto X puhelimen olevan varteen otettava vaihtoehto niille, jotka haluavat erottua massasta. Tosin saman hintaluokan puhelimista löytyy suorituskykyisempiäkin malleja.

Tarvikkeet

Lux-Case.fi verkkokaupan Motorola Moto X tarvike valikoima on kiistelemättä Suomen kattavin. Vaikka Motorola Moto X älypuhelin on suunnattu vain USA:n markkinoille, on meillä tarjolla sinulle laajalti suojakuoria ja tarvikkeita. Jos olet saanut Motorola Moto X puhelimen käsiisi ja olet vailla, lähes mitä tahansa puhelintarviketta olet oikeassa paikassa. Suojakuori valikoimassamme on tarjolla täydellisesti istuvia kuoria, silikonisina, komposiittimuovisina, alumiinisina sekä extra suojaavia kuoria, jotka yhdistelevät kahta tai useampaa materiaalia. Valitse kymmenistä väreistä itsellesi sopivimmat kuoret. Nahkakotelot on yksi erinomainen tapa suojata Motorola Moto X puhelimesi naarmuuntumista, vaurioita ja likaa vastaan. Nahkakotelo antaa Motorola Moto X kännykällesi hienostuneen business henkisen tyylin. Autotuotteista tarjolla on autotelineitä, autolatureita ja liukuestemattoja, joilla varustelet hetkessä autosi Motorola Moto X ystävälliseksi ympäristöksi. Käsivarsikotelot on jokaisen lenkkeilijän ehdoton lisävaruste. Ei ole mitään kätevämpää kuin käsivarteen kiinnitetty puhelin, josta sinun ei tarvitse huolehtia urheilusuorituksesi aikana. Valikoimamme sisältää kymmeniä tarkoin valikoituja yleismallisia kuulokkeita. Kuulokkeet on koristeltu kuvin, värein ja jokainen löytää niistä varmasti omaan tyyliinsä sopivat. Kuulokkeiden äänenlaatu on erinomainen ja ne istuva päähäsi moitteettomasti säätyvän pannan ansiosta. Huomaa myös nappikuulokkeemme, jotka löydät myös tyylikkäillä koruilla somistettuina.