LG Watch Urbane W150

LG Watch Urbane W150

LG Watch Urbane osastolta löydät hienon ja laajan valikoiman erilaisia tuotteita älykellolle. LG toi hienon älykellonsa markkinoille viime vuonna ja se kilpailee erinomaisesti muiden älykellojen kanssa, lisäksi se on erittäin käytännöllinen kun voit tarkastaa esimerkiksi sähköpostit ja kuunnella musiikkia. Kello on myös vedenpitävä joten voit huoletta pitää sitä kädessä vaikka uidessa ja lisäksi se on valmistettu kestävästä materiaalista joten se on kestävä käytössä. Pohjoimaiden laajimmasta valikoimasta saat kätevästi ja luotettavasti tilattua kellollesi tarvikkeet ja suojat. 10 vuoden kokemuksella voimme taata sinulle erinomaisen ja turvallisen palvelun kun tilaat kellollesi tuotteita. Meiltä löydät LG Watch Urbane kellolle rannekkeet, kuoret, suojakotelot, kellonpidikkeet, telineet ja latauspidikkeet. Rannekkeita on tarjolla eri materiaaleja ja värejä joista löydät helposti suosikkisi. Kuorilla saat hyvin suojattua kellon, saatavilla on useita erilaisia hauskoja väri vaihtoehtoja. Kellon ruudun puolestaan saat pidettyä erittäin hyvin suojassa lialta ja naarmuilta suojakoteloilla joita valikoimassa on eri malleja ja värejä. Latauspidikkeitä löytyy erilaisia malleja joihin saat laitettua kellon latautumaan, saatavilla maanläheisillä väreillä. Lisäksi vielä löydät meiltä värikkäitä kellon telineitä joihin saat laitettua kellon yöksi. Laita tilauksesi tulemaan jo tänään! Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen. Kun teet tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 niin saamme pakettisi vielä saman päivän postiin. Tutustu samalla myös meidän muihin LG tuotteisiin. Toivotamme todella mukavia ja leppoisia ostos hetkiä verkkokaupassamme.

1 Nimike(ttä)

/ sivu

1 Nimike(ttä)

/ sivu

LG Watch Urbane Älykello
LG Watch on LG:n upea älykello joka julkaistiin syksyllä 2015 ja on jo saavuttanut suuren suosion kuluttajien parissa. Tämä kello edustaa uutta sukupolvea ja myös uutta suuntausta älykello markkinoilla. Myöskin tämä kello on näppärän kokoinen, sillä se on normaalin rannekellon kokoinen mitoilla 45.6 x 52.2 x 10.9 mm. Kello on valmistettu ruostumattomasta teräksestä joten se on todella kestävä ja kestää hyvin erilaisia olosuhteita. Kello on samalla myös vedenpitävä eli IP67 luokitus joka takaa sen että voit olla vedessä 1 metrissä alle 30 minuuttia ja sen vuoksi voit huoletta ottaa sen mukaan suihkuun ja uimaan. Kellon näyttö on upea P-OLED näyttö 320 x 320 pikselin resoluutiolla, samalla se on todella terävä. Muistia kellossa on useiden mallien tapaan 512 MB RAM ja vapaata tallennustiaa on myös muiden kellojen tapaan 4 GB.

LG Watch Urbane Suojat
Meidän verkkokaupassa on laaja valikoima paljon erilaisia vaihtoehtoja suojata arvokas LG älykello ja tehdä se tyylikkäästi ja luotettavasti. Kuorilla saat loistavasti pidettyä puhelimesi suojassa likaa ja naarmuja vastaan ja voit samalla tehdä sen huomaamattomasti. Suojakoteloillla saat tietysti suojattua koko kellon ja varsinkin näytön saat hyvin pidettyä suojattuna naarmuilta ja lialta kotelon avulla. Suojat ovat myös valmistettu nimenomaan kyseisille malleille joten ne istuvat täydellisesti kelloihin, eivätkä myöskään hankaloita niiden käyttöä. Suojat pitävät kellosi hyvin turvattuna ja suojassa, lisäksi ne myös pitävät kellosi lähes uuden veroisena. Suojilla takaat pitkän iän kellollesi.

LG Watch Urbane Lisätarvikkeet
Lisätarvikkeissa on paljon LG älykellon rannekkeita joita vaihtamalla saat uutta ilmettä kelloosi ja valittavana on paljon eri värisiä vaihtoehtoja, lisäksi voit tilata meiltä rannekkeita jos edellinen menee jostain syystä rikki. Kellopidikkeissä saat mukavasti pidettyä kellosi kun et sitä käytä ja se pysyy siististi paikoillaan ja tiedät aina missä kellosi on joten se ei myöskään pääse hukkumaan. Telineillä on sama tarkoitus ja toiminta periaate eli pitää puhelin siististi telineessä ja helposti löydettävissä kun et sitä käytä. Latauspidikkeet ovat myös erinomainen tapa säilyttää kelloa ja pitää se helposti saatavilla, tottakai latauspidikkeiden tarkoitus on ladata kelloa mutta sitä voi hyödyntää muutenkin. Lux-case.fi verkkokaupasta voit tilata luotettavasti ja turvallisesti kotoasi käsin tuotteet jokaiselle mobiililaitteellesi kuten puhelimelle, tabletille ja kannettavalle, meillä on pohjoismaiden suurin valikoima. 10 vuoden kokemuksella takamme sinulle helpon ja kätevän palvelun. Lähetä meille tilauksesi jo tänään ja hyödynnä meidän ilmainen toimitus. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen ja kun teet tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 niin saamme pakettisi vielä saman päivän postiin. Käy samalla tutustamassa muihin LG tuotteisiimme. Toivotamme koko verkkokauppamme puolesta mukavia ja hauskoja ostos hetkiä.