LG Optimus L3 II

LG Optimus L3 II

Lisätarvikkeet LG Optimus L3 II puhelimelle löydät tältä sivulta. Valitse 15:sta kategoriastamme ja pääset selaamaan tuotteita tuoteryhmittäin. Valikoimamme pitää sisällään satoja tuotteita LG Optimus L3 II puhelimelle. Tehokkaasti suojaavat suojakuoret ja nahkakotelot on valmistettu istumaan täydellisesti LG Optimus L3 II puhelimelle. Valikoimamme pitää sisällään satoja tuotteita. Esimerkiksi tehokkaat varavitalähteet. ja autolaturit.. Lisäämme tuotteita valikoimaamme lähes päivittäin! Tarjoamme kaikille Optimus L3 2 tuotteille ilmaiset kuljetukset koko Suomeen!

 

posti

Ilmainen Kuljetus

✔ Ilmainen toimitus

✔ Päivittäiset toimitukset

paytrail

Paytrail

✔ Suomen verkkomaksut

✔ 30 Päivän palautusoikeus

 

support

Asiakastyytyväisyys

✔ 100% Tyytyväisyystakuu

LG Optimus L3 II (E430)

LG on suuri älypuhelin valmistaja, joka ei vielä kuitenkaan yllä aivan terävimpään kärkeen Apple:n ja Samsung:in kanssa. Lg puhelimet hyödyntävät Android käyttöjärjestelmää. Useimmat Lg:n puhelimet on varustettu tehokkailla prosessoreilla ja valovoimaisilla HD tason näytöillä. Tasokkailla kameroilla ja innovatiivisella muotoilulla olevat puhelimet on lähes täydellisiä peruskäyttöön. LG Optimus L3 (E430) on kompaktin kokoinen matkapuhelin hyvillä ominaisuuksilla. Edeltäjäänsä Optimus L3 verrattuna L3 II on mitoiltaan lähes sama vain paksuus on tippunut 0,2mm ja paino yhden gramman. Näytön koko on pysynyt samana 3.2 tuumaisena, mutta resoluutiota on parannettu L3 II:sessa sen ollessa 360x240 pikseliä. Kameran tarkkuus on edelleen vain 3 gigatavua. Uutuutena LG Optimus L3 (E430) mallissa on älykäs LED-painike. Painike ilmoittaa saapuneista puheluista, tekstiviesteistä ja sähköposteista erivärisin valoin. 1540mAh akku tarjoaa loistavat 440 tuntia valmiusaikaa ja 5 tuntia puheaikaa. Sisäistä tallennustilaa puhelimessa on 4Gt verran, microSD kortilla laajennat mustin helposti riittämään tarpeisiisi. Voimme siis todeta LG Optimus L3 II (E430) olevan sopivan kokoinen ja tehoinen puhelin päivittäiseen peruskäyttöön. Puhelimen saa kaupasta mukaansa jopa alle 120€ hintaan.

Tarvikkeet

Lux-Case.fi verkkokauppa on yksi Skandinavian johtavista puhelintarvike kaupoista, tiedät siis meiltä löytyvän parhaan valikoiman tuotteitta LG Optimus L3 II (E430) puhelimelle. Tehokkaasti suojaavat suojakuoremme on valmistettu mittatilaustyönä tarkoin puhelimen mittojen mukaisesti. Nahkakotelomme on laadukasta käsityötä. Käytämme tuotteissamme vain laadukkaimpia materiaaleja. Loistava kaapeli valikoimamme kattaa kaikki tarpeelliset adapterit, audio, data ja latauskaapelit LG Optimus L3 2 puhelimelle. Suojapusseja on tarjolla monissa kymmenissä väreissä ja malleissa. Autoiluun tarjoamme helposti asennettavat autotelineet, autolaturit & liukuestematot. Edulliset hinnat, ilmainen kuljetus, 30 päivän palautusoikeus, hintatakuu ja suurin valikoima ovat syitä Lux-Case.fi verkkokaupan valitsemiseksi. Toivotamme miellyttäviä ostoshetkiä verkkokaupassamme!