Motorola Moto E4

Motorola Moto E4
Motorola julkaisi kesällä 2017 halvemman luokan budjetti Motorola Moto E4 älypuhelimensa ja sen suositushinta julkistaessa oli noin 150 euroa. Edullisessa Moto E4 mallissa on mukavan kokoinen 5 tuuman ja 720x1280 pikselin HD näyttö. 2 Gt RAM muistia sekä 16 Gt tallennustilaa on vähänlaisesti, mutta riittävästi ottaen huomioon puhelimen ominaisuudet. 2800 mAh irroitettavalla akulla pärjää hyvin päivän yli raskaammallakin käytöllä. 8 MP takakamerassa ja 5 MP etukamerassa on molemmissa LED salamavalot ja kameroilla pärjää hyvin valoisissa olosuhteissa. Hyvänä lisänä puhelimesta löytyy sormenjälkitunnistin.

Motorola Moto E4 on erittäin hyvä älypuhelin hintaluokassaan ja on aina viisasta suojata uusi puhelin. Meillä Lux-Case.fi verkkokaupassamme on monipuolinen valikoima lisävarusteita Motorola Moto E4 mallille. Etsitkö uutta suojakoteloa jossa on käytännöllisiä ominaisuuksia vai käytätkö mielummin persoonallisia suojakuoria? Meidän laajasta valikoimastamme Motorola Moto E4 puhelimelle löytyy varmasti jokaiselle miellyttäviä lisävarusteita.

Haluatko tuoda puhelimeesi enemmän oman persoonaasi esille vai mietitkö ainoastaan suojata Motorola Moto E4 älypuhelimesi? Lux-Case verkkokaupassamme on erittäin monipuolinen valikoima erilaisia suojakuoria Moto E4 mallille. Meiltä löydät älypuhelimellesi paljon erilailla suunniteltuja kuoria monenlaisilla kuvilla ja kuvioilla. Vai oletko etsimässä yksiväristä suojakuorta? Siinä tapauksessa meiltä löydät kaiken väriset suojakuoret mitä voit kuvitella. Mistä sitten ikinä tykkäät, meillä on varmasti jokaiselle asiakkaalle jotain mielenkiintoista. Kaikki kuoret on suunniteltu Motorola Moto E4 mittojen mukaan, joten ne istuvat älypuhelimeesi täydellisesti.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.