Motorola Moto G5S

Motorola Moto G5S
Motorola julkaisi syksyllä 2017 Moto G5S puhelimensa jota Motorola kutsuu spesiaalimalliksi, sillä alkuvuodesta se oli jo julkaissut Moto G5 mallin. Hyvät arvostelut saaneen Moto G5 verrattuna Moto G5S ei ominaisuuksiltaaa juuri poikkea aikaisemmasta mallista. Suurin ero tulee kuorirakenteessa ja sen laadussa, sillä G5S kuori on valmistettu todella laadukkaasti alumiinirakenteiseksi. Hintaluokassaan se on ehdotonta eliittiä. Käyttöjärjestelmä ei ole uusin eikä nopein, mutta se toimii moitteettomasti käytössä ja etuosan sormenjälkitunnistin on myös toimiva ja monikäyttöinen. Kamerat 16MP+5MP sekä muistin määrä 3Gt ja 32Gt ovat hyvää keskitasoa jos verrataan saman hintaluokan puhelimiin.

Motorola Moto G5S on yli 200 euron arvoinen älypuhelin ja on aina viisasta suojata puhelin onnettomuuksilta. Meillä Lux-Case.fi verkkokaupassamme on Skandinavian laajin valikoima lisävarusteita Motorola Moto G5S mallille. Etsitkö uutta suojakoteloa jossa on paljon erilaisia ominaisuuksia vai käytätkö mielummin persoonallisia suojakuoria? Meidän monipuolisesta valikoimastamme Motorola Moto G5S puhelimelle löytyy varmasti jokaiselle miellyttäviä lisävarusteita.

Haluatko tuoda puhelimeesi enemmän oman persoonaasi esille vai ajatteletko ainoastaan suojata Motorola Moto G5S älypuhelimesi? Lux-Case verkkokaupassamme on todella laaja valikoima erilaisia suojakuoria Moto G5S mallille. Meiltä löydät älypuhelimellesi paljon erilailla suunniteltuja kuoria monenlaisilla kuvilla ja kuvioilla. Vai etsitkö yksiväristä suojakuorta? Siinä tapauksessa meiltä löydät kaiken väriset suojakuoret mitä voit kuvitella. Mistä sitten ikinä pidätkään, meillä on varmasti jokaiselle jotain mielenkiintoista tarjottavaa. Kaikki kuoret on suunniteltu Motorola Moto G5S mittojen mukaan, joten ne istuvat älypuhelimeesi täydellisesti.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.