MacBook Pro 15 Retina (2012-2015)

MacBook Pro 15 Retina (2012-2015)

Kuoret, kotelot ja tarvikkeet Apple Macbook Pro 15.4 Retina kannettavalle. Omistatko Apple Macbook Pro 15.4 Retina tietokoneen? Vai onko suunnitelmissasi hankkia sellainen? Tämän tabletin kohokohta on tietenkin sen 15,4” LED-taustavalaistu IPS-paneeli Retina näyttö, joka tarjoaa 2880 x 1800 resoluutioisen kuvan yli 5 miljoonalla pikselillä. Tabletin kuori on alumiinia ja se on erittäin ohut ja kevyt kantaa. Nopea Flash-muisti tarjoaa sujuvuutta koneen käynnistykseen ja laite herää muutamassa sekunnissa, jopa kaksi kertaa nopeammin kuin keskimääräinen Windows kannettava. Meiltä lux-case.fi verkkokaupasta löydät laadukkaat Apple Macbook Pro 15,4 Retina kuoret, kotelot ja tarvikkeet. Lähetämme kaikki tilaukset ennen klo. 18:00. Tervetuloa verkkokauppaamme!

23 Nimike(ttä)

/ sivu

23 Nimike(ttä)

/ sivu

Apple Macbook Pro 15.4 Retina Suojakuoret

Tervetuloa lux-case.fi verkkokauppaan! Tästä kategoriasta löydät Apple Macbook Pro 15.4 Retina suojakuoret. Täältä voit ostaa laadukkaat suojakuoret Apple Macbook Pro 15.4 Retina kannettavallesi. Meillä on laaja valikoima suojakuoria kaikissa mahdollisissa väreissä. Haluatko sinisen, vihreän, pinkin, valkoisen, keltaisen, oranssin, musta, kulta, hopea tai harmaan värisen kuoren? Voit valita värin vastaamaan hiiren, kuulokkeiden tai mini kaiuttimien väriä. Meidän kuoremme on valmistettu pehmeästä silikonista, nahasta, ja TPU-muovi seosteesta. Suojakuori estää kannettavasi ikäviltä yllätyksiltä kuten, naarmuilta, lialta, pölyltä ja iskuilta. Kuori antaa kannettavallesi myös hienomman ja näyttävämmän ulkonäön. Halusitpa sitten minkä kuoren tahansa niin takaamme, että kotelon laatu on todella hyvä. Tarjoamme nopean ja ilmaisen toimituksen kaikille tuotteillemme!

 

Apple Macbook Pro 15.4 Retina Kotelot

Meillä Lux-case.fi verkkokaupassa on varmasti pohjoismaiden laajin valikoima suojakuoria, koteloita ja tarvikkeita älypuhelimille, tableteille ja tietokoneille, joten on melko varmaa, että löydät meiltä etsimäsi. Meiltä voit ostaa huippulaadukkaat kotelot Apple Macbook Pro 15.4 Retina kannettavallesi. Haluatko sinisen, kultaisen, vihreän, violetin, pinkin, valkoisen, oranssin, turkoosin tai kirjavan kotelon? Voit valita Apple Macbook Pro 15.4 Retina suojakotelon värin sopimaan yhteen esimerkiksi kuulokkeidesi värin kanssa. Värien lisäksi meillä on tarjota suojakoteloita useilla eri kuvioilla. Kotelomme valmistetaan, silikonista, muovista, nahasta ja TPU-muovi seosteesta. Kaikki kotelomme tarjoavat erinomaisen suojan likaa, pölyä, naarmuja ja iskuja vastaan. Kotelot tekevät kannettavastasi trendikkäämmän ja tyylikkäämmän. Jos sinulla on kysymyksiä, niin ystävällinen asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi. Kaikilla tuotteillamme on tyytyväisyystakuu ja 30 päivän palautusoikeus. Tilaa nyt ja hyödynnä ilmainen toimitus!

 

Apple Macbook Pro 15.4 Retina Lisätarvikkeet

Kuorien ja koteloiden lisäksi verkkokauppamme tarjonnasta löydät muun muassa paljon erilaisia vempaimia, peliohjaimia ja tarvikkeita Apple Macbook Pro 15.4 Retina kannettavallesi. Etsitkö punaista tai vihreää USB-kaapelia tai ruskeita tai sinisiä kuulokkeita? Valikoimastamme löydät paljon erilaisia Apple Macbook Pro 15.4 Retina lisätarvikkeita, joiden avulla saat tästä kannettavasta enemmän irti. Katsele lisätarvike valikoimaamme ja tee tilaus!