Motorola Moto 360 - 46mm

Motorola Moto 360 - 46mm
Motorola Moto 360 46mm kellon osastolta löydät kaikenlaisia lisätarvikkeita ja suojia. Moto 360 on Motorolan upea älykello joka tuo kätevän lisän kun voit tarkastaa esimerkiksi sähköpostit ja kuunnella musiikkia. Tämän mallin Motorola julkaisi syksyllä 2015 ja se on toisen sukupolven malli. Kello on myös IP67 suojattu joten voit pitää sitä kädessä vaikka uidessa ja lisäksi se on ruostumatonta terästä joten se on myös hyvin kestävä. Skandinavian laajimmasta valikoimasta saat kätevästi ja luotettavasti tilattua kellollesi tarvikkeet ja suojat. 10 vuoden kokemuksella voimme taata sinulle erinomaisen ja turvallisen palvelun kun tilaat kellollesi tuotteita. Meiltä löydät Moto 360 kellolle rannekkeet, kuoret, suojakotelot, kellonpidikkeet, telineet ja latauspidikkeet. Rannekkeita on tarjolla eri materiaaleja ja värejä joista löydät helposti suosikkisi. Kuorilla saat hyvin suojattua kellon, saatavilla useita hauskoja väri vaihtoehtoja. Kellon ruudun puolestaan saat pidettyä erittäin hyvin suojassa lialta ja naarmuilta suojakoteloilla joita valikoimassa on eri malleja ja värejä. Latauspidikkeitä löytyy eri malleja joihin saat laitettua kellon latautumaan, saatavilla maanläheisillä väreillä. Lisäksi vielä löydät meiltä värikkäitä kellon telineitä joihin saat laitettua kellon lepäämään. Lähetä meille tilauksesi jo tänään! Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen. Kun teet tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 niin saamme pakettisi vielä saman päivän postiin. Tutustu samalla myös meidän muihin Motorola tuotteisiin. Toivottavasti viihdyt verkkokaupassamme ja palaat pian asioimaan uudestaan.
View as Ruudukko Luettelo

3 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
  1. Motorola Moto 360 46mm temperoitu suojalasi näytölle
    Special Price 9,55 EUR Regular Price 11,95 EUR
  2. Motorola Moto 46mm Näytönsuoja
    Special Price 13,00 EUR Regular Price 15,95 EUR
  3. Kellon Silikoni Ranneke
    Special Price 18,00 EUR Regular Price 22,45 EUR
View as Ruudukko Luettelo

3 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Motorola Moto 360 46mm Älykello
Moto 360 46mm on Motorolan viime syksynä julkaisema toisen sukupolvn älykello joka on haastanut isommat valmistajat ja löytänyt paikkansa kuluttajien käsiin. Se on mitoiltaan normaalin rannekellon kokoinen eli 46 x 46 x 11.4 mm ja valmistettu ruostumattomasta teräksestä joten se on erittäin kestävä käytössä, lisäksi se on myös erittäin tyylikkään näköinen kello joka sopii mainiosti joka tilanteeseen. Kello on myös vedenkestävä joten voit huoletta pitää sitä suihkussa tai jos vaikka käyt uimassa. Muistia kellossa on 512 MB RAM ja tallennus tilaa 4 GB joten siinä on aika standardi määrä muistia kun vertaa sitä muihin samanlaisiin kelloihin. Kätevyyttä lisää se että voi lukea siitä helposti tekstiviestit ja sähköpostit ja pysyt kellon avulla ajan tasalla. Moto 360 nimensä mukaan on maailman ensimmäinen pyöreä näyttöinen älykello joten se tekee siitä entistä huomaamattomamman näköisen. Motorola on myös lisännyt kelloon 360 Sport toiminnon jonka avulla voit kätevästi seurata urheilu suorituksiasi kellon kautta. Moto 360 tukee myös Wi-Fi toimintoa jonka avulla säästät akkua ja sinun ei tarvitse kytkeä Bluetooth toimintoa pois päältä.

Motorola Moto 360 46mm Suojat
Lux-case.fi verkkokaupassa on paljon erilaisia vaihtoehtoja suojata arvokas älykello ja tehdä se tyylikkäästi. Kuorilla saat loistavasti pidettyä puhelimesi suojassa likaa ja naarmuja vastaan ja voit samalla tehdä sen huomaamattomasti. Suojakoteloillla saat tietysti suojattua koko kellon ja varsinkin näytön saat hyvin pidettyä suojattuna naarmuilta kotelon avulla. Suojat ovat myös valmistettu nimenomaan kyseisille malleille joten ne istuvat täydellisesti kelloihin, eivätä myöskään hankaloita niiden käyttöä.

Motorola Moto 360 46mm Lisätarvikkeet
Lisätarvikkeissa on rannekkeita joita vaihtamalla saat uutta ilmettä kelloosi ja valittavana on paljon eri värisiä vaihtoehtoja, lisäksi voit tilata meiltä rannekkeita jos edellinen menee jostain syystä rikki. Kellopidikkeissä saat mukavasti pidettyä kellosi kun et sitä käytä ja se pysyy siististi paikoillaan ja tiedät aina missä kellosi on joten se ei myöskään pääse hukkumaan. Telineillä on sama tarkoitus ja toiminta periaate eli pitää puhelin siististi telineessä ja helposti löydettävissä kun et sitä käytä. Latauspidikkeet ovat myös erinomainen tapa säilyttää kelloa ja pitää se helposti saatavilla, tietysti latauspidikkeet tarkoitus on ladata kelloa mutta sitä voi hyödyntää muutenkin. Lux-case.fi verkkokaupasta voit tilata luotettavasti ja turvallisesti kotoasi käsin tuotteet jokaiselle mobiililaitteellesi kuten puhelimelle, tabletille ja kannettavalle. 10 vuoden kokemuksella takamme sinulle helpon ja kätevän palvelun. Lähetä meille tilauksesi jo tänään ja hyödynnä meidän ilmainen toimitus. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen ja kun teet tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 niin saamme pakettisi vielä saman päivän postiin. Toivotamme koko verkkokauppamme puolesta mukavia ja leppoisia ostos hetkiä.