LG Zero

LG Zero
LG Zero H650 puhelimelle on tarjolla paljon erillaisia suoja ja tarvike vaihtoehtoja lux-case.fi verkkokaupassa. Pohjoismaiden suurimmasta valkoimasta löydät puhelimellesi kotelot, kuoret, näytön suojakalvot, laturit, autolaturit, autotelineet, pyörätelineet, kaapelit, kuulokkeet, kaiuttimet sekä muut lisätarvikkeet. Kuorissa valikoima on todella laaja, useita väri vaihtoehtoja, monia kuvioita ja kuvia tekstillä mistä voi valita ja varmasti jokaiselle löytyy joukosta suosikki tai useampi. Helppokäyttöisillä näytön suojakalvoilla suojaa tehokkaasti näyttösi naarmuja ja likaa vastaan. Koteloita on jokaiseen makuun ja ne antavat todella hyvän suojan naarmuille ja kolhuille. Nahkakoteloissa tulee mukana usein standi joka helpottaa aamulla kahvipöydässä uutisten lukua ja korttitaskut joihin voit laittaa tärkeimmät korttisi niin ne kulkevat helposti ja kätevästi puhelimesi mukana joka paikkaan. Autotelineet helpottavat puhelimen käyttöä autossa pitäen puhelimesi tukevasti ja turvallisesti paikallaan ja voit keskittyä ajamiseen.Tarjolla on laadukkaita kuulokkeita jotka tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita värejä ja malleja, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta erikokoisia, värisiä ja mallisia. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvaa paremmalla äänen laadulla niin kaiuttimet ovat hyvä valinta. Kaiuttimet voidaan liittää melkein mihin tahansa laitteeseen Bluetoothilla tai käyttämällä audokaapelia. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa. Meillä on myös laaja valikoima latureita ja autolatureita joita on useita värejä ja malleja joten niistä on helppo löytää omalle puhelimelle sopiva. Autotelineet ovat myös valikoimassamme ja ne ovat näppärä lisä autoihin sillä ne pitävät puhelimesi tukevasti ja turvallisesti paikoillaan ajaessa. Voi silti käyttää puhelinta ajon aikana vapaasti sillä telineet mahdollistavat erittäin laajan kääntyvyyden. Voit kiinnittää telineen tuulilasiin tai mille tahansa tasaiselle pinnalle autossasi. Tutustu rauhassa meidän valikoimaamme ja käy samalla tutustumassa muihin LG tuotteisiimme. Toivotamme mukavia ostos hetkiä.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
LG Zero H650 Suojakuoret
Pohjoismaiden laajimman LG Zero H650 suojakuori valikoiman ansiosta sinun on helppo valita täältä suosikki kuoresi ja voit tehdä sen omalta kotisohvalta käsin. Lux-case.fi verkkokauppa tarjoaa korkea laatuiset kuoret puhelimeesi. Suojakuoret ovat valmistettu kestävästä materiaalista ja myös LG Spirit puhelimen mittojen mukaisesti joten se istuu puhelimeesi täydellisesti. Tarjolla on upea väri valikoima, useita kuviollisia kuoria ja teksti/kuva yhdistelmä kuoria piristämään mieltä ja myös puhelimen ulkonäköä. Tilaa omasi nyt. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen kotiinkuljetuksen. Jos teet tilauksesi arkipäivänä ennen klo 18.00 saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.

LG Zero H650 Kotelot ja Pussit
Nahkakotelot ovat erinomainen suoja puhelimellesi ja samalla se on paljon enemmän kuin pelkkä kotelo. Kotelot pitävät puhelimesi suojassa lialta, naarmuilta ja kolhuilta erinomaisesti. Nahkakotelo erottuu joukosta ominaisuuksiensa vuoksi. Niissä on standi joka tekee esimerkiksi internetissä surffailun, lukemisen tai elokuvien katselusta entistä mukavampaa, myös korttitaskut ovat loistava lisä sillä voit pitää tärkeimpiä korttejasi kuten käyntikortteja, pankkikortteja ja ajokorttia kätevästi puhelimen mukana kun lähdet kotoa ilman että sinun täytyy ottaa lompakkoa mukaan. Nahkakotelot ovat erittäin kestäviä ja pinta on mukavan tuntuinen pitää kädessä. Koteloita on saatavilla samoin kun kuoria laajalla väri valikoimalla ja useilla kuvioilla. Suojapussit ovat myös valikoimassamme ja ne ovat todella käteviä pitämään puhelimesi suojattuna kolhuja, likaa ja naarmuja vastaan. Pussien vuoraus on todella pehmeä eikä naarmuta puhelintasi. Myös pusseja on saatavilla eri väreillä ja kuvioilla.

LG Zero H650 Lisätarvikkeet
Lux-case.fi verkkokaupan laajasta ja kattavasta valikoimasta löydät kaikki tarpeelliset LG puhelimesi lisätarvikkeet helposti ja nopeasti. Puhelimen näytön pidät hyvin suojassa ja lähes uuden veroisena kätevillä näytön suojakalvoilla. Löydät myös laajan valikoiman kuulokkeita meiltä. Laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita värejä ja malleja, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta erikokoisia, värisiä ja mallisia. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvaa paremmalla äänen laadulla niin kaiuttimet ovat hyvä valinta. Kaiuttimet voidaan liittää melkein mihin tahansa laitteeseen Bluetoothilla tai käyttämällä audiokaapelia. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa. Meillä on myös laaja valikoima latureita ja autolatureita joita on useita värejä ja malleja joten niistä on helppo löytää omalle puhelimelle sopiva. Autotelineet ovat myös valikoimassamme ja ne ovat näppärä lisä autoihin sillä ne pitävät puhelimesi tukevasti ja turvallisesti paikoillaan ajaessa. Voi silti käyttää puhelinta ajon aikana vapaasti sillä telineet mahdollistavat erittäin laajan kääntyvyyden. Voit kiinnittää telineen tuulilasiin tai mille tahansa tasaiselle pinnalle autossasi. Esimerkiksi voit käyttää helposti puhelintasi autosi navigaattorina. Kaapeleita verkkokaupastamme löytyy myös useita vaihtoehtoja. Audiokaapelit, USB-adapterin, AUX kaapelit ja jakokaapelit joilla saat kytkettyä kahdet kuulokkeet samaan laitteeseen. Kaapeleita löytyy useita väri ja pituus vaihtoehtoja. HDMI-johdot mahdollistavat erittäin hyvän kuvan ja äänen siirron tietokoneelta televisioon. Tutustu rauhassa meidän valikoimaamme ja käy samalla tutustumassa muihin LG tuotteisiimme. Toivotamme erittäin mukavia hetkiä myymälässämme.