Motorola Moto G5 Plus

Motorola Moto G5 Plus
Motorola Moto G5 Plus

Motorola Moto G5 Plus Julkaistiin Maaliskuussa 2017. Tämä malli varmasti haastaa kilpailijan mallit samassa kategoriassa. Puhelimessa on erittäin laadukas 5.2” IPS LCD näyttö 1080 x 1920 pikselin resoluutiolla. Se on erittäin käytännöllisen kokoinen malli mitoilla 150.2 x 74 x 7.7 mm ja painoa sillä on 155 g. Käyttöjärjestelmänä toimii uusi Android OS, v7.0 (Nougat). Muistia tässä mallissa on hyvä määrä. Keskusmuistia löytyy 2/4 GB RAM ja vapaata tallennustilaa on 32/64 GB mallista riippuen. Olemme hyvissä ajoina keränneet tänne lux-case verkkokauppamme osastolle erinomaisen tuote valikoiman. Saat jo nyt hankittua puhelimellesi meiltä erilaisia suojia sekä lisätarvikkeita. Tilaat kätevästi täältä kuoret, kotelot, pussit, näytönsuojat, käsivarsikotelot, laturit, autolaturit, varavirtalähteet, kuulokkeet, kaiuttimet, kaapelit sekä kätevät lisätarvikkeet.

Saatavilla on todella hyvät kuoret, joiden avulla saat vaivattomasti suojattua puhelimesi kolhuilta ja naarmuilta. Ne sopivat kyseiseen puhelin malliin täydellisesti. Kotelot taas tarjoavat kattavamman suojan puhelimeen ja niissä olevat standi sekä korttitaskut erottavat ne muista suojista erinomaisesti niiden eduksi. Ne tarjoavat samalla todella tyylikkään ulkoasun puhelimellesi. Puhelimelle on lisäksi tarjolla useita erilaisia lisätarvikkeita, jotka helpottavat puhelimen päivittäistä käyttöä ja niiden joukosta löydät kätevästi myös erilaisia ja monipuolisia tuotteita joiden parissa saat aikasi kulumaan hauskemmin. Tarjolla on todella kestäviä ja vahvoja näytönsuojia puhelimesi näyttöä suojaamaan.

Tule tutustumaan valikoimaamme ja tilaamaan omalle puhelimellesi käytännölliset suojat sekä tarvikkeet.

Kaikki tyylikkäät ja suojaavat kuoret Motorola Moto G5 Plus puhelimelle löydät kätevästi täältä. Tarjoamme verkkokauppamme tällä osastolla erittäin kattavan sekä laajan valikoiman todella upeita kuoria puhelimesi suojaksi. Saatavilla on upeiden väri tarjonnan lisäksi malleja joissa kauniita kuvioita, kuvia sekä teksti ja kuva yhdistelmiä. Kuoret ovat valmistettu kestävistä ja korkelaatuisista materiaaleista ja ne kestävätkin hyvin päivittäistä käyttöä Lisäksi ne ovat valmistettu kyseisen laitteen mittojen mukaan joten ne istuvat täydellisesti puhelimeen ja samalla myös jättäen sen liitännät vapaiksi. Kuoret ovat myös erittäin ohuita jonka vuoksi ne eivät hankaloita puhelimen käyttöä ja ne ovat mukavan tuntuiset pitää kädessä. Ne ovat hyvin yksinkertainen ja helppo tapa pitää puhelin hyvässä kunnossa.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Motorola Moto G5 Plus Suojakuoret

