Motorola Droid Turbo

Motorola Droid Turbo
Onko sinulla tämä harvinaisempi Motorolan puhelin? Lux-case.fi verkkokaupasta löydät suojakuoret, kotelot sekä lisätarvikkeet Motorola Droid Turbo puhelimellesi. Meidän massiivisesta valikoimastamme löydät kaikki tuotteet puhelimesi suojaukseen ja varusteluun. Jos pidät musiikin kuuntelusta, niin selaa alaspäin ja löydät kuulokkeet ja mini kaiuttimet. Autosi varusteluun löydät laadukkaat ja palkitut autotelineet sekä USB-autolaturit. Tämän puhelimen suuri näyttö on hyvä pitää suojattuna Motorola Droid Turbo näytön suojakalvoilla. Tarjonnastamme löydät myös pyörätelineet, standit, suojapussit, kaapelit ja paljon muuta. Katsele rauhassa valikoimaamme ja tilaa tuotteet, joita sinä tarvitset. Kaikki tuotteemme toimitetaan kotiisi ilman postimaksuja. Jos sinulla on kysyttävää, niin ota rohkeasti yhteyttä, ystävällinen asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Motorola Droid Turbo Suojakuoret

Tervetuloa Lux-case.fi verkkokauppaan! Tämä Motorolan puhelin on huippulaatua, siinä on 20,7 megapikselin kamera, 5,2 tuuman kosketusnäyttö 2560 x 1440 pikselin tarkkuudella, Qualcomm Snapdragon 805 järjestelmäpiiri sekä se painaa vain 176 grammaa. Puhelin on suunnattu pääsääntöisesti Yhdysvaltojen markkinoille mutta meiltä löydät varusteet tämänkin puhelimen suojaukseen. Suojakuoret Motorola Droid Turbo puhelimelle suojaavat arvokasta älypuhelintasi jokapäiväisiltä vahingoilta. Motorola Droid Turbo suojakuoret on erittäin helppo ja nopea asentaa paikalleen, eivätkä ne haittaa puhelimesi käyttöä millään tavalla. Kuoret suojaavat puhelintasi naarmuilta sekä iskuilta. Voit vapaasti valita otatko silikonikuoret, TPU-kuoret, alumiinikuoret vai muovikuoret. Silikoni ja TPU-kuoret ovat pehmeitä ja ne kestävät koviakin iskuja. Alumiini ja muovikuoret ovat sileitä, ohuita ja niissä voi olla kaunis kuvio. Kuorien materiaalin lisäksi voit vapaasti valita kuoriesi värin ja se voi olla esimerkiksi sininen, punainen, vihreä, musta, valkoinen, violetti, keltainen tai oranssi. Huolimatta siitä minkä kuoren valitset, niin voit olla varma, että saat huippulaadukkaan kuoren. Verkkokauppamme tarjoaa ilmaisen kotiinkuljetuksen kaikille tuotteille ja jos tilaat enemmän tuotteita kerralla saat jopa 35% alennuksen.

Motorola Droid Turbo Kotelot, Laukut ja Pussit

Oletko hankkinut tämän upean Motorolan lippulaiva puhelimen ja etsit sille suojausta? Tulit oikeaan osoitteeseen! Lux-case.fi verkkokaupasta löydät tälle harvinaisemmallekin puhelimelle kaiken tarvitsemasi. Suojakotelo Motorola Droid Turbo puhelimelle antaa sille totaalisen suojan likaa, pölyä, naarmuja sekä iskuja vastaan. Motorola Droid Turbo kotelo pitää puhelimesi turvassa naarmuilta kun pidät sitä esimerkiksi laukussasi. Kaikki kotelomme on valmistettu nahasta ja ne lisäävät puhelimesi kokoa vain hieman. Kotelon kansi sulkeutuu vahvalla magneettikiinnityksellä pitäen puhelimen suuren näytön turvassa. Kotelo on erittäin tyylikäs tapa pitää puhelinta mukanasi, valitse esimerkiksi pukusi kanssa yhteensopiva, tyylikäs musta kotelo. Koteloissa voi puhelimen lisäksi säilyttää rahaa tai pankkikortteja, sillä niissä on sisäänrakennetut korttitaskut. Lähes kaikki kotelomme kääntyvät myös standiksi, joten saat aina asetettua puhelimesi mieluisaan katselukulmaan. Tarjontamme ei rajoitu suojakuoriin ja koteloihin, vaan meiltä löydät myös upeat älypuhelin laukut sekä suojapussit. Laukku on todella tyylikäs tapa kuljettaa puhelinta mukanasi, puhelimen lisäksi voit säilyttää laukussa käteistä tai pankkikorttejasi.  Suojapussi on yksinkertainen ja halpa tapa antaa puhelimellesi suoja naarmuja ja likaa vastaan kun pidät puhelintasi esimerkiksi taskussasi tai repussasi. Katsele rauhassa laajaa kotelo, suojapussi sekä puhelinlaukku tarjontaamme ja tee tilaus!

Motorola Droid Turbo Lisätarvikkeet

Lux-case.fi verkkokaupan tarjonta ei rajoitu pelkästään suojakuoriin ja koteloihin, vaan meiltä löydät myös sadat eri lisätarvikkeet Motorola Droid Turbo puhelimellesi. Liikunnan ystäville tarjoamme laadukkaat urheilukotelot sekä pyörätelineet, joiden avulla liikkumisesta ja puhelimen käytöstä tulee helppoa ja vaivatonta. Autoilevalle ihmiselle meiltä löytyy autotelineet, autolaturit, latauskaapelit sekä Bluetooth kuulokkeet. Tarjoamme myös valtavan valikoiman muita Motorola Droid Turbo lisätarvikkeita, kuten kuulokkeet, muistikortit, näytön suojakalvot, kosketusnäyttökynät, telineet sekä paljon muuta. Vietä hetki aikaa valtavan tarjontamme parissa ja tilaa välineet, jotka tekevät sinun puhelimestasi paremman ja hauskemman käyttää.