Motorola Moto X Style

Motorola Moto X Style
Motorola Moto X style osastolta löydät Skandinavian suurimman tuote valikoiman juuri sinun puhelimellesi. Lux-case.fi verkkokaupasta saat helposti tilattua kuoret, kotelot, pussit, laturit, autolaturit, autotelineet, pyörätelineet, kuulokkeet, kaiuttimet, kaapelit ja muut lisätarvikkeet. puhelimen näytön pidät hyvin suojattuna ja siistinä helposti asennettavilla näytön suojakalvoilla. Suojakuoret tarjoavat erinomaisen suojan puhelimellesi. Löydät meiltä laajan väri valikoiman, hienoja kuvioituja sekö kuva/teksti yhdistelmällä varustettuja kuoria. Kotelot ovat paras ja käytännöllisin tapa suojata puhelimesi. Standi ja korttitaskut ovat erinomainen lisä joiden avulla internetissä surffaaminen ja elokuvien katselu on entistä mukavampaa ja taskuissa saat pidettyä mukana tärkeimmät korttisi. . Suojakuoret tarjoavat erinomaisen suojan puhelimellesi. Löydät meiltä laajan väri valikoiman, hienoja kuvioituja sekä kuva/teksti yhdistelmällä varustettuja kuoria. Kotelot ovat paras ja käytännöllisin tapa suojata puhelimesi. Standi ja korttitaskut ovat erinomainen lisä joiden avulla internetissä surffaaminen ja elokuvien katselu on entistä mukavampaa ja taskuissa saat pidettyä mukana tärkeimmät korttisi. Meidän hienot laturit ja autolaturit löydät myös täältä, useita värejä ja malleja. Kuulokkeita on myös laaja ja kattava valikoima jokaisen makuun. Laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita värejä ja malleja, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös erinomainen tarjonta erikokoisia, värisiä ja mallisia. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvaa paremmalla äänen laadulla niin kaiuttimet ovat loistava valinta. Kaiuttimet voidaan liittää melkein mihin tahansa laitteeseen Bluetoothilla tai käyttämällä audiokaapelia. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa. Kaapeleita verkkokaupastamme löytyy myös useita vaihtoehtoja. Audiokaapelit, USB-adapterin, AUX kaapelit ja jakokaapelit joilla saat kytkettyä kahdet kuulokkeet samaan laitteeseen. Kaapeleita löytyy useita väri ja pituus vaihtoehtoja. Osta omasi jo tänään. Toimitamme tilauksesi ilmaiseksi sinulle ja kun teet tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 niin saame pakettisi lähtemään samana päivänä.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
Motorola Moto X Style
Vastikään julkaistulle uudelle Motorola Moto X Style puhelimelle saat jo suojia ja lisätarvikkeita meiltä ja olemme jo koonneet sille upean valikoiman tuotteita, valikoimamme on Skandinavian suurin löydät helposti laitteellesi kaiken haluamasi. Saat tilattua meiltä kuoret, kotelot, pussit, näytön suojakalvot, laturit, autolaturit, autotelineet, pyörätelineet, Kuulokkeet, kaiuttimet, kaapelit ja muut kätevät lisätarvikkeet. Tarjoamme kaikille meidän tuotteillemme ilmaisen toimituksen suoraan sinulle. Kun tilaat arkisin ennen klo 18.00 saamme tilauksesi vielä postiin samana päivänä.

Motorola Moto X Style Kotelot / Pussit
Kätevin ja erinomainen tapa suojata hieno puhelimesi on suojapussi. Ne antavat erinomaisen suojan koko puhelimelle kolhuja, likaa ja naarmuja vastaan. Pussit ovat todella näppäriä ja saat pidettyä puhelimesi mukana ja suojattuna kun liikut kaupungilla, lisäksi voit pitää pussissa myös muita pieniä tavaroita kuten avaimet, rahaa tai muita pieniä tavaroita. Nahkakotelot puolestaan ovat erittäin loistava suoja puhelimellesi. Se on erittäin kestävä ja kotelon pinta on todella mukavan tuntuinen pitää kädessä. Nahkakotelo poikkeaa muista koteloista ja suojista siinä olevien ominaisuuksien vuoksi, sillä se on enemmän kuin vain kotelo. Standi joka tuo lisää mukavuutta kun esimerkiksi surffailet internetissä tai jos katselet elokuvia, se tukee hyvin puhelinta joten sinun ei tarvitse pitää sitä pystyssä. Korttitaskut ovat loistava tapa pitää mukana tärkeimpiä korttejasi kuten käyntikortit, pankkikortit ja ajokorttia. Molempia sekä pusseja että koteloita on saatavana useita eri värejä ja malleja.

Motorola Moto X Style Suojakuoret
Moto X Style puhelimen saat pidettyä erinomaisesti suojattuna ja kuin uuden veroisena suojakuorilla. Meiltä saat puhelimeesi kaiken tarpeellisen ja löydät laajasta tuote valikoimastamme kuoret, kotelot, näytönsuojat, laturit, autotelineet, autolaturit, pyörätelineet, kuulokkeet, kaiuttimet, kaapelit ja muut lisätarvikkeet. Suojakuoret ovat valmistettu hyvin kestävistä materiaaleista kuten TPU-muovi hybridi seoksesta, silikonista, alumiinista, kovamuovista ja puusta. Lisäksi ne ovat valmistettu Moto X Style puhelimen mittojen mukaan, siksi se istuu täydellisesti puhelimeen ja samalla jättää puhelimen liitännät vapaaksi. Kuorilla suojaat kätevästi puhelimesi ja samalla se on helppo kiinnittää ja irrottaa. Suojakuoria on saatavilla useita eri väri vaihtoehtoja, hauskoilla kuvioilla ja kuva/teksti yhdistelmällä varustettuja kuoria. Tilaa tänään omasi. Tilaa jo tänään ja hyödynnä ilmainen toimitus.

Motorola Moto X Style Lisätarvikkeet
Myymälästämme löydät Skandinavian suurimman valikoiman suoja ja lisätarvike tuotteita puhelimille, tableteille ja kannettaville tietokoneille. Yli 10 vuoden kokemuksella takaamme helpon ja turvallisen palvelun sinulle. Lisätarvikkeita meiltä löytyy valtavasti kuten näytön suojakalvot joilla suojaat helposti ja kätevästi puhelimesi arvokkaan näytön. Laturit ja autolaturit ovat myös valikoimassamme ja valittavanasi on useita malleja ja väri vaihtoehtoja. Kuulokkeita on myös laaja ja kattava valikoima jokaisen makuun. Laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita värejä ja malleja, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta erikokoisia, värisiä ja mallisia. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvaa paremmalla äänen laadulla niin kaiuttimet ovat ehdoton valinta. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa. Tutustu rauhassa meidän valikoimaamme ja käy samalla tutustumassa muihin Nokia tuotteisiimme. Toivotamme leppoisia ja mukavia ostos hetkiä lux-case.fi verkkokaupassamme.