LG X Screen

LG X Screen
LG X Screen

LG X Screen puhelin jonka LG julkaisi markkinoille jo Maaliskuussa 2016 on löytänyt hyvin jo asiakkaat. Tässä puhelin mallissa on hieno 4.9” IPS LCD näyttö 720 x 1280 pikselin resoluutiolla. Kooltaan se erittäin kätevä mitoilla 142.6 x 71.8 x 7.1mm ja painoa sillä on vain 120g. Käyttö järjestelmänä toimii tässä mallissa Android OS, v6.0 (Marshmallow). Siinä on 2 GB RAM keskusmuisti ja vapaata tallennustilaa on 16 GB. Lux-case.fi verkkokaupasta saat tilattua meidän pohjoismaiden suurimmasta valikoimastamme siihen erilaisia suojia sekä tarvikkeita. Saatavilla on kuoria, koteloita, pusseja, käsivarsikoteloita, latureita, autolatureita, autotelineitä, pyörätelineitä, kaiuttimia, kuulokkeita sekä hienoja lisätarvikkeita. Kuorilla sinun on erittäin helppo suojata puhelin erilaisia kolhuja sekä naarmuja vastaan tehokkaasti. Niitä on saatavilla hienoja eri malleja sekä kauniilla väri vaihtoehdoilla koristeltuina. Kuoret kestävät erinomaisesti päivittäisessä käytössä ja ovat todella pitäikäisiä suojia puhelimellesi. Kotelot puolestaan ovat monipuolinen koko puhelimen kattava suoja. Niiden ominaisuuksien vuoksi ne tarjoavat hieman enemmän kuin vain suojan puhelimelle.

Kotelossa olevan standin ansiosta saat tuettua puhelimesi juuri sellaiseen kulmaan josta sinun on mukava katsella esimerkiksi elokuvia tai surffailla netissä. Korttitaskuissa puolestaa saar todella kätevästi pidettyä mukanasi muutamia päivittäin tarvitsemiasi kortteja. Myynissä olevat lisätarvikkeet ovat erittäin hyödyllisiä puhelimen päivittäisessä käytössä ja saatavilla on myös erilaisia hauskoja vempaimia joiden parissa saat hyvin kulutettua aikaasi. Tule nyt tutustumaan valikoimaamme!
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

LG X Screen Suojakuoret

LG X Screen puhelimelle meiltä löytyy todella hieno ja kattava valikoima erilaisia hienoja kuoria pitämään puhelimesi hyvässä kunnossa. Lux-case.fi verkkokaupasta saat luotettavasti ja kätevästi hankittua tuotteet puhelimellesi. Meillä on luotettava palvelu ja yli 10 vuoden kokemus alalta. Myymämme kuoret ovat erittäin vahvoja sekä korkealaatuisia, ne ovat valmistettu erinomaisista materiaaleista kuten silikonista, alumiini seoksesta, joustavasta muovista, kovamuovista ja puusta. Nämä materiaalit takaavat niille pitkä käyttöiän ja sen vuoksi ne ovat fiksu hankinta puhelimen suojaksi. Ne ovat valmistettu puhelimen mittojen mukaisesti jonka vuoksi ne istuvat siihen täydellisesti, lisäksi ne myös samalla jättävät kätevästi puhelimen kaikki liitännät vapaiksi. Kuoret ovat todella mukavat pitää kädessä ja ne eivät pääse helposti luistamaan. Kuoret ovat melko huomaamaton suojavaihtoehto puhelimelle mutta silti se tarjoaa hyvän turvan puhelimelle sekä pitää sen hyvässä kunnossa. Tilaa omasi jo tänään! Tarjoamme tuotteillemme ilmaisen toimituksen kotiin ja kun teet tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 niin saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.

LG X Screen Suojakotelot

Kotelot tarjoavat puhelimellesi erinomaisen sekä kattavan suojan monia päivittäisiä vaurioita sekä vahinkoja vastaan. Se on erittäin monipuolinen ja käytännöllinen suoja vaihtoehto puhelimelle. Niissä olea standi antaa sinulle mahdollisuuden asettaa puhelimesi parhaaseen mahdolliseen kulmaan josta saat mukavasti esimerkiksi katseltua elokuvia tai pelattua pelejä. Korttitaskuissa sinun on todella kätevä pitää puhelimesi mukana muutamia päivittäin käyttämiäsi kortteja. Ne ovat erittäin mukavan tuntuiset pitää kädessä ja lisäksi ne eivät luista käsistä. Koteloita on saatavilla myymälästämme paljon erilaisia malleja sekä upeilla kuvioilla varustettuja vaihtoehtoja, joiden jouskosta on todella helppo löytää omat suosikit. Kotelot antavat koko puhelimelle erinomaisen suojan ja antavat sen ilmeelle tyylikkään lisän. Kotelot ovat valmistettu todella kestävistä sekä vahvoista materiaaleista kuten nahasta, keinonahasta sekä joustavasta muovista. Nämä materiaalit tarjoavat hyvän suojan ja pitkän käyttöiän.

LG X Screen Suojapussit

LG X Screen puhelimen saat hyvin pidettyä suojattuna kätevissä pusseissa. Ne tarjoavat erinomaisen turvan monenlaisia kolhuja sekä iskuja vastaan. Saat kätevästi pidettyä puhelintasi mukanasi pusseissa olevan näppärän hihnan avulla, lisäksi se on mukavan tuntuinen kantaa kun esimerkiksi liikut kaupungilla. Niisä olevissa ylimääräisissä pienissä taskuissa saat todella mukavasti pidettyä pieniä tavaroitasi kätevästi mukana kuten avaimia, kortteja sekä rahaa. Pussit toimii hauskasti pienenä kassina jossa kaikki päivittäin tarvittava pysyy mukana. Niissä on todella pehmeästä materiaalista valmistettu vuori joka suojaa hyvin puhelinta ja muitakin tavaroita naarmuilta. Pussit kestävät hyvin erilaisissa ilmastoissa oli sitten kylmä tai kuuma. Vahva läppä pitää ne hyvin suljettuna ja samalla puhelimesi on turvassa. Pussit ovat valmistettu erittäin vahvoista ja korkealaatuisista materiaaleista. Tule tutustumaan meidän myymälämme laajaan sekä monipuoliseen valikoimaan.