LG L65

LG L65

Tervetuloa Lux-case.fi verkkokauppaan! Meiltä löydät kaikki tarvitsemasi lisätarvikkeet, suojakotelot, suojakuoret sekä näytön suojakalvot LG L65 puhelimellesi. Tarjonnastamme löydät paljon tuotteita, joiden avulla teet puhelimestasi pitkäikäisemmän sekä hauskemman käyttää. Meidän autotarvike tuotteillamme voit varustella autosi paremmin kuin batman ja sieltä löydät palkitut autotelineet, autolaturit sekä Bluetooth kuulokkeet. Mikäli pidät musiikin kuuntelusta, niin sinun kannattaa suunnistaa suoraan LG L65 kuulokkeet osiomme pariin, sieltä löydät sadat erilaiset huippulaatuiset kuulokkeet markkinoiden parhaaseen hintaan. Meiltä löydät myös mini kaiuttimet, standit, telineet, käsivarsikotelot, pussit, laturit ja monet muut hyödylliset lisätarvikkeet älypuhelimesi varusteluun. Myymme kaikki tuotteemme nyt alennetuin hinnoin ja tarjoamme niille lisäksi ilmaisen kotiinkuljetuksen, joten mitä enää odotat? Tilaa heti!

 

posti

Ilmainen Kuljetus

✔ Ilmainen toimitus

✔ Päivittäiset toimitukset

paytrail

Paytrail

✔ Suomen verkkomaksut

✔ 30 Päivän palautusoikeus

 

support

Asiakastyytyväisyys

✔ 100% Tyytyväisyystakuu

LG L65 Suojakuoret

Tervetuloa Lux-case.fi verkkokauppaan! Olemme älypuhelinten suojaukseen erikoistunut verkkokauppa ja meiltä löydät satoja eri puhelinmallien suojakuoria. Verkkokaupastamme löydät tietenkin kuoret LG L65 puhelimellesi. Suojakuoret pitävät puhelimesi turvassa jos se sattuu tipahtamaan esimerkiksi lattialle. Suojakuoret tekevät puhelimestasi myös erittäin hienon näköisen ja voit valita otatko esimerkiksi sinisen, vihreän, vaaleanpunaisen, pinkin, valkoisen tai mustan suojakuoren. LG L65 suojakuori voi olla koristeltu myös hienoin kuvioin ja meiltä löytyy esimerkiksi lippu kuviot, sydänkuviot ja perhoskuvioidut kuoret. Kuorien avulla voit siis tehdä puhelimestasi omaan persoonaasi sopivan ja kuoren vaihto käy muutamassa sekunnissa, joten voit vaihtaa kuoria vaikka päivittäin. Suojakuorien avulla saat lisäksi paremman otteen puhelimestasi, joten se ei pääse lipsahtelemaan hyppysistäsi. Meiltä löytyy TPU-kuoret, muovikuoret, alumiinikuoret sekä silikonikuoret, joten värin lisäksi voit valita myös materiaalisi. Olemme toimineet alalla yli kymmenen vuotta ja minkä tahansa kuoren valitsetkin, niin takaamme, että saat laatutuotteen. Annamme kaikille kuorille 100% tyytyväisyystakuun sekä 30 päivän palautusoikeuden. Lähetämme kaikki tilaukset ilman postikuluja koko Suomeen, joten tilaa heti!

 

LG L65 Kotelot, Laukut & Pussit

LG L65 suojakotelo on paras suoja puhelimellesi. Suojakotelo on erittäin kannattava sijoitus, mikäli haluat pitää puhelimesi mahdollisimman hyvässä kunnossa erittäin pitkään. Suojakotelo LG L65 puhelimelle, antaa puhelimellesi molemminpuolisen suojan naarmuilta, pölyltä, lialta ja iskuilta. Suojakotelon ansiosta voit pitää puhelinta taskussasi, repussasi tai laukussasi ilman, että sen kirkas näyttö naarmuuntuisi tai puhelimeesi kertyisi pölyä. Suojakotelo antaa puhelimellesi kaiken lisäksi erittäin tyylikkään ulkoasun. Suojakoteloitamme löytyy PU nahasta valmistettuna ja aidosta nahasta valmistettuna ja molemmat materiaalit antavat erinomaisen suojan puhelimellesi. Nahkainen kotelo lisäksi tuntuu käytössä erittäin miellyttävältä ja se myös kerää katseita. Useissa koteloissamme on korttitaskut, joten voit pitää kotelossa puhelimesi lisäksi rahaa ja tärkeitä korttejasi. Kaikki kotelomme kääntyvät myös todella kätevästi standiksi, joten voit asettaa puhelimesi optimaaliseen katselukulmaan esimerkiksi työpöydällesi. Koteloiden lisäksi valikoimastamme löytyy LG L65 laukut ja pussit. Puhelinpussi on tyylikäs ja erilainen tapa säilyttää älypuhelintasi. Pussit ovat valmistettu nahasta ja kankaasta ja ne tarjoavat puhelimellesi erinomaisen suojan naarmuja vastaan. Useat pussimme on varustettu ranne tai olkahihnalla ja meiltä löytyy myös vyölle kiinnitettäviä nahkataskuja. Myymämme laukut ovat erityisesti muotitietoisille naisille suunniteltuja ja niiden avulla puhelimesi kulkee mukanasi todella näyttävästi. Laukuissa on myös tilaa muille pienille esineille, joten voit pitää niissä esimerkiksi pankkikorttejasi. Kaikki myymämme laukut on valmistettu nahasta ja ne on varustettu kätevällä olkahihnalla. Vietä hetki aikaa valtavan tarjontamme parissa ja tee tilaus!

 

LG L65 Lisätarvikkeet

Meiltä löydät suojakoteloiden, suojakuorten, lisäksi myös lisätarvikkeet LG L65 puhelimellesi. Tarjonnastamme löytyy valtava määrä erilaisia lisätarvikkeita ja ensitöiksesi sinun kannattaa tilata LG L65 näytönsuojakalvo. Valikoimastamme löytyy myös valtavasti kuulokkeita, mini kaiuttimia ja kaapeleita, joiden avulla saat musiikin kuulumaan puhelimestasi. Liikunnalliselle ihmiselle tarjoamme laadukkaat pyörätelineet sekä käsivarsikotelot. Kauppamme valikoimasta löytyy tietenkin myös kaikki mitä tarvitset autoosi, eli autotelineet sekä USB-autolaturit. Meiltä löytyy myös standit, telineet, kosketusnäyttökynät, pölysuojat, kantonauhat, microSD-muistikortit sekä paljon muuta. Tarkastele rauhassa valtavaa lisätarvike tarjontaamme ja tee tilaus!