Motorola Moto G4 Play

Motorola Moto G4 Play
Motorola G4 Play puhelin on määrä julakista lähiaikoina ja me lux-case.fi myymälässä olemme jo valmistautuneet siihen sillä olemme keränneet tälle osastolle jo kattavan valikoiman tuotteita puhelimelle. Tässä puhelin mallissa on todella hieno 5” IPS LCD näyttö 720 x 1280 pikselin resoluutiolla. Käyttö järjestelmä tässä puhelimessa on Android OS. V6.0.1 (Marshmallow). Puhelimessa on muistia 1/2GB RAM sekä vapaata tallennustilaa 8/16GB ja sen kooltaan erittäin käytännöllinen mitoillaan 144.4 x 72 x 9.9mm sekä sillä on painoa 137g. Meidän verkkokaupastamme saat tilattua jo tälle mallille erilaisia suojia sekä tarvikkeita kuten kuoret, kotelot, pussit, laturit, näytönsuojat, pyörätelineet, autotelineet, kaapelit, kaiuttimet, kuulokkeet ja muut lisätarvikkeet. Saatavilla olevat kuoret ovat todella hieno tapa suojata puhelin naarmuilta ja se on todella kevyt mutta samalla se tarjoaa erinomaisen suojan puhelimellesi. Kuoret ovat valmistettu kyseisen puhelimen mittojen mukaan joten ne istuvat täydellisesti puhelimelle ja ne samalla myös jättävät puhelimesi liitännät vapaiksi. Paras mahdollinen tapa pitää puhelin kokonaisuudessaan suojattuna on kotelot sillä ne tarjoavat erittäin monipuolisen ja käytännöllisen suojan niille, Koteloissa olevan standin avulla saat loistavasti pidettyä puhelimesi juuri sellaisessa kulmassa jossa sinulla on mukava katsella elokuvia sekä surffailla netissä, korttitaskuissa saat kätevästi puhelimesi mukana pidettyä tärkeimmät korttisi esimerkiksi kun käyt kaupassa. Autotelineet ovat myös yksi monista käytännöllisimmistä tuotteistamme jotka ovat jo ehdoton hankinta autoon sillä niiden avulla pidät puhelimesi erittäin kätevästi ja turvallisesti paikoillaan autossasi. Voit myös käännellä telinettä mihin kulmaan tahansa joten voit vaikka käyttäää puhelintasi navigaattorina tai puhua helposti hands-free puheluita. Hanki itsellesi tuotteet jo tänään ja saat ne ilmaiseksi toimitettuna kotiisi.
View as Ruudukko Luettelo

1 tuote

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
  1. Motorola Moto G4 Play 0.3mm Karkaistu Lasi Näytönsuoja
    Special Price 10,35 EUR Regular Price 12,95 EUR
View as Ruudukko Luettelo

1 tuote

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Motorola G4 Play Suojakuoret

Motorola G4 Play suojakuoria löydät meidän myymälästämme erinomaisen valikoiman erilaisia upeita vaihtoehtoja. Lux-case.fi verkkokauppa tarjoaa sinulle pohjoismaiden suurimman ja kattavimman tuotevalikoiman puhelimellesi ja varsinkin suojakuoria löytyy todella paljon erilaisia joista jokainen takuu varmasti löytää mieleisensä mallit. Kuoret ovat todella yksinkertaisia mutta siitä huolimatta ne tarjoavat erinomaisen suojan naarmuja sekä likaa vastaan, lisäksi ne ovat todella kevyet joten niitä tuskin huomaa puhelimessa. Kuoret ovat valmistettu erittäin korkealaatuisista sekä kestävistä materiaaleista jonka vuoksi sopivat suojiksi erinomaisesti, lisäksi ne ovat myös valmistettu kyseisen puhelimen mittojen mukaisesti joten ne istuvat puhelimeen täydellisesti ja ne myös samalla jättävät puhelimen liitännät kätevästi vapaiksi. Tarjolla on upeiden väri vaihtoehtojen lisäksi tarjolla myös kauniita kuvioilla sekä teksti ja kuva yhdistelmällä koristeltuja versioita joista on mukava hankkia itselleen piristävät kuoret. Hanki meiltä omasi jo tänään. Tarjoamme kaikille meidän tuotteillemme ilmaisen kotiinkuljetuksen ja kun lähetat meille tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 niin saamme tilaamasi tuotteet postiin vielä samana päivänä.

Motorola G4 Play Suojakotelot

Suojakotelot antavat todella erinomaisen ja varsin kattavan suojan koko puhelimellesi. Kotelot ovat erittäin monipuolinen ja käytännöllinen suoja puhelimellesi, sillä sen ominaisuuksien vuoksi ne erottuvat hyvin edukseen muista markkinoilla olevista suojista. Koteloissa olevat standit ovat todella erinomaisia sillä niiden avulla saat tuettua puhelimen juuri sellaiseen kulmaan mihin itse haluat ja josta sinun on paras katsella esimerkiksi elokuvia tai pelata pelejä, korttitaskut puolestaan antavat sinulle mahdollisuuden pitää puhelimesi mukana tärkeimpiä korttejasi kun olet vaikka ostoksilla. Kotelot tarjoavat erittäin kattavan suojan lisäksi puhelimellesi myös todella tyylikkään ilmeen. Ne ovat valmistettu vahvoista ja erittäin laadukkaista materiaaleista kuten nahasta ja TPU.muovista, joten ne sopivat täydellisesti puhelimen suojiksi myös kovaankin käyttöön. Myös koteloita on tarjolla erittäin tyylikkäitä malleja sekä hienojen eri väri vaihtoehtojen lisäksi myös todella upeita kuviolisia ja kuvallisia malleja joista valita omat.

Motorola G4 Play Suojapussit

Motorola G4 Play puhelimelle on saatavilla erittäin upea valikoima tyylikkäitä pusseja joilla saat pidettyä erittäin tyylikkäästi ja kätevästi puhelimesi suojassa kolhuilta sekä naarmuilta. Pusseja on saatavilla erittäin hienoja eri mallisia ja myös kauniiden väri vaihtoehtojen lisäksi upeilla kuvioilla varustettuja versioita joiden joukosta varmasti jokainen saa löydettyä mieleiset mallit omalle puhelimelle ja tyylilleen sopivat. Pusseissa olevalla mukavalla ja kätevällä kantohihnalla saat hyvin pidettyä puhelintasi mukana kun liikut kaupungilla ja lisäkasi samalla niissä on ylimääräinen tasku joissa saat säilytettyä pienempiä tavaroitasi kuten avaimia, kortteja sekä rahaa jonka vuoksi ne ovat kuin pieniä laukkuja jossa mukanasi kulkee kaikki päivittäin tarvitsemasti tavarat kätevästi mukana. Pussin sisäpinta on vuorattu erittäin pehmeällä materiaalilla joten se ei naarmuta puhelimesi näyttöä eikä muitakaan tavaroita joita siinä kuljetat. Toivotamme sinulle erittäin mukavia ostoshetkiä meidän verkkokaupassamme.