LG

"LG Lux-case myymälästä löydät erittäin kattavan ja laajan tuote valikoiman LG laitteille. Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus alalta ja sen vuoksi takaamme nopean ja luotettavan palvelun. Tarjonnastamme löydät hienot suojakuoret LG laitteille. Ne ovat valmistettu laitteiden mittojen mukaan joten ne istuvat täydellisesti ja samalla jättävät liittimet vapaiksi. Kuoria on saatavilla laaja väri ja malli valikoima. Kätevillä näytön suojakalvoilla annat laitteesi näytölle erinomaisen suojan naarmuja ja likaa vastaan. Meiltä myös löydät erittäin tyylikkäät ja erinomaisesti suojaavat kotelot jotka tarjoavat lähes täydellisen suojan laitteillesi. Useimmissa koteloissa olevat korttitaskut ja standi tuovat mukavuutta kun esimerkiksi surffaat internetissä tai katselet elokuvia. Taskut ovat erittäin käytännölliset, saat niissä pidettyä tärkeimmät korttisi puhelimen mukana. Myös koteloita on tarjolla monia eri värejä ja malleja. Tuote valikoimassamme on myös tarjolla useita erilaisia kuulokkeita ja kaiuttimia. Kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun ja toistavat äänet tarkasti. Kaiuttimia sekä kuulokkeita meiltä löytyy useita eri malleja, värejä ja kokoja. Valikoimastamme löydät myös vesitiiviitä kaiuttimia. LG tuote valikoimaan kuuluu myös todella kätevät autotelineet joiden avulla saat laitteesi pysymään tukevasti ja turvallisesti paikoillaan autossa. Autotelineitä on laaja valikoima mistä valita. Telineet ovat erinomainen varuste autoon koska sillä saat laitteesi pysymään paikoillaan tukevasti ja turvallisesti autossasi. Tutustu valikoimaamme nyt. Tee tilauksesi jo tänään. Toivotamme mukavia ja leppoisia ostos hetkiä verkkokaupassamme. "
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

LG Suojakuoret

LG laitteille on tarjolla todella hieno valikoima erilaisia kuoria joilla saat yksinkertaisesti sekä helposti pidettyä ne suojattuna. Verkkokaupastamme löydät erittäin hienon tuote valikoiman joiden joukosta varmasti jokainen löytää kaiken mitä laite tarvitsee. Kuoret ovat erittäin hieno ja yksinkertainen vaihtoehto suojata laitteet naarmuilta. Kuoret ovat valmistettu erittäin laadukkaista sekä vahvoista materiaaleista kuten alumiini seoksesta, silikonista, kovamuovista sekä joustavasta muovista, jonka vuoksi ne ovat erittäin erinomaisia suojia. Kuoret ovat lisäksi valmistettu kyseisen puhelimen mittojen mukaisesti joten se istuukin puhelimellesi täydellisesti, sekä ne jättävät kätevästi laitteesi liitännät vapaiksi. Saatavilla on todella upeiden mallien sekä eri väri vaihtoehtojen lisäksi kauniita kuviollisia ja kuva sekä teksti yhdistelmällä koristeltuja kuoria. Tule jo tänään tutustumaan meidän erittäin upeaan tuote valikoimaamme ja tekemään ostoksia.

LG Suojakotelot

Koteloilla annat LG laitteille markkinoiden tämän hetkisen parhaan mahdollisen suojan ja niiden ominaisuuksien vuoksi ne erottuvat erittäin hyvin edukseen muista suoja vaihtoehdoista. Kotelot ovat erittäin monipuoliset ja käytännölliset sillä niissä olevilla standeillä saat todella hyvin tuettua laitteesi sellaiseen kulmaan josta näet näytön erittäin hyvin kun esimerkiksi katselet elokuvia tai kun pelaat pelejä. Korttitaskut taas ovat siitä hyödylliset koska niissä saat hyvin pidettyä tärkeimmät korttisi kätevästi laitteiden mukana missä tahansa liikutkin ja voit jättää lompakkosi välillä kotiin. Erinomaisen suojan lisäksi kotelot tarjoavat myös laitteille todella tyylikkään ilmeen ja sitä on mukana myös käsitellä. Ne ovat valmistettu erittäin laadukkaista ja kestävistä materiaaleista kuten nahasta ja joustavasta muovista, joiden ansiosta ne ovat todella pitkäikäisiä suojia laitteelle ja samalla kestävät hyvin myös kovassakin käytössä. Koteloita on myös tarjolla erittäin hienojen väri vaihtoehtojen lisäksi myös upeita kuvioilla sekä kuvilla koristeltuja malleja joista varmasti saat tilattua mieleiset versiot ja mallit.

LG Suojapussit

LG laitteille on meillä tarjota erittäin tyylikkäitä ja erinomaisesti suojaavia pusseja, joiden avulla pidät ne hyvässä kunnossa ja ehjänä. Pusseja on saatavilla upeiden eri mallien ja hienojen väri vaihtoehtojen lisäksi myös upeita kuviollisia versioit joista jokainen varmasti löytää kätevästi omalle tyylilleen sopivat mallit. Pussit ovat erittäin tyylikkäät sekä todella mukava tapa suojata laite ja pitää sitä mukana kun liikut kaupungilla, erittäin hienolla kantohihnalla saat käytännöllisesti kannettua sitä mukana. Pussit ovat valmistettu todella kestävistä sekä korkealaatuisista materiaaleista, jonka vuoksi ne kestävät erinomaisesti kovassakin käytössä ja lisäksi niiden sisäpinta on vuoratti erittäin pehmeällä materiaalilla. Juuri siksi se ei naarmuta laitettasi tai muitakaan tavaroita joita siinä pidät, lisäksi niissä on ylimääräinen tasku jossa saat kätevästi säilytettyä pienempiä tavaroitasi kuten avaimia, kortteja, sekä rahaa, jonka vuoksi ne ovat todella monipuolisia päivittäisessä käytössä. Toivotamme oikein mukavia ja hauskoja ostoshetkiä meidän lux-case verkkokaupassamme.