Motorola Moto E4 Plus

Motorola Moto E4 Plus
Motorola julkaisi kesällä 2017 keskiluokan älypuhelimensa Motorola Moto E4 Plus mallin ja sen saa hankittua 2018 vuoden alkupuolella alle 200 eurolla. Moto E4 Plus puhelimessa on 5,5 tuuman 720x1280 pikselin HD näyttö. Käyttömuistia puhelimessa on 3 Gt RAM ja 16 Gt verran, joka on aivan riittävä ja tarvittaessa voi hankkia 128 Gb muistikortin. 5 MP etukamera ja varsinkin 13 MP automaattitarkenteisella takakameralla saa otettua varsin hyviä valokuvia. Erikoisuuten puhelimessa on peräti 5000 mAh akku, jolle luvataan yhdellä latauskerralla 2 päivää käyttöaikaa. Kuorten metallimainen rakenne sekä sormenjälkitunnistin antavat Premium tuntumaa puhelimeen.

Motorola Moto E4 Plus on hinta-laadultaan loistava puhelin ja se kannattaa suojata. Lux-Case.fi verkkokaupassamme on laaja valikoima lisävarusteita Motorola Moto E4 Plus mallille. Etsitkö uutta suojakoteloa jossa on monenlaisia ominaisuuksia vai tykkäätkö käyttää persoonallisia suojakuoria? Meidän monipuolisesta valikoimastamme Motorola Moto E4 Plus mallille löytyy varmasti jokaiselle lisävarusteita.

Haluatko tehdä puhelimestasi persoonallisen näköisen vai onko tärkeämpää ainoastaan suojata Motorola Moto E4 Plus älypuhelimesi? Lux-Case verkkokaupassamme meillä on todella laaja valikoima erilaisia suojakuoria Moto E4 Plus puhelimelle. Meidän valikoimastamme löydät älypuhelimellesi paljon erilailla suunniteltuja kuoria monenlaisilla kuvilla ja kuvioilla. Vai etsitkö yksiväristä suojakuorta? Siinä tapauksessa meiltä löydät kaiken väriset suojakuoret mitä pystyt kuvittelemaan. Mistä sitten ikinä pidätkään, meiltä löydät itsellesi varmasti jotain mielenkiintoista. Kaikki kuoret on suunniteltu Motorola Moto E4 Plus mittojen mukaan, joten ne istuvat älypuhelimeesi täydellisesti.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.