Motorola Moto E

Motorola Moto E
Motorola Moto E on edullinen puhelin ja siinä on kaikki älypuhelimen perusominaisuudet. Verkkokaupastamme löydät lukuisat lisätarvikkeet, joiden avulla teet tästä puhelimesta paremman käyttää. Ensimmäiseksi sinun kannattaa hankkia puhelimellesi Motorola Moto E suojakuori tai kotelo. Puhelimen näyttö on myös järkevä suojata ja meiltä löytyy siihen tarkoitetut näytön suojakalvot. Valikoimastamme löytyy myös kuulokkeet sekä mini kaiuttimet, joilla saat musiikin kuulumaan missä tahansa. Jos harrastat paljon urheilua, niin sinun kannattaa suunnistaa pyöräteline sekä käsivarsikotelo tarjontamme pariin. Meiltä löydät myös kymmenet erilaiset autotarvikkeet, standit, telineet, kaapelit ja monet muut Mototola Moto E tarvikkeet. Vietä siis hetki aikaa sivuillamme ja tutustu rauhassa massiiviseen tarjontaamme. Lähetämme kaikki tilaukset kotiisi täysin ilman postikuluja!
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Motorola Moto E Suojakuoret

Tämä on Motorolan halvimpia puhelimia mutta silti olisi ikävää, jos se sattuisi tipahtamaan ja särkymään. Lux-case.fi verkkokaupasta löydät kymmenet erilaiset suojakuoret Motorola Moto E puhelimellesi. Motorola Moto E suojakuoret tekevät puhelimestasi hienomman ja persoonallisemman. Valikoimastamme löytyy runsaasti erivärisiä suojakuoria ja voit valita esimerkiksi punaisen, violetin, mustan, valkoisen, vihreän, sinisen, keltaisen tai vaikka oranssin kuoren. Suojakuoret antavat puhelimellesi erinomaisen suojan naarmuja sekä iskuja vastaan. Kuoret eivät peitä koko puhelintasi, vaan ainoastaan puhelimesi takakannen sekä kyljet, jättäen kameran ja muut puhelimesi liitännät avoimiksi käyttöösi. Suojakuoret on todella helppo asentaa paikalleen ja vaihtaa uusiin, joten voit vaihtaa kuoria vaikka päivittäin. Myymiämme suojakuoria on saatavilla silikonisena, muovisena, alumiinisena sekä TPU-materiaalista valmistettuna. Parhaimman suojan iskuja vastaan saat paksulla silikonisella suojakuorella. Lux-case.fi verkkokauppa on toiminut alalla yli 10 vuotta ja siksi tarjoammekin kaikille kuorille 100% tyytyväisyystakuun sekä 30 päivän palautusoikeuden. Myymme kaikki suojakuoret alennettuun hintaan ja tarjoamme lisäksi ilmaisen kotiinkuljetuksen koko Suomeen, joten tilaa heti!

 

Motorola Moto E Kotelot, Laukut & Pussit

Jos haluat puhelimellesi täydellisen suojauksen, niin ensimmäiseksi sinun kannattaa hankkia sille näytönsuojakalvo sekä suojakotelo. Motorola Moto E suojakotelo antaa täydellisen suojan likaa, pölyä, naarmuja sekä iskuja vastaan. Verkkokaupastamme löytyvät suojakotelot Motorola Moto E puhelimelle ovat valmistettu nahasta sekä PU nahasta ja ne tarjoavat puhelimellesi myös uskomattoman tyylikkään ulkoasun. Kaikkien perusvärien lisäksi meiltä löytyy hienosti kuvioidut suojakotelot ja voit valita esimerkiksi kauniilla perhoskuviolla varustetun kuoren. Kaikki myymämme suojakotelot on valmistettu istumaan puhelimellesi täydellisesti ja puhelimesi ei pääse tipahtamaan kotelosta, vaikka kotelon kansi olisi auki. Suojakotelon kansi lukittuu vahvalla magneettilukolla ja kaikki kotelomme on myös todella helppo taittaa standiksi. Lähes kaikissa myymissämme suojakoteloissa on myös runsaasti tilaa käteiselle sekä pankkikorteille, joten sinun ei tarvitse enää kanniskella vanhaa kulunutta lompakkoa mukanasi. Koteloiden lisäksi verkkokauppamme valikoimasta löytyy älypuhelinten laukut ja pussit. Suojapussi on erinomainen tapa säilyttää puhelintasi, jos haluat pitää sen turvassa naarmuilta sekä lialta. Kaikki myymämme suojapussit sekä laukut ovat valmistettu korkealaatuisesta kankaasta sekä nahasta ja ne on varustettu kätevällä ranne tai olkahihnalla. Meiltä löytyy myös vyökiinnitteiset älypuhelinten nahkataskut. Valinnanvaraa on todella paljon ja löydät varmasti mieleisesi suojausvälineen. Tilaa nyt ja hyödynnä tarjoamamme ilmainen toimitus!

 

Motorola Moto E Lisätarvikkeet

Koteloiden ja suojakuorten lisäksi Lux-case.fi verkkokauppa tarjoaa monet hyödylliset lisätarvikkeet Motorola Moto E puhelimellesi. Valtava valikoimamme kattaa kaiken mitä tarvitset musiikin kuunteluun ja meiltä löydät Motorola Moto E kuulokkeet, mini kaiuttimet sekä audiokaapelit. Autotarvike osiostamme löydät helposti asennettavat autotelineet sekä huipputehokkaat autolaturit. Meiltä löydät tietenkin myös verkkovirtalaturit, pistoke-adapterit sekä varavirtalähteet, joilla lataat puhelimesi missä tahansa koska tahansa. Lisätarvike valikoimastamme löydät myös microSD-muistikortit, kosketusnäyttökynät, standit, telineet, näytön suojakalvot, pyörätelineet, käsivarsikotelot, kaapelit ja kaiken muun mitä puhelimesi tarvitsee. Vietä hetki aikaa sivullamme ja tutustu tarjontaamme. Lähetämme kaikki tilaukset ilmaisella kotiinkuljetuksella koko Suomeen!