LG L50

LG L50
Tämä on LG:n perusmallin puhelin ja se on tehty älypuhelinten ensikäyttäjille. Lux-case.fi verkkokaupasta löydät lisätarvikkeet, kotelot sekä suojakuoret LG L50 puhelimellesi, joiden avulla teet puhelimestasi helpomman ja paremman käyttää. Ensimmäisenä älypuhelimesi kannattaa suojata LG L50 näytön suojakalvolla, kalvo on halvin ja helpoin tapa pitää puhelimesi näyttö puhtaana naarmuista. Meiltä löydät myös valatavan määrän koteloita ja suojakuoria puhelimesi suojaksi. Valikoimastamme löydät myös valtavan määrän kuulokkeita ja mini kaiuttimia, joilla teet musiikin kuuntelusta huomattavasti nautinnollisempaa. Liikkuvalle ihmiselle meiltä löytyy kymmeniä erilaisia käsivarsikoteloita sekä pyörätelineitä, joiden avulla teet liikkumisesta ja puhelimen käytöstä helpompaa. Verkkokaupastamme löydät myös autotelineet, autolaturit, standit, kosketusnäyttökynät, kaapelit ja paljon muuta. Vietä hetki aikaa sivustollamme ja tutustu tarjontaamme. Tarjoamme kaikille tilauksille ilmaisen kotiinkuljetuksen koko Suomeen.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

LG L50 Suojakuoret

Tervetuloa Lux-case.fi verkkokauppaan! Meiltä löydät valtavasti älypuhelinten ja tablettien suojakuoria. Tämä LG L50 puhelin on edullinen ja perus kosketusnäyttöpuhelin mutta silti se on hyvä pitää turvassa iskuilta ja naarmuilta. Tarjonnastamme löydät suojakuoret LG L50 puhelimellesi, joiden avulla teet tästä puhelimesta hienomman näköisen. Kaikki myymämme LG L50 suojakuoret istuvat puhelimellesi täydellisesti, sillä ne on valmistettu millimetrintarkasti puhelimesi mittojen mukaan. Suojakuoria löytyy useissa erilaisissa materiaaleissa ja meiltä löydät silikoniset, alumiiniset, muoviset sekä TPU materiaalista valmistetut suojakuoret. Kaikkia kuoriamme on tietenkin myös useissa eri väreissä ja voit vapaasti valita otatko sinisen, vihreän, oranssin, keltaisen, punaisen, mustan tai vaikkapa violetin kuoren. Valikoimastamme löytyy myös puhelimen laidoille tulevat alumiiniset bumber suojakehykset, jotka suojaavat puhelintasi hyvin mikäli se sattuu tippumaan kädestäsi. Valikoimamme on todella laaja ja valinnanvaraa löytyy todella paljon. Tutustu siis rauhassa suureen valikoimaamme ja tee tilaus. Mikäli sinulla on kysyttävää, niin ystävällinen asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi.

 

LG L50 Kotelot, Laukut & Pussit

Älypuhelinten suojakotelot ovat kasvattaneet suosiotaan jatkuvasti, emmekä yhtään ihmettele sillä ne antavat puhelimellesi täydellisen suojan pölyä, likaa, naarmuja sekä iskuja vastaan. Meiltä Lux-case.fi verkkokaupasta löydät myös kotelot LG L50 puhelimesi suojaksi. Myymämme älypuhelinten suojakotelot on valmistettu nahasta ja ne istuvat puhelimellesi täydellisesti. LG L50 kotelo ei ainoastaan anna puhelimellesi suojaa, vaan se tekee puhelimestasi entistä tyylikkäämmän näköisen. Kotelosta tekee mahtavan myös se, että niissä on myös fantastisia ominaisuuksia, kuten korttitaskut, standi sekä smart view ikkuna. Koteloita löytyy myös useissa väreissä ja voit vapaasti valita haluamasi kymmenistä eri vaihtoehdoista. Kaupastamme löydät myös älypuhelin lompakot, suojapussit sekä laukut. Suojapussi on erittäin kelpo ratkaisu suojata puhelimesi pölyltä, lialta sekä naarmuilta. Voit käyttää suojapussia ekstra suojana, vaikka sinulla olisi jo suojakotelo tai suojakuori asennettuna puhelimeesi. Älypuhelin laukut ovat naisille suunniteltuja ja niissä voit pitää puhelimesi lisäksi myös rahaa sekä pankkikorttejasi. Kaikki myymämme laukut ja lompakot on valmistettu nahasta ja niissä on kätevä ranne tai olkahihna, joten ne kulkevat helposti mukanasi. Vietä hetki aikaa valtavan tarjontamme parissa ja tilaa sinun tyyliisi sopivin laukku, pussi, kotelo tai lompakko.

 

LG L50 Lisätarvikkeet

Puhelimen voi varustella monella tapaa ja tehdä siitä paremman käyttää. Lux-case.fi verkkokaupasta löydät kaikki tarvitsemasi lisätarvikkeet LG L50 puhelimellesi. Meiltä löydät autotarvikkeet, autotelineet ja autolaturit, joiden avulla teet puhelimesi käytöstä autossa paljon helpompaa. Suojakoteloiden ja suojakuorien lisäksi meiltä löytyy myös LG L50 näytön suojakalvot, joiden avulla pidät puhelimesi näytön uudenveroisena todella pitkään. Musiikin ystäville tarjoamme laajan valikoiman kuulokkeita sekä mini kaiuttimia. Tarjonnastamme löytyy myös käsivarsikotelot, pyörätelineet, kaapelit, kosketusnäyttökynät, kosketusnäyttöhanskat, microSD-muistikortit sekä paljon muuta. Tee tilaus jo tänään niin lähetämme pakettisi kotiisi täysin ilman postikuluja.