MacBook

MacBook

Apple MacBook tietokoneille parhaat tarvikkeet tarjoaa Lux-Case.fi verkkokauppa. Valikoimassamme on satoja MacBook, Macbook Pro ja MacBook Air lisävarusteita ja suojakoteloita. Suojakotelot löydät kaiken kokoisille Maceille ja pääset valitsemaan ne useista upeista väreistä. Suojakuorella annat tyylikkään massasta erottuvan tyylin läppärillesi. Kuuloke valikoimamme pitää sisällään yli sata kaikkien MacBook mallien kanssa yhteensopivia kuulokkeita. Kuulokkeet on erittäin korkealaatuisia ja ne on tyylitelty viimeisimmän muodin mukaisesti. Lisätarvikkeista voidaan mainita silikoniset näppäimistön suojat, jotka estävät pölyn ja veden pääsyn näppäinten väliin sekä suojaavat näppäimistöäsi kulumiselta.


 

posti

Ilmainen Kuljetus

✔ Ilmainen toimitus

✔ Päivittäiset toimitukset

paytrail

Paytrail

✔ Suomen verkkomaksut

✔ 30 Päivän palautusoikeus

 

support

Asiakastyytyväisyys

✔ 100% Tyytyväisyystakuu

MacBook Pro / Air

Jo vuodesta 2006 asti Apple on valmistanut kaikkien ylistämiä MacBook tietokoneita. Alkujaan ne tuli tunnetuiksi niiden yhdistäessä suorituskyvyn, muotoilun ja laadun yksiin kuoriin. Myöhempään suosioon on vaikuttanut myös Apple OS X käyttöjärjestelmä, joka on todettu erittäin toimivaksi. Aluksi malli vaihtoehtoja ei ollut vaan Apple myi vain MacBook mallia, myöhemmin mallistoon on tullut uudet Pro ja Air mallit.

MacBook Tarvikkeet

Lux-Case.fi verkkokaupan valikoimassa on kaikki lisätarvikkeet, mitä saatat Macillesi tarvita. Applen kannettavista on malleja 11.6", 13.3" ja 15,4" tuumaisilla näytöillä. Koon perusteella on helppo hakea tuotteet, mitkä ovat sopivia kannettava tietokoneellesi. Olet sitten etsimässä suojakoteloa, joka estää MacBook:kiasi naarmuuntumasta ja likaantumasta tai silikonista näppäimistön suojaa, joka säilyttää näppäimistösi puhtaana ja uuden veroisena vuosien ajan, löydät nämä meidän loistavasta tarvikevalikoimastamme. Kannettavan tietokoneen kuljettamisessa on aina riski sen vaurioitumisesta, kuljetatpa läppäriäsi repussasi tai kainalossasi. Kannettavat tietokoneet naarmuuntuvat herkästi niitä kuljetettaessa ja jos kone pääsee tippumaan ei lopputulos yleensä ole hyvä. Tähän tarkoitukseen MacBook kotelomme on erittäin käytännöllisiä, sillä suojakotelo voi olla koneesi päällä aina, oli se sitten laukussasi tai käytössäsi. Suojakotelolla suojattu tietokone ei ole juurikaan painavampi tai kookkaampi kuin suojaamaton tietokone, mutta silti se tarjoaa upean ulkoasun ja tehokkaan suojan. Valikoimamme sisältää myös harvinaisempia lisä varusteita kaikilla MacBook malleille. Eksytpä mihin tahansa maahan valikoimastamme löytyvällä pistokeadapterin ansiosta voit ladata kannettavaasi. Jos tykkäät katsella videoita ja kuunnella musiikkia tietokoneeltasi, löydät tähän tarkoitukseen sopivat kuulokkeet ja kaiuttimet laajasta valikoimastamme. Valikoimassamme on satoja tyylikkäitä ja korkealaatuisia kuulokkeita MacBook Air / Pro malleille. Kuulokkeemme tarjoavat nautinnollisen musiikin kuuntelu kokemuksen ja toistavat elokuvien äänet erinomaisesti. Kaiuttimet on varustettu sisäisillä virtalähteillä, jonka ansiosta ne eivät kuluta läppärisi akkua ja tarjoavat tehokkaat vahvistus ominaisuudet. Tilaa MacBook tarvikkeet verkkokaupastamme jo tänään ja hyödynnä loistavat tarjouksemme! Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaiset kuljetukset koko Suomeen. Postitamme kaikki enne 18.00 tehdyt tilaukset vielä saman päivän kuluessa.