Motorola Moto G2

Motorola Moto G2
Tervetuloa Lux-case.fi verkkokauppaan! Meiltä löydät suojakotelot, suojakuoret sekä lisätarvikkeet Motorola Moto G2 puhelimellesi. Meiltä löydät kaikki tarvikkeet puhelimesi suojaukseen ja tarjoamme Motorola Moto G2 suojakuoret, kotelot ja näytön suojakalvot erittäin edulliseen hintaan. Liikunnan ystäville tarjoamme pyörätelineet sekä käsivarsikotelot helpottamaan puhelimen käyttöä liikuntasuorituksen aikana. Kaapelit osiostamme löydät HDMI-kaapelit, audiokaapelit sekä monet muut kaapelit, joiden avulla saat puhelimestasi enemmän irti. Meiltä löydät myös suuren valikoiman kuulokkeita sekä mini kaiuttimia. Valikoimastamme löydät myös laturit, autolaturit, autotelineet, kosketusnäyttökynät, standit, pussit ja laukut sekä paljon muuta. Tarjontamme on todella laaja, joten vietä hetki aikaa ja tutustu rauhassa tuotteisiimme. Kaikki tilauksemme lähetetään ilman postimaksuja koko Suomeen!
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Motorola Moto G2 Suojakuoret

Tervetuloa Lux-case.fi verkkokauppaan. Olemme erikoistuneet älypuhelinten suojaukseen ja meiltä löydät myös suojakuoret Motorola Moto G2 puhelimesi suojaukseen. Tässä Motorolan puhelimessa on käytetty huippulaatuisia osia, joten on tärkeä pitää se suojassa, eikö totta? Motorola Moto G2 suojakuori pitää puhelimesi turvassa iskuilta, lialta ja naarmuilta. Suojakuori on erittäin helppo asentaa paikalleen ja se istuu puhelimeesi todella napakasti, joten se ei pääse irtoamaan puhelimestasi. Ajattelet varmaan, että suojakuori pilaa puhelimesi ulkonäön mutta mieti myös kuinka paljon se tulee lisäämään puhelimesi käyttöikää. Suojakuoria löytyy useilla eri materiaaleilla ja voit vapaasti valita otatko alumiiniset, muoviset, TPU-materiaaliset vai silikoniset kuoret. Alumiini sekä muovikuoret ovat ohuita ja sileitä ja ne suojaavat puhelintasi kevyiltä iskuilta ja naarmuilta. TPU ja silikonikuoret ovat pehmeitä ja hieman paksumpia mutta ne kestävät todella kovaa käsittelyä. Kaikkia kuoriamme löytyy useissa eri väreissä, joten voit valita lempivärisi. Meillä on yli 10 vuoden kokemus alalta, ja tarjoamme ainoastaan laadukkaita ja testattuja tuotteita. Tilaa ja hyödynnä tarjoamamme ilmainen toimitus!

 

Motorola Moto G2 Kotelot, Laukut ja Pussit

Älypuhelimet ovat osa jokapäiväistä elämää joten on tärkeää, että puhelin ja sen ominaisuudet pysyvät turvassa. Lux-case.fi verkkokaupasta löydät laadukkaat ja edulliset kotelot Motorola Moto G2 puhelimellesi. Kotelot antavat arvokkaalle puhelimellesi suojan pölyä likaa ja naarmuja vastaan. Suojakotelo tarjoaa puhelimellesi myös erittäin hienon ja näyttävän ulkoasun. Voit valita otatko PU nahasta, kankaasta tai aidosta nahasta valmistetun kotelon. Kaikki koteloidemme materiaalit kestävät todella hyvin kulutusta ja puhelimesi istuu niihin täydellisesti. Koteloissa on myös monia käytännöllisiä ominaisuuksia kuten korttitaskut, standi ja smart view ikkuna. Valikoimastamme löydät myös puhelimesi säilytykseen sopivat laukut, pussit ja puhelinlompakot. Puhelinlompakossa voit säilyttää puhelimesi lisäksi rahaa ja kaikkia tärkeitä korttejasi, joten sinun ei tarvitse enää pitää lompakkoa mukanasi. Puhelinlompakot on varustettu rannehihnalla ja ne on valmistettu laadukkaasta nahasta ja kankaasta. Suojapussi on ehkä yksinkertaisin ja halvin tapa suojata älypuhelimesi naarmuilta sekä lialta ja useissa malleissamme on ranne- tai olkahihna. Kaikkia koteloita, laukkuja, lompakkoja sekä pusseja on saatavilla useissa eri väreissä ja malleissa. Vietä hetki aikaa valtavan tarjontamme parissa ja tee tilaus!

 

Motorola Moto G2 Lisätarvikkeet

Lux-case.fi verkkokaupan valikoima kattaa muutakin kuin pelkästään suojakuoria ja koteloita. Meiltä löydät satoja erilaisia lisätarvikkeita Motorola Moto G2 puhelimellesi, joiden avulla saat älypuhelimestasi enemmän irti. Tarjonnastamme löydät laadukkaat näytön suojakalvot, joiden ansiosta näyttösi pysyy varmasti turvassa naarmuilta sekä lialta. Kosketusnäytön hallintaan meiltä löytyy kymmeniä erilaisia kosketusnäyttökyniä sekä hansikkaita. Autotarvike listamme on myös todella laaja ja sieltä löydät huippulaatuiset autotelineet, Bluetooth kuulokkeet, autolaturit sekä kaapelit. Valikoimamme on todella laaja sekä monipuolinen ja jos sinulla on jotain kysyttävää, niin ystävällinen asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi.