LG Optimus L7 II

LG Optimus L7 II

Oletko hankkinut uuden hienon LG Optimus L7 II puhelimen mutta olet suojausta vailla? Ei hätää, Lux-case.fi on askeleen edellä ja olemme keränneet kattavan valikoiman tarvikkeita tälle upealle puhelimelle. Olemme erikoistuneet erityisesti puhelinten ja tablettien tehokkaaseen suojaamiseen, mutta meiltä löytyy tarvikkeita laidasta laitaan joten jokaiseen käyttötarkoitukseen löytyy kyllä jotain. Muista että tarjoamme kaiken kokoisiin tilauksiin ilmaisen kotiinkuljetuksen.

 

posti

Ilmainen Kuljetus

✔ Ilmainen toimitus

✔ Päivittäiset toimitukset

paytrail

Paytrail

✔ Suomen verkkomaksut

✔ 30 Päivän palautusoikeus

 

support

Asiakastyytyväisyys

✔ 100% Tyytyväisyystakuu

LG Optimus L7 II

LG Optimus L7 II on keskitasoa hieman matalamman hintaluokan puhelin, jonka ominaisuuksissa ei ole mitään valittamista, jos ei paksuhkoa ulkomuotoa oteta heti esille. 4.3 tuuman kosketusnäyttö varsin hyvän kokoinen tämän hintaluokan puhelimessa. 217 pixeliä tuumalla on tietysti hyvin rosoinen jos vertaa 720p puhelimeen, mutta se on todella pieni miinus kyseisessä puhelimessa. LG Optimus L7 II pitää sisällään 4 gigaa sisäistä muistia, joten sinulle jää käyttöön noin 15 gigaa. Ei huolta, jos haluat asentaa paljon sisältöä kuten pelejä, sen kuin ostat micro SD muistikortin. Loppujen lopuksi LG Optimus L7 II:n muotoilu ei ole järin tyylikäs, esimerkiksi takakansi jäljittelee metallia, mutta kaartuvat reunat joissa ei ole metallikuviota pilaavat tämänkin tunnelman oikein onnistuneesti. Kaiken kaikkiaan LG Optimus L7 II on ehdottomasti rahansa arvoinen sijoitus, varsinkin jos ei ole tarvetta markkinoiden kalleimmille älypuhelimille.

LG Optimus L7 II Suojakuoret

Tällekin puhelimelle voimme ilolla esitellä valtavan valikoiman lisätarvikkeita. Lux-case on puhelimen suojaukseen erikoistunut verkkokauppa joten voimme sanoa tarjoavamme suomen suurimman LG Optimus L7 II Suojakuorivalikoiman. Jokaiselle asiakkaalle löytyy varmasti omaan tyyliin sopivat LG Optimus L7 II suojakuoret. Upeamman ulkoasun lisäksi, suojakuorten etu on se että ne ottaa iskut vastaan lisäten puhelimen käyttöikää huomattavasti. Suojakuorta valittaessa kannattaa kiinnittää huomiota materiaalin valintaan, sillä eri materiaalien ominaisuudet vaihtelevat melko suuresti. Eri materiaaleja ovat silikoni, komposiittimuovi, TPU-materiaali, alumiini sekä meiltä myös bumper suojakehyksiä.

LG Optimus L7 II Kotelot

Verkkokaupastamme löytyvät LG Optimus L7 II kotelot on valmistettu laadukkaista materiaaleista käsityönä, joten voit olla 100% varma niiden täydellisestä istuvuudesta. Kotelo on tyylikäs tapa suojata puhelimesi, antaen samalla suojaa myös näytölle. Kätevä kansi varmistaa sen, ettei näyttösi naarmuunnu, ja kun yhdistät kotelon suojakalvoon voit olla varma ettei näyttöösi tule naarmuja. LG Optimus L7 II koteloita löytyy useissa käytännöllisissä malleissa, kuten esimerkiksi kätevä lomppakkomallinen kotelo johon laitettua korttisi, tai hieno käsilaukkumallinen kotelo jonka avulla puhelimen mukana kantaminen on todella vaivatonta.