Lux-case.fi verkkokauppa tarjoaa erinomaisen kattauksen erilaisia suojakuoria Motorola Moto G5 Plus puhelimelle. Meiltä löydät pohjoismaiden laajimman ja kattavimman valikoiman kuoria juuri sinun puhelimellesi. Kuoret ovat valmistettu puhelimen mittojen mukaisesti joten ne istuvat aina täydellisesti puhelimeesi ja samalla ne jättävät sen kaikki liitännät hyvin vapaiksi. Kuoret ovat valmistettu kestävistä ja korkelaatuisista materiaaleista kuten kuten TPU-muovi hybridi seoksesta, alumiinista, silikonista, kovamuovista ja puusta, jonka vuoksi ne kestävätkin hyvin kovempaakin käyttöä. Kuoret eivät häiritse millään lailla puhelimen päivittäistä käyttöä, joten voit käyttää sitä aivan normaalisti. Yksinkertaiset mutta silti kestävät kuoret antavat hyvän suojan puhelimellesi likaa ja naarmuja vastaan. Kuoret ovat todella helpot kiinnittä ja irrottaa ja juuri sen vuoksi ne ovat todella helppokäyttöinen suoja vaihtoehto puhelimelle. Tule tutustumaan suureen valikoimaamme.

Motorola Moto G5 Plus Suojakotelot

Suojakoteloilla annat Motorola Moto G5 Plus puhelimellesi parhaan mahdollisen suojan ja koteloita löydät hyvän valikoiman myymälästämme. Kotelot ovat siitä erinomainen valinta puhelimen suojaksi sillä niissä olevien ominaisuuksien vuoksi ne erottuvat erinomaisesti massasta. Koteloissa oleva standin tukee hyvin puhelinta ja voit asettaa sen mihin tahansa kulmaan kun esimerkiksi surffailet netissä tai kun katselet elokuvia, korttitaskut puolestaan toimivat hyvin lompakkona kun saat pidettyä puhelimesi mukana tärkeimmät korttisi vaikka työmatkalla. Kotelot ovat erittäin kestävät sillä useimmat niistä ovat nahkaisia ja siksi erinomainen tapa suojata koko puhelin varsinkin kolhuja ja naarmuja vastaan. Kotelot antavat erinomaisen suojan lisäksi myös tyylikkään ja hienon ilmeen puhelimellesi. Koteloissa on todella mukavan tuntuinen pinta joka tuntuu mukavalta pitää käsissä ja lisäksi se pysyy samalla paremmin käsissä kotelon pinnan ansiosta. Monissa koteloissa on todella hieno pintakuviointi joka lisää vain kotelon näyttävyyttä. Koteloita on saatavilla myymälästämme upeina eri värisinä ja lisäksi kauniilla kuvioilla ja kuvilla varustettuina.

Motorola Moto G5 Plus Autotelineet

Autotelineet ovat todella kätevä lisävaruste autoon koska sen avulla saat pidettyä Motorola Moto G5 Plus puhelimesi tukevasti ja turvallisesti paikoillaan autossa ajaessasi. Voit kuitenkin käyttää puhelintasi sen ollessa telineessä koska telinettä voi kääntää mihin kulmaan tahansa. Telineissä on eri kiinnitys mahdollisuuksia kuten ilmastointiritilä kiinnitys jonka saat tukevasti kiinnitettyä autosi ilmastointiritilään ja sitten on myös imukuppi kiinnitys malli joka tarttuu tiukasti mille tahansa sileälle pinnalle niin autossa kuin kotona. Puhelinta on hyvä käyttää telineessä esimerkiksi navigaattorina ja voit tietenkin myös vastailla hands-free puheluihin puhelimen ollessa telineessä. Voit myös ladata helposti puhelintasi sen ollessa telineessä eikä telineessä ole mitään varsia tai tukia jotka estäisivät näkymää puhelimeen. Autotelinetta voi myös hyvin käyttää kotona esimerkiksi pöydällä imukupin ansiosta. Telineet eivät myöskään häiritse puhelimesi käyttöä vaan kaikki toiminnot ovat hlposti käytettävissäsi.

Motorola Moto G5 Plus kotelot - Lux-Case.fi

Lux-Case Motorola Moto G5 Plus kotelot ja tarvikkeet https://lux-case.fi/motorola-moto-g5-plus.html