LG Optimus G

LG Optimus G
Valikoimastamme löydät LG Optimus G Suojakuoret valkoisina, punaisina, vaaleanpunaisina, pinkkeinä, vaaleansinisinä, keltaisina, violettina ja tummanpunaisina. Lisäämme uusia tuotteita, heti kun saamme tuotteet varastoomme. Mukavia shoppailu hetkiä verkkokaupassamme.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

LG Optimus G

LG Optimus G tunnetaan myös nimillä LG E973 ja LG LS970. Optimus G saapui Suomen markkinoille markkinoille 2013 alkuvuodesta, mailmanlaajuisesti mallia on myyty jo yli miljoona kappaletta. Jos olet Optimus G:n ylpeä omistaja tiedät varmasti kuinka hyvä laite on ja olet varmasti myös halukas suojaamaan sen kolhuilta ja naarmuilta. Olisi erittäin suuri pettymys jos kalliille älypuhelimellesi kävisi jotain riittämättömän suojauksen takia. LG optimuksen suuri näyttö on hyvvä suojata mallikohtaisella näytön suojakalvolla, joka estää naarmujen, pölyn ja lian pääsemisen näyttöösi asti.


Lux-Case.fi tarjoaa parhaan valikoiman suojakuoria ja suojakoteloita LG Optimus G puhelimelle. Voit valita kattavasta värivalikoimastamme ja monista eri materiaaleista, valikoimastamme löydät kovamuoviset, silikoniset tai vaikka nahkaiset kotelot. Silikoniset pehmeät kuoret antavat parhaan iskusuojan, suojaten samalla suuremman alueen puhelimestasi. Lux-Caselta löydät myös LG Optims G:lle suunnitellut näytön suojakalvot UV suojalla, kalvo liimautuu kuplattomasti ja sujuvasti nätöllesi ja pidentää näytön käyttö-ikää.


Suojakuorien, koteloiden ja näytön suojakalvojen lisäksi tarjoamme loistavan valikoiman yleis tarvikkeita, kaikki LG Optimus G valikon alta löytyvät lisätarvikkeet ovat yhteen sopivia puhelimesi kanssa. Tarjolla on latureita, kaapeleita, kuulokkeita, kaiuttimia ja paljon muuta. Esimerkiksi käsivarsi kotelo tai vesitiiviit pussit mahdollistavat laitteesi käytön äärimmäisissäkin olosuhteissa. Tarvitset tarvikkeita kotiin, toimistoon tai vaikka autoosi Lux-Case.fi on fiksu valinta.