Motorola Moto G5

Motorola Moto G5
Motorola Moto G5

Motorola Moto G5 puhelin julkaistiin Maaliskuussa 2017. Sen odotetaan olevan suositumpi kuin edeltävä malli. Tässä puhelin mallissa on erinomainen ja näyttävä 5” IPS LCD näyttö 1080 x 1920 pikselin resoluutiolla. Käyttöjärjestelmä on Android OS, v7.0 (Nougat). Mitoiltaan tämä puhelin on varsin kätevä ja kompakti. Mitat ovat 144.3 x 73 . 9.5 mm ja painoa on 145 g. Puhelimessa on 2/3 GB RAM keskusmuisti ja vapaata tallennustilaa on 16/32 GB mallista riippuen. Todella käytännöllinen puhelin. Meillä lux-case.fi verkkokaupassa on tarjolla erinomainen tuote valikoima tälle puhelin mallille. Saat täältä tilattua puhelimeesi kuoret, kotelot, pussit, näytönsuojat, käsivarsikotelot, laturit, varavirtalähteet, autolaturit, pyörätelineet, autotelineet, kaiuttimet, kuulokkeet, kaapelit ja muut lisätarvikkeet.

Näyttö on paras pitää suojattuna ja se onnistuu erittäin tehokkaasti ja helposti näytön suojakalvoilla, lisäksi ne ovat helppo asettaa näytölle. Koteloissa on useita vaihtoehtoja ja ne antavat todella loistavan suojan LG puhelimeesi ja tekevät siitä samalla astetta tyylikkäämmän. Lisävarusteita löytyy moneen käyttöön helpottamaan puhelimen käyttöä ja varmasti löydät itsellesi sopivan tuotteen täältä. Hienot laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita värejä ja malleja, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta eri kokoisia, värisiä ja mallisia. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvaa paremmalla äänen laadulla. Tule jo nyt tutustumaan tuote valikoimaamme.

Motorola Moto G5 puhelimesi saat pidettyä erinomaisessa kunnossa ja suojattuna täältä löytyviltä tyylikkäillä suojakuorilla. Meillä on tarjolla sinulle pohjoismaiden suurin ja monipuolisin valikoima erilaisia näyttäviä kuoria joilla annat erittäin hyvän suojan puhelimellesi likaa ja naarmuja vastaan. Saatavilla on kauniita eri värisiä ja upean mallisia vaihtoehtoja puhelimellesi. Kuoret ovat valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista ja siksi ne kestävät päivittäistä käyttöä mahdollisimman pitkään ja antavat puhelimellesi erinomaisen suojan naarmuja ja kolhuja vastaan, kuorien materiaalit ovat alumiini seos, silikoni, joustava muovi ja kovamuovi. Kuoret ovat liäaksi myös valmistettu kyseisen puhelimen mittojen mukaisesti jonka vuoksi se istuukin puhelimeen täydellisesti ja samalla jättäen puhelimen liitännät vapaiksi.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Motorola Moto G5 Suojakuoret

Motorola Moto G5 puhelimelle meillä on tarjota hieno valikoima erilaisia suojakuoria joilla saat pidettyä puhelimesi puhtaana ja lähes uuden veroisena. Verkkokauppamme avaa sinulle ovensa pohjoismaiden suurimpaan suojakuori valikoimaan josta takuulla löydät tyylillesi sopivat kuoret. Kuoret ovat valmistettu kestävistä ja korkelaatuisista materiaaleista kuten joustavasta muovista, silikonista, alumiini seoksesta ja kovamuovista. Ne ovat päivittäisessä käytössä erittäin pitkäikäisiä. Kuoret ovat myös valmistettu kyseisen puhelimen mittojen mukaisesti joten sen vuoksi ne istuvat puhelimeen täydellisesti ja samalla ne jättävät puhelimen liitännät vapaiksi. Kuoret ovat hyvin yksinkertaisen näköiset mutta tarjoavat erinomaisen suojan puhelimellesi likaa ja naarmuja vastaan. Kuoret eivät myöskään häiritse puhelimen päivittäistä käyttöä millään tavalla vaan voit käyttää puhelintasi normaalisti. Tule nyt katsomaan meidän valikoimaamme.

Motorola Moto G5 Suojakotelot

Suojakoteloilla tarjoat puhelimellesi parhaan mahdollisen suojan kolhuja ja iskuja vastaan. Kotelot antavat kokonaisuudessaan todella monipuolisen ja käytännöllisen suojan puhelimellesi ja niissä olevien standin ja korttitaskujen ansiosta ne erottuvat erinomaisesti edukseen muista suojista. Standi mahdollistaa sen että voit asettaa puhelimesi juuri sopivaan kulmaan josta sinun on hyvä katsella puhelimestasi esimerkiksi elokuvia tai vaikka surffailla netissä, korttitaskuissa sinun on kätevä pitää mukanasi tärkeimpiä korttejasi ja sinun ei tarvitsee pitää lompakkoa joka paikassa mukana. Kotelot antavat puhelimellesi erinomaisen suojan lisäksi myös upean annoksen tyyliä sen ulkonäölle. Suurinosa koteloista on valmistettu nahasta ja muista kestävistä materiaaleista joten ne ovat käytössä todella pitkäikäisiä.

Motorola Moto G5 Lisätarvikkeet

Motorola Moto G5 puhelimeesi on meillä tarjolla todella upeita lisätarvikkeita helpottamaan puhelimen päivittäistä käyttöä ja tarjolla on myös paljon eri vempaimia joiden parissa vapaa-aika kuluu nopeasti ja hauskasti. Puhelimen näyttösi pidät erinomaisesti puhtaana ja hyvin suojattuna kätevillä ja helppokäyttöisillä näytönsuojilla. Löydät meiltä myös kattavan valikoiman latureita sekä autolatureita, saatavilla on paljon eri värisiä ja mallisia. Kuulokkeita on myös laaja tarjonta jokaisen makuun. Laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita värejä ja malleja, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta erikokoisia, värisiä ja mallisia. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvaa paremmalla äänenlaadulla niin kaiuttimet ovat ehdoton valinta. Kaiuttimet voit liittää melkein mihin tahansa laitteeseen Bluetoothilla tai käyttämällä audiokaapelia. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa tai rannalla. Tarjonnassamme ovat myös hienot kosketusnäyttökynät joilla on helppo surffailla netissä eivätkä ne jätä rasvaisia jälkiä näytölle, eivätkä ne myöskään naarmuta sitä. Autotelineet ovat loistava valinta sillä saat sen avulla pidettyä puhelimesi tukevasti ja turvallisesti paikoillaan ajaessasi. Lisätarvikkeissa on myös saatavilla esimerkiksi kauko-ohjattava helikopteri joka on hauska ajanvietto väline, voit ohjata sitä puhelimellasi vaikka olohuoneessa. Toivotamme sinut tervetulleeksi myymäläämme.

Motorola Moto G5 kotelot - Lux-Case.fi

Lux-Case Motorola Moto G5 kotelot ja tarvikkeet https://lux-case.fi/motorola-moto-g5.html