Microsoft

Microsoft
Microsoft

Meidän laajasta tuote valikoimastamme saat kätevästi tilattua tuotteet Microsoft laitteillesi. Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus alalta ja sen vuoksi takaamme erinomaisen ja luotettavan palvelun. Tarjonnastamme löydät hienot suojakuoret Microsoft laitteille. Ne ovat valmistettu laitteiden mittojen mukaan joten ne istuvat täydellisesti ja samalla jättävät liittimet vapaiksi. Kuoria on saatavilla kattava väri ja malli valikoima.

Kätevillä näytön suojakalvoilla annat laitteesi näytölle erinomaisen suojan naarmuja ja likaa vastaan. Meiltä myös löydät erittäin tyylikkäät ja erinomaisesti suojaavat kotelot jotka tarjoavat lähes täydellisen suojan laitteillesi. Useimmissa koteloissa olevat korttitaskut ja standi tuovat mukavuutta kun esimerkiksi käytät internettiä tai katselet elokuvia. Taskut ovat erittäin käytännölliset, saat niissä pidettyä tärkeimmät korttisi puhelimen mukana. Myös koteloita on tarjolla monia eri värejä ja malleja. Tuote valikoimassamme on myös tarjolla useita erilaisia kuulokkeita ja kaiuttimia. Kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun ja toistavat äänet tarkasti. Kaiuttimia sekä kuulokkeita meiltä löytyy useita eri malleja, värejä ja kokoja.

Valikoimastamme löydät myös vesitiiviitä kaiuttimia. Tuote valikoimaan kuuluu myös todella kätevät autotelineet joiden avulla saat laitteesi pysymään tukevasti ja turvallisesti paikoillaan autossa. Autotelineitä on laaja valikoima mistä valita. Telineet ovat loistava varuste autoon koska sillä saat laitteesi pysymään paikoillaan tukevasti ja turvallisesti autossasi. Tutustu valikoimaamme tänään ja näet mitä kaikkea meillä on myynnissä omille laitteillesi.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Microsoft Suojakuoret

Lux-case.fi verkkokaupasta saat helposti ja luotettavasti tilattua upeat suojakuoret juuri sinun Microsoft laitteillesi. Tarjoamme sinulle Skandinavian suurimman ja kattavimman suojakuori valikoiman josta varmasti löydät laitteillesi ja tyylillesi sopivan suojan. Kuoret ovat siitä erinomainen suoja laitteelle sillä ne ovat valmistettu kestävistä ja korkealaatuisista materiaaleista kuten joustavasta muovista, alumiini seoksesta, silikonista sekä kovamuovista, joten kestävät erinomaisesti joka päiväistä käyttöä. Kuoret ovat myös valmistettu laitteiden mittojen mukaan ja siksi se sopiikin laitteelle täydellisesti ja lisäksi samalla se jättää laitteen liitännät vapaiksi. Kuoret eivät myöskään häiritse laitteen käyttöä vaan voit käyttää sitä ihan normaalisti päivittäisessä käytössä. Kuoria löydät meidän valikoimastamme upeiden väri vaihtoehtojen lisäksi myös kauniita kuvioilla sekä kuva ja teksti yhdistelmällä koristeltuja kuoria joista on todella helppo löytää juuri sopiva itselle. Tule nyt tutustumaan meidän erinomaiseen valikoimaamme.

Microsoft Suojakotelot

Microsoft laitteille annat loistavan suojan suojakoteloilla. Kotelot ovat kokonaisuudessaan paras mahdollinen tapa pitää laite suojattuna kolhuilta ja naarmuilta. Ne erottuvat hyvin muista suoja tuotteista sillä niissä olevat standi ja korttitaskut tekevät niistä erittäin monipuoliset ja käytännölliset päivittäisessä käytössä. Standin kanssa saat asetettua laitteesi juuri siihen kulmaan mihin itse haluat ja se on erinomainen kun katselet elokuvia tai vaikkapa surffaat netissä, korttitaskuissa mukanasi kulkee näppärästi tärkeimmät korttisi ja sinun ei välttämättä tarvitse pitää lompakkoasi mukana jatkuvasti. Myös kotelot ovat valmistettu erittäin laadukkaista ja kestävistä materiaaleista ja sen vuoksi ne ovatkin hyvin pitkäikäisiä. Kotelot ovat myös todella mukavan tuntuiset pitää kädessä ja laite pysyy myös paremmin kädessä niiden avulla, kotelot eivät hankaloita tai rajoita tabletin käyttöä millään tavalla vaan voit aivan normaalisti käyttää sitä.

Microsoft Lisätarvikkeet

Verkkokauppamme valikoimassa on paljon erilaisia lisätarvikkeita Microsoft laitteille. Saatavilla on niin tuotteita jotka helpottavat tabletin käyttöä kuin erilaisia vempaimia jotka ovat erinomaista ajanvietettä. Laitteen upean näytön pidät puhtaana ja lähes uuden veroisena kätevillä ja helppokäyttöisillä näytönsuojilla. Löydät myymälästämme myös laajan tarjonnan latureita, autolatureita ja matka adaptereita, saatavilla on paljon eri värisiä ja mallisia. Kuulokkeita on myös laaja valikoima jokaisen makuun. Laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita värejä ja malleja, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta erikokoisia, värisiä ja mallisia. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvaa paremmalla äänenlaadulla niin kaiuttimet ovat ehdoton valinta. Kaiuttimet voit liittää melkein mihin tahansa laitteeseen Bluetoothilla tai käyttämällä audiokaapelia. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa tai rannalla. Tarjonnassamme ovat myös hienot kosketusnäyttökynät joilla on helppo surffailla netissä eivätkä ne jätä rasvaisia jälkiä näytölle, eivätkä ne myöskään naarmuta sitä. Autotelineet ovat loistava valinta sillä saat sen avulla pidettyä laitteesi tukevasti ja turvallisesti paikoillaan ajaessasi.