LG L90

LG L90

LG L90 puhelimeen löydät lux-case.fi verkkokaupasta pohjoismaiden laajimman valikoiman erilaisia kuoria, koteloita, pusseja, latureita, pyörätelineitä, autotelineitä, kaapeleita, kuulokkeita, kaiuttimia ja muita hyödyllisiä lisätarvikkeita. Meillä on tarjottavana paljon erilaisia suojakuoria LG L90 puhelimellesi joilla saat hyvin suojattua sen likaa ja naarmuja vastaan. Saatavana on useita eri väri vaihtoehtoja, kauniita kuviollisia sekä hienoja kuva/teksti yhdistelmällä varustettuja kuoria. Puhelimen näytön pidät siistinä ja uuden veroisena näytön suojakalvoilla jotka on helppo asentaa näytölle. Koteloilla saat parhaan suojan ja tyylikkyyttä puhelimen ulkonäköön. Korttitaskut ja tuki erottavat ne muista markkinoilla olevista koteloista edukseen. Lisätarvikkeissa on paljon erilaisia hauskoja tuotteita joilla voi piristää puhelintasi ja päivääsi. Tilaa omasi jo tänään ja hyödynnä ilmainen toimituksemme. Käy samalla vilkaisemassa myös meidän muita LG tuotteita.


 

posti

Ilmainen Kuljetus

✔ Ilmainen toimitus

✔ Päivittäiset toimitukset

paytrail

Paytrail

✔ Suomen verkkomaksut

✔ 30 Päivän palautusoikeus

 

support

Asiakastyytyväisyys

✔ 100% Tyytyväisyystakuu

LG L90 suojakuoret

Suurin valikoima LG L90 suojakuoria! – Täältä Lux-case.fi verkkokaupasta löydät valtavan valikoiman LG L90 suojakuoria eri väreissä kuten sininen, punainen, keltainen, vihreä, pinkki ja paljon muuta – Löydät myös paljon erilaisia malleja ja kuvioita – kuten esimerkiksi leopardikuvio, seeprakuvio, meteorisade kuvio ja paljon muuta. Sen lisäksi että meiltä löytyy paljon erilaisia värejä ja kuvioita, voit myös valita eri materiaaleista joita ovat muovi, silikoni, TPU, metalli. Minkä materiaalin ikinä valitsetkin, voit olla varma että saat laatutuotteen. Tästä syystä tarjoammekin 100% tyytyväisyystakuun. Tilaa LG L90 suojakuoresi ennen klo 18.00 ja lähetämme tuotteet jo samana päivänä. Helppo ja nopea toimitus, ennen kaikkea ilmaiseksi! Löydä siis omat LG L90 suojakuoresi lux-case.fi verkkokaupasta.

LG L90 Kotelot

Verkkokauppamme LG L90 kotelo valikoimastamme löytyy runsasti vaihtoehtoja. Kotelot ovat ehdottomasti paras keino suojata puhelimesi. Kotelot voivat olla äärimmäisen käytännöllisiä jo monista malleista löytyy yksi tai useampia ominaisuuksia kuten smart view ikkuna, jotta voit seurata saapuvia ilmoituksia mahdollisimman helposti avaamatta kantta – toinen hieno ominaisuus on magneettinen lukko joka pitää kannen suljettuna tiukoissakin tilanteissa. Muussa tapauksessa kätevä standi tai korttitaskut voivat olla sinun mieleesi. Hankkimalla uuden LG L90 kotelon voit ottaa puhelimestasi vielä hieman enemmän irti.

LG L90 lisätarvikkeet

Tarjolla on valtava määrä erilaisia LG L90 lisätarvikkeita. Täältä lux-case.fi verkkokaupasta voit löytää muun muassa kosketusnäyttöhanskoja, microSD muistikortteja, suojakuoria, työkaluja, matkalatureita, stylus kyniä ja paljon muuta. Jos haluat ottaa kaiken irti puhelimestasi, et voi välttyä sijoittamasta LG L90 lisätarvikkeisiin. Tutustu valtavaan valikoimaamme kaikessa rauhassa. Lähetämme tilauksia joka arkipäivä ja tarjoamme nopean ja täysin maksuttoman kotiinkuljetuksen kaikkiin tilauksiin!