LG optimus G Pro

LG optimus G Pro
Upea uutuus LG optimus G Pro on nyt täällä! Tämä todella tyylikäs Lg:n uutuus on myös erittäin tehokas älypuhelin, 1.7 gigahertsin neliydinprosessorilla ja 2GT RAM muistilla. 5.5 tuuman näyttö erittäin tarkalla kuvalla, jonka pikselitiheys on uskomattomat 401ppi. Samsung Galaxy S4 puhelimen kassa lähes idettisen näköinen näköinen LG optimus G Pro on siis yksi markkinoiden parhaitan muotoilluista puhelimista!
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

LG Optimus G Pro

LG Optimus G Pro sijoittuu älypuhelinten ehdottomaan kärkikastiin. Syyskuun 2013 aikana Eurooppaan rantautuvan LG:n huippu mallin Suomeen saapumis päivä on vielä avoinna. LG Optimus G Pro tarjoaa käyttäjälleen enemmän kuin älypuhelimelta voi edes toivoa. Prosessori, näyttö, kamerat, akku ja koko ovat kaikki hiottu huippuunsa. Näyttönä toimii 5,5 tuumainen kapasitiivinen IPS Plus LCD kosketusnäyttö, joka tukee huimaa 1920x1080 FullHD resoluutiota ja monikosketusta. Suuren näytön pikselintiheys on 401ppi:tä. Takapuolella sijaitseva pääkamera on 13 megapikselin tarkkuinen automaattitarkennuksella ja LED salamalla varustettu huippuluokan kamera, jolla saadaan otettua jopa 4208x3120 pikselin tarkkuisia kuvia. Etupuolen Face-kamerana toimii kahden megapikselinen kamera. Kameroilla voidaan kuvata videokuvaa samanaikaisesti. Prosessorina toimii Quad-core 1.7Ghz Krait 300 neliytiminen suoritin, jota tukee Qualcomm APQ8064T Snapdragon 600 järjestelmäpiiri ja kahden gigatavun RAM-muisti. Tämän tehoinen ja suuri näyttöinen puhelin vaatii järeän akun. Tämänkään suhteen LG Optimus G Pro ei petä. Puhelimesta löytyy 3140mAh akku, joka tarjoaa jopa 21 tunnin 3G puheajan. LG Optimus G Pro on fyysisiltä mitoiltaan: 150,2mm korkea, 76,1mm leveä, 9,4mm paksu ja painoa on 172 grammaa.

LG Optimus G Pro Tarvikkeet

Tarvike valikoimamme LG Optimus G Pro on erinomainen ja siitä löytyy varmasti kaikki mitä tarvitset puhelimesi huippu ominaisuuksien hyödyntämiseen. Suojakuori valikoimassamme on kymmeniä korkealaatuisia suojakuoria, jotka suojaavat kalliin puhelimesi näyttävästi ja tehokkaasti naarmuuntumiselta, lialta ja siihen kohdistuvilta iskuilta. Suuri 5.5 tuumainen näyttösi tarvitsee ehdottomasti suojakseen täydellisesti istuvan suojakalvon. LG Optimus G Pro näytön suojakalvot löytyy valikoimastamme joko kirkkaina tai peilipintaisina. Kosketusnäyttökynillä hallitset puhelintasi vieläkin helpommin. Meiltä löydät kymmeniä kosketusnäyttökyniä monissa eri malleissa ja väreissä. Korkealaatuiseen äänentoistoon tarjoamme kuulokkeita ja kaiuttimia, joiden hintalaatu suhde on kohdallaan. Huippu suosioon nousseet kuulokkeemme on korkealaatuisia ja muodikkaasti muotoiltuja sekä kuvitettuja. Autotarvikkeista voidaan nostaa esille monikäyttöiset telineet ja monissa malleissa löytyvät autolaturit. Kaapelit LG Optimus G Pro puhelimen huippu ominaisuuksien hyödyntämiseen ja paljon muita tuotteita pääset selaamaan helposti kategorioidemme avulla. Toivotamme mukavia ostoshetkiä Lux-Case.fi verkkokaupassamme.