Motorola Moto G5S Kotelot

Motorola Moto G5S Kotelot

Motorola Moto G5S kotelo ei ole ainoastaan uniikin näköinen. Se on myös monikäyttöinen. Meillä on paljon erilaisia koteloita Motorola Moto G5S mallille. Ehkä et halua kuljettaa mukanasi erikseen rahapussia ja puhelintasi? Silloin lompakkokotelo on kuin suunniteltu sinulle, jossa voit kuljettaa luottokorttejasi sekä myöskin käteistä rahaa. Haluat varmasti että puhelimesi on suojattu jos satut tiputtamaan sen? Silloin läpällinen kotelo on paras ratkaisu, sillä se suojaa edestä, takaa sekä sivuilta. Lux-Case verkkokaupasta löydät monipuolisen valikoiman koteloita Motorola Moto G5S puhelimelle.

Tuotteet 1-72 / 96

/ sivu

Sivu:
  1. 1
  2. 2

Tuotteet 1-72 / 96

/ sivu

Sivu:
  1. 1
  2. 2

Paras kotelo Motorola Moto G5S mallille?

Kaikki Lux-Casen Motorola Moto G5S kotelot on suunniteltu puhelimesi mittojen mukaan. Mikä on sitten sopivin kotelo juuri sinulle, riippuu siitä mistä tykkäät ja mitä etsit. Onko sinulle tärkeää ulkonäkö, materiaali vai kotelon monipuoliset ominaisuudet? Suurin osa meidän koteloista on tehty nahasta joka antaa miellyttävän tunteen kotelon pinnasta. Meillä on tarjolla nahkakoteloita eri värisina ja monenlaisilla kuvillla, joten on sinusta kiinni mikä malli miellyttää sinua eniten.

Uniikin ulkonäön ja miellyttävän pinnan lisäksi kotelo suojaa puhelintasi onnettomuuden sattuessa. Kun käytät koteloa puhelimessasi, se suojaa kun satut pudottamaan älypuhelimesi ja vähentää näin ollen riskiä Motorola Moto G5S rikkoontumiselta.

Motorola Moto G5S lompakko nahkakotelo

Lompakkokotelo on erittäin monikäyttöinen ja tyylikäs. Joihinkin koteloihin voit kerätä kaikki luottokorttisi sekä käteisvarasi. Riippuu kotelomallista kuinka paljon voit laittaa luottokorttejasi sisäpuolelle. Joissakin koteloissa on myös läpinäkyvä korttipaikka jossa voit pitää vaikka ajokorttia tai valokuvaa.