Motorola G4 / G4 Plus

Motorola G4 / G4 Plus
Motorola G4 / G4 Plus puhelin mallit jukaistiin Toukokuussa 2016 ja niiden odotetaan menestyvän erinomaisesti puhelin markkinoilla. Malleissa on erinomainen 5.5” IPS LCD näyttö 1080 x 1920 pikselin resoluutiolla. Käyttöjärjestelmänä toimii Android OS. V6.0.1 (Marshmallow). Puhelin mallit on todella kätevän kokoisia mitoilla 153 x 76.6 x 9.8mm ja painoltaan se on 155g. Muisti ja tallennustila määrät vaihtelevat malleittain 16GB ja 2GB RAM, 32GB, ja 3GB RAM tai 64GB, 4GB RAM. Me lux-case.fi verkkokaupassa tarjoamme molemmille malleille pohjoismaiden kattavimman ja laajimman valikoiman suojia ja tarvikkeita kuten kuoret, kotelot, pussit, laturit, näytönsuojat, autotelineet, pyörätelineet, kaapelit, kuulokkeet, kaiuttimet, kuulokkeet, kaiuttimet sekä muut lisätarvikkeet. Kuoret ovat erittäin kätevä tapa suojata puhelin sillä ne ovat erittäin kevyita ja huomaamattomia puhelimessa mutta antavat tehokkaan suojan naarmuja vastaan. Kuoret ovat valmistettu kyseisen puhelimen mittojen mukaan joten ne istuvat täydellisesti puhelimelle ja lisäksi ne myös jättävät kätevästi liitännät vapaiksi. Kotelot ovat puolestaan todella käytännölliset ja monipuoliset sillä ne erottuvat ominaisuuksiensa vuoksi hyvin muista suojista. Niissä olevalla standillä saat kätevästi tuettua puhelimesi juuri siihen kulmaan mistä näet parhaiten näytön kun surffailet internetissä tai kun pelaat pelejä, korttitaskuissa puolestaan tärkeimmät korttisi pidät kätevästi puhelimen mukana esimerkiksi kun menet kauppaan. Kotelot antavat myös suojan lisäksi upean ulkonäön puhelimellesi. Autotelineet tuovat turvaa ja mukavuutta autoiluusi kun saat pidettyä puhelimesi tukevasti ja turvallisesti paikoillaan samalla kun ajat. Telineet ovat siitä kätevät koska voit kiinnittää ne lähes minne tahansa autossasi. Tilaa meiltä omasi jo tänään ja hyödynnä ilmainen toimituksemme.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Motorola G4 / G4 Plus Suojakotelot

Motorola G4 / G4 Plus puhelimelle meillä on tarjota erittäin laaja sekä kattava valikoima erilaisia koteloita jotka ovat ehdottomasti parhaat mahdolliset suojat puhelimellesi. Lux-case.fi myymlästämme löydät pohjoismaiden suurimman valikoiman tuotteita puhelimellesi ja varsinkin tästä tarjonnasta löydät itsellesi helposti sinun tyyliisi sopivimmat tuotteet. Kotelot ovat todella monipuolisia sekä käytännöllisiä suojia sillä niissä olevat standit mahdollistavat sen että voit asettaa puhelimesi juuri sellaiseen kulmaan josta saat parhaiten katseltua puhelimeltasi esimerkiksi elokuvia tai vaikka vain surffailtua netissä, Korttitaskuissa puolestaan voit erinomaisesti pitää puhelimesi mukana tärkeimpiä korttejasi kun käyt ostoksilla joten sinun ei aina tarvitse ottaa lompakkoasi mukaan. Kotelot tarjoavat myös erinomaisen suojan lisäksi todella tyylikkään ulkoasun puhelimellesi ja ne ovat valmistettu laadukkaista sekä kestävistä materiaaleista kuten TPU-muovista ja nahasta, jonka vuoksi ne kestävät hyvin kovassakin käytössä. Tilaa omasi meiltä jo tänään. Tarjoamme kaikille meidän tuotteillemme ilmaisen toimituksen sinulle kotiin ja kun lähetät meille tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 niin saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.

Motorola G4 / G4 Plus Suojakuoret

Tarjolla meillä on myös todella laadukkaita suojakuoria erittäin laaja sekä kattava valikoima erilaisia malleja. Saat tilattua tarjonnastamme puhelimellesi upeiden eri värisien lisäksi myös kuoria joissa on kauniita eri kuvioita sekä teksti ja kuva yhdistelmällä varustettuja versioita. Kuoret ovat erittäin yksinkertainen vaihtoehto suojata puhelin ja silti se antaa todella hyvän suojan esimerkiksi naarmuja vastaan. Kuoret ovat todella käytännöllisiä sillä ne ovat valmistettu kyseisen puhelimen mittojen mukaan jonka vuoksi ne sopivat täydellisesti puhelimellesi ja samalla ne myös jättävät kätevästi puhelimesi liitännät ja näppäimet vapaiksi. Kuoret ovat valmistettu erittäin vahvoista sekä korkealaatuisista materiaaleista kuten alumiinista, silikonista, kovamuovista ja TPU-muovi hybridi seoksesta, näiden materiaalien ansiosta puhelimesi on varmasti turvassa ja suojassa kolhuilta ja naarmuilta.

Motorola G4 / G4 Plus Lisätarvikkeet

Löydät verkkokaupastamme erittäin suuren tarjonnan erilaisia lisätarvikkeita puhelimellesi ja meiltä saat todella nopeasti ja luotettavasti tilattuna ne itsellesi. Lisätarvikkeista löydät esimerkiksi todella kätevät näyttösuojat joilla pidät erinomaisesti puhelimesi näytön suojattuna sekä lähes uuden veroisena, lisäksi ne ovat todella helpot asettaa puhelimesi näytölle ja ne pysyvät siinä erinomaisesti. Muita tuotteita kuten latureita, autolatureita sekä matka adaptereita meillä on tajota erinomainen valikoima erilaisia malleja sekä väri vaihtoehtoja. Kuulokkeita ja kaiuttimia on saatavilla myös paljon erilaisia ja eri käyttötarkoituksiin sopivia kuten vesitiiviitä kaiuttimia joilla nautit erinomaisesta äänenlaadusta veden äärellä, joten täältä sinun on helppo valita juuri itsellesi sopivat. Kosketusnäyttökynät ja hanskat ovat erittäin hauskoja sekä hyödyllisiä tarvikkeita joilla kätevästi surffailet netissä, eivätkä ne jätä rasvaisia jälkiä näytöllesi tai naarmuta sitä. Toivotamme erittäin mukavia ja leppoisia ostoshetkiä sinulle verkkokaupassamme.