LG Optimus L5

LG Optimus L5

Me Lux-Casella pyrimme aina tarjoamaan mahdollisimman laajan älypuhelin tarvikevalikoiman tuhansille uskollisille asiakkaillemme. Meiltä löydät parhaan valikoiman LG Optimus L5 suojakuoria, koteloita ja lisätarvikkeita. Kuori ja kotelo valikoimastamme voit valita juuri tyyliisi sopivat tuotteet. Älypuhelinten yleinen ongelma on akun kesto, meiltä löytyy siihenkin ratkaisu. Varavirtalähteiden ansiosta sinun ei enää tarvitse miettiä akunvaraustasi, valikoimassamme on useita eri malleja joista löydät varmasti mieleisesi. Vesitiiviit kotelot ja käsivarsikotelot mahdollistavat laitteesi käytön äärimäisissäkin olosuhteissa. Muistathan suojata myös näyttösi lialta ja naarmuilta, näytön suojakalvoillamme. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaiset toimitukset aina kotiovellesi saakka. Toivotamme nautinollisia shoppailu hetkiä verkokaupassamme.

 

posti

Ilmainen Kuljetus

✔ Ilmainen toimitus

✔ Päivittäiset toimitukset

paytrail

Paytrail

✔ Suomen verkkomaksut

✔ 30 Päivän palautusoikeus

 

support

Asiakastyytyväisyys

✔ 100% Tyytyväisyystakuu

LG Optimus L5

LG Optimus 5 on yksi LG johtavista älypuhelin malleita, eikä suotta sen muotoilu on erittäin tyylikäs ja ominaisuuksiltaan erittäin laadukas Android puhelin muihin saman hintaisii kilpailijoihin verrattuna. 800Mhz tehokkuudella pyörivä prosessori, neljän tuuman näyttö, 5 megapikselin kamera, NFC teknologia ja GPS toiminnot takaavat puhelimen käyttökelpoisuuden myös tulevaisuudessa. Quick Memo toiminnon avulla muistiinpanojen tekeminen, piirtäminen ja maalaaminen onnistuu helposti koska tahansa. LG Optimus L5 toistaa kaikki yleisimmät ääni ja video formaatit. Akun kapasiteetti on keskitasoa parempi sen ollessa 1540mAh. Sisäistä muistia puhelimessa on vain 4GB verran, mutta se on helposti ja nopeasti laajennetta vissa MicroSD muistikortilla.

Lux-Casen LG Optimus L5 suojakuoret ovat kaikki täysin puhelimen sulavien linjojen mukaan teetetty ja kuoret jättävät kaikki näppäimet ja liitännät täysin esteettömiksi. Suojakuorien asennus tapahtuu vaivattomasti painamalla kuori puhelimen takakuoren päälle, milloin se lukkiutuu puhelimen takakannen päälle suojaksi, irroittaminen on yhtä vaivatonta, näin ollen sinulla voi olla eri suojakuoret vaikka joka päivä ja voit muuttaa puhelimesi tyylin vaikka juhlatilaisuuteen sopivaksi. Luc-Case tarjoaa asiakkailleen vain laadukkaita tuotteita jotka ovat aina valmistettu markkinoiden parhaista materiaaleista. Voit olla täysin varma kuorien istuvuudesta ja käyttömukavuudesta. Käytössä täysin huomaamattomat näytön suojakalvomme antavat suurelle neljän tuuman näytöllesi parhaan suojan likaa ja naarmuja vastaa. Löydät myös nahkakotelot ja paljon muita tuotteita LG Optimus L5 puhelimesi suojaksi.

Lux-Case.fi verkkokaupalla on ilo tarjota tämä uskomattoman laaja tarvikevalikoima LG Optimus L5 puhelimellesi. Valikoimastamme löydät kaikki tarvittavat lisälaitteet ja oheistuotteet helpottamaan puhelimesi päivittäistä käyttöä. Tarjolla on esimerkiksi varavirtalähteet jotka kulkevat aina helposti mukanasi ja mahdollistavat puhelimesi latauksen missä tahansa, puhelimesi akun kapasiteetti on 1540mAh, kun taan PowerBank tarjoaa lisävirtaa yli seitsemän kertaa akkusi verran sen kapasiteetin ollessa 12000mAh. Autotelineet ja laturit helpottavat LG Optimus L5 puhelimesi käyttöä vaikka GPS laitteena auton ajamista häiritsemättä. Kuulokkeita ja kaiuttimia löydät upean valikoiman useissa eri väreissä ja malleissa, ne ovat kaikki yhteensopivia puhelimesi kanssa 3,5mm ääniliitännän ja bluetooth toiminnon ansiosta. Jos sinulla on jotain kysyttävää antaa meidän ystävällinen ja asiantuteva asiakaspalvelumme vastaukset sinulle mielellään. Toivomme että viihdyt Lux-Case.fi verkkokaupassa